wekker in de kinderkamer

Wekker in de kinderkamer kopen?

door

Op doordeweekse dagen moeten we helaas vaak onze wekker zetten. Wijzelf moeten aan het werk en de kinderen moeten naar school. Een wekker in de kinderkamer is dan ook wel zo handig. Je kleine kan dan ook tijdig wakker worden zonder dat jij hiervoor naar zijn of haar slaapkamer moet. Uit welke wekkers kun je kiezen? In dit artikel vertellen we jou daar graag meer over.

Tip: bekijk alle wekkers op bol.com

Een wekker in de kinderkamer

Er is natuurlijk maar een wekker die écht werkt: mama of papa. Op tijd uit bed komen is voor veel jonge kinderen geen probleem, maar op latere leeftijd wordt het al sneller lastig. Een wekker voor in de kinderkamer is dan ook wel erg handig. Er zijn natuurlijk talloze modellen waar je uit kunt kiezen, maar wat is nu leuk? Hieronder volgen enkele kinderwekkers die je kunt kopen.

1) Nijntje Slaaptrainer

De Nijntje Slaaptrainer is de ideale oplossing voor kinderen juist te vroeg wakker worden. Als je kind weer aan jouw slaapkamerdeur staat, kan je kind op een innovatieve manier toch nog weer in slaap komen. Voordat je kindje gaat slapen, vertelt Nijntje namelijk ook dat hij gaat slapen. Het is een heel erg speelse manier en er zijn talloze opties beschikbaar. Uiteraard is er ook een wekker aanwezig en dat maakt het een uitstekende wekker in de kinderkamer.

Dit leuke model werkt op 3 AA-batterijen, welke bijzonder lang mee gaan. Het apparaat verbruikt namelijk niet bijzonder veel stroom. Houd er wel rekening mee dat je de batterijen moet bijbestellen, want deze worden er niet bijgeleverd. Via bol.com kun je die echter wel direct bestellen.

> Bekijk dit product op bol.com

2) Fortnite wekker in de kinderkamer

Fortnite kwam eind juli 2017 beschikbaar en is anno 2019 een een ontzettend populaire game geworden. Bij het spel begin je met 100 man op een eiland, waarbij het eiland steeds kleiner wordt door een storm. Officieel is het spel voor twaalf jaar en ouder, maar talloze jongeren spelen het spel. Er is ook ontzettend veel Fortnite merchandise beschikbaar. Een fortnite wekker in de kinderkamer is dus ook erg van deze tijd.

Deze wekker in de kinderkamer neemt weinig ruimte in beslag en werkt naar behoren. Naast een wekkerfunctie, beschikt het toestel ook over een temperatuurweergave en een slaapfunctie.

> Bekijk dit product op bol.com

3) LEGO wekker in de kinderkamer

LEGO is natuurlijk al tientallen jaren populair. Waarschijnlijk heb jij er ook zelf nog mee gespeeld. Er zijn verscheidene modellen beschikbaar en ontzettend veel daarvan zijn ook erg leuk. Zo kun je bijvoorbeeld een wekker in de kinderkamer kopen in de vorm van een LEGO-blokje, maar ook kun je bijvoorbeeld bepaalde figuren kopen. Zo kun je onder andere Superman, Batman of verschillende Star Wars figuren kopen. Daarmee is de wekker in de kinderkamer niet alleen effectief, maar zorgt het ook voor een leuke uitstraling.

> Bekijk LEGO-wekkers op bol.com

4) VTech KidiMagic

De VTech KidiMagic wekker in de kinderkamer is ontzettend goed beoordeeld op bol.com. Op moment van schrijven zijn er maar liefst 73 reviews geplaatst en behaalt het product een vrijwel maximale score: 4.6 uit 5. Dat is natuurlijk ontzettend goed en het product is ook nog eens erg betaalbaar. Je haalt deze wekker in de kinderkamer in huis voor slechts 34,99 euro. Met een druk op de knop vertelt de wekker precies hoe laat het is. Er zijn meer dan tien verschillende klokweergaves beschikbaar.

Je kunt zelfs leren klokkijken op deze wekker. Daarmee is het een ontzettend geschikt model voor jonge kinderen. Het artikel wordt ook nog eens geleverd met 4 AA-batterijen. Houd er rekening mee dat dit wel testbatterijen zijn, dus deze gaan niet bijzonder lang mee. Bol.com levert dit product zelf: dus je krijgt het artikel snel in huis. Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis.

> Bekijk dit product op bol.com

5) Bigben wekker in de kinderkamer

Heb je altijd al een Bigben wekker willen hebben? Nu is je kans! Je kunt deze Bigben wekker in de kinderkamer kopen. Dit betreft een gecamoufleerd model en dat ziet er natuurlijk ontzettend stoer uit. Er zijn verschillende modellen beschikbaar: zwart, eenhoorn, fee/fairy, hond/puppy, kittens, New York City, paard of Snow camouflage. Alle modellen zijn verkrijgbaar voor slechts 29,99 euro en het artikel wordt de volgende dag al thuisbezorgd. Ook hiervoor geldt: voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis.

> Bekijk dit product op bol.com

Meer wekkers bekijken?

Wil je graag een wekker in de kinderkamer kopen, maar wil je nog meer andere wekkers bekijken? Dan kun je onder andere aanbiedingen en andere acties bekijken op bol.com. De webshop heeft een ontzettend ruim assortiment en de levertijd is bijzonder snel. Er geldt bovendien een gratis verzending vanaf 20 euro. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden over je product? Dan kun je het artikel gratis retourneren.

Misschien vind je dit ook leuk