Waterdicht kinderhorloge kopen

Waterdicht kinderhorloge kopen? Bekijk de top 5!

door

Kinderen vinden het natuurlijk ontzettend leuk om in het water te spelen. Tussendoor moeten zij de tijd natuurlijk in de gaten kunnen houden, zodat zij wel op tijd thuis zijn. In dat geval is een waterdicht kinderhorloge natuurlijk wel zo handig. Wil je graag een waterdicht kinderhorloge kopen voor jouw zoon of dochter? Bekijk dan deze handige top 5!

> Bekijk het overzicht op bol.com

Wat is een waterdicht kinderhorloge?

Een waterdicht kinderhorloge is een horloge die simpelweg waterbestendig is. Je zoon of dochter kan dan met zijn of haar horloge onderwater. Bepaalde horloges kunnen erg diep onderwater, terwijl andere modellen slechts een paar meter onderwater kunnen. Dat heeft namelijk te maken met de druk op het horloge. Er zijn verschillende aanduidingen waarmee aangetoond kan worden hoe ver een horloge onderwater kan. Het is belangrijk dat je daar rekening mee houdt als je een waterdicht kinderhorloge kopen gaat. Hieronder volgt het overzicht:

  • 3 ATM (3 BAR, 30 meter). Een model met deze waterdichtheid is beperkt beschermd tegen water. Het is dus niet raadzaam om hier daadwerkelijk mee in het water te gaan. Ook een douchebeurt met dit horloge om kun je maar beter laten. Het houdt spatjes tegen en is daarmee beperkt beschermd tegen water;
  • 5 ATM (5 BAR, 50 meter). Dit model is bestand tegen water onder de douche. Je zoon of dochter kan dit horloge dus wél omhouden tijdens het douchen. In oppervlaktewater kun je zwemmen, maar beperk dit wel zoveel mogelijk;
  • 10 ATM (10 BAR, 100 meter). Met dit model kun je prima onderwater zwemmen en snorkelen. Deze modellen kunnen echter niet om tijdens het duiken. Dat zal waarschijnlijk ook niet het geval zijn voor jouw zoon of dochter.

Waar kan ik een waterdicht kinderhorloge kopen?

Wil je graag een waterdicht kinderhorloge kopen? Dan kun je uiteraard terecht op bol.com. Deze aanbieder heeft een bijzonder ruim assortiment met een uitgebreid aanbod. Zo kun je niet alleen een waterdicht kinderhorloge kopen bij deze webshop, maar kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een smartwatch voor kinderen. Je kunt hier direct surfen naar bol.com voor de beste horlogedeals.

Waterdicht kinderhorloge kopen? Bekijk de top 5!

Er zijn talloze modellen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er enkele modellen die maar liefst 700 euro kosten, maar er zijn ook al modellen vanaf slechts 20 euro. De kwaliteit kan per model natuurlijk flink verschillen. Wil je graag een waterdicht kinderhorloge kopen? Bekijk dan de onderstaande top 5. Als je een waterdicht kinderhorloge kopen wilt, kun je simpelweg klikken op de partnerlinks welke onderaan elk artikel staan weergegeven.

1. Samsung Galaxy Watch

De Samsung Galaxy Watch is een kwalitatief model, welke geschikt is voor onderwater. Er is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrijstaal en Gorilla Glass SR+. Dat zorgt ervoor dat het glas krasvrij blijft en daarmee is het ook nog eens bijzonder duurzaam. Het model is verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze goud. De Samsung Galaxy Watch heeft een 5 atm waterresistentie. Je kunt er dus mee douchen.

> Bekijk dit product op bol.com

Waterdicht kinderhorloge kopen Samsung

2. Xiaomi Huami Amazfit

De Xiaomi Huami Amazfit is een van de populairste modellen van Xiaomi. Dit model is geschikt voor onderwater met 50 ATM. Daarmee is het model geschikt voor watersport en recreatief duiken. Dit waterdicht kinderhorloge weegt slechts 32 gram en is ook nog eens spotgoedkoop. Je kunt dit model namelijk kopen voor slechts 72,95 euro. Het horloge is leverbaar in ver verschillen kleuren: zwart, wit, oranje en groen. Er kan een klein prijsverschil optreden in de verschillende kleuren. De specificaties zijn verder gelijk.

