furby connect kopen

Wanneer komt de Furby Connect naar Nederland?

door

In de jaren ’90 ontstond er een grote hype: de Furby kwam naar Nederland. Het pluizige beestje was overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Toentertijd was het al een slim beestje, maar de Furby’s van tegenwoordig zijn al helemaal booming. Een nieuwe variant is al uit in de Verenigde Staten. Maar wanneer komt de Furby Connect naar Nederland?

> Bekijk hier alle Furby artikelen op bol.com

Hasbro introduceert de Furby Connect

In juli 2016 mochten Amerikanen al genieten van het nieuwe knuffeldiertje. Het nieuwe diertje heeft LCD-schermpjes als ogen en kan verschillende emoties tonen. Wat nieuw is, is dat de nieuwe Furby kan communiceren met Android en iOS-apps.

Digitale communicatie

Het beestje kan nu digitale eieren leggen! Daarvoor heb je nog wel een Android of iOS-toestel nodig. Je kunt bijvoorbeeld je iPad aansluiten op het beestje. Dan kun je dus digitaal communiceren.

Slaapmasker

Wat ook nieuw is aan de Furby Connect, is dat het beestje nu een slaapmasker heeft. Als je deze op het beestje plaatst, gaat hij slapen. De draadloze signalen met apps worden dan ook direct uitgeschakeld.

Kosten en wanneer verkrijgbaar?

Je kunt de Furby Connect nog niet kopen in Nederland. Waarschijnlijk komt het beestje in of na de zomer naar Nederland. Het beestje kost $ 99,99 in de Verenigde Staten. Je kunt waarschijnlijk straks een Furby Connect kopen voor € 99,99 in Nederland. Surf voor je Furby artikelen naar bol.com.

Misschien vind je dit ook leuk