> Bekijk dit product op bol.com

Xiaomi Huami Amazfit BIP smartwatch

3. KingWear GV68 waterdicht kinderhorloge

De KingWear GV68 is eveneens een van de waterdichte kinderhorloges. Met een aluminium behuizing, snelle kleur, metalen plating en roestvrijstalen lugs ziet het horloge er bovendien erg goed uit. De speelse kleuren maakt het ook een erg geschikt model voor kinderen. Het is niet alleen een waterdicht kinderhorloge, maar het is ook een smartwatch. Je kunt dit horloge dus ook koppelen aan een app, welke je kunt downloaden op je smartphone. Er zit bijvoorbeeld een gps-functie op en dat is natuurlijk erg prettig voor de ouders.

> Bekijk dit product op bol.com

KingWear GV68 waterdicht kinderhorloge

4. DrPhone GTX2 ECG + PPG

DrPhone is een vrij nieuw merk dat naar eigen zeggen premium producten biedt. Dit betreft een erg speelse horloge met felle kleuren. Dat maakt het een ideaal waterdicht kinderhorloge. De ATM betreft slechts niveautje drie en dat maakt het alleen regen- en spatwaterdicht. Je kunt er dus niet mee douchen of zwemmen.

> Bekijk dit product op bol.com

DrPhone GTX2 ECG + PPG

5. Calypso digitaal en waterdicht kinderhorloge

We eindigen deze top 5 met de Calypso digitaal en waterdicht kinderhorloge. Dit model is het goedkoopste horloge uit deze lijst en is speciaal gemaakt voor kinderen. Je hebt keuze uit een blauw model en een roze model. Beide modellen kosten, op moment van schrijven, slechts 34,95 euro. Met een ATM van 10 kun je er bovendien mee zwemmen en snorkelen. Qua prijs en functies zit het dus helemaal goed met dit horloge.

> Bekijk dit product op bol.com

Calypso Digitaal Kinderhorloge

Waterdicht kinderhorloge kopen: waar kan ik op letten?

Wil je graag een waterdicht kinderhorloge kopen? Dan zijn er natuurlijk verschillende zaken waar je op kunt letten. Het is in ieder geval erg belangrijk dat je let op de ATM-waarde. Op basis daarvan weet je namelijk hoe bestand het horloge is tegen water. Als de waarde te laag is kun je er namelijk niet mee zwemmen. Het is natuurlijk zonde als het horloge defect raakt als je er mee gaat zwemmen, terwijl dat eigenlijk niet kan. Bij elke omschrijving van elk waterdicht kinderhorloge kun je gemakkelijk nagaan wat je ermee kunt.

Verder kan het natuurlijk ook lonen om de verschillende reviews te lezen voordat je een waterdicht kinderhorloge kopen gaat. Aan de hand daarvan weet je namelijk ook wat anderen vinden van dat model. Een review kan soms ontzettend veel zeggen over een bepaald waterkind kinderhorloge: misschien nog wel meer dan omschrijving.

Tot slot is het nog belangrijk om te letten op de prijs. Past een bepaald model binnen het budget of is deze net iets te duur? Met behulp van de prijsfilterfunctie op bol.com kun je gemakkelijk aangeven wat jouw budget is.

Een waterdicht kinderhorloge kopen: profiteer van deze aanbiedingen

In deze top 5 hebben we ook verscheidene deals en aanbiedingen geplaatst. Nummer vijf uit deze lijst kost bijvoorbeeld slechts 34,95 euro. Uiteraard kun je zelf bepalen welk model je uiteindelijk koopt. Wil je graag een waterdicht kinderhorloge kopen? Surf dan direct naar bol.com en bekijk het overzicht!

Misschien vind je dit ook leuk