VTech eenhoorn kopen? (Mila en Femke Fee)

VTech eenhoorn kopen? (Mila en Femke Fee)

door

VTech is een ontzettend populaire speelgoedfabrikant. De speelgoedmaker maakt veelal interactief speelgoed en dat is natuurlijk erg leuk. Zo kun je ook kiezen voor de VTech eenhoorn. Je kunt nu de magische make-up eenhoorn Mila kopen, maar je kunt ook kiezen voor Femke Fee. Beide modellen zijn bijzonder leuk, maar er is wel een prijsverschil tussen de twee producten. In dit artikel bespreken wij de twee modellen. Je kunt de VTech eenhoorn kopen via bol.com.

> Bekijk beide modellen op bol.com

VTech eenhoorn kopen: Mila is het nieuwste model

Wil je graag de VTech eenhoorn kopen? Dan is Mila, op moment van schrijven, het nieuwste model. Dit leuke model kost nu 59,95 euro bij bol.com en dat is ‘ie ook zeker waard. Je kunt er namelijk ontzettend veel mee. Zo kun je de magische kwast gebruiken om hiermee haard make-up te doen. Ook kun je met deze magische kwast verscheidene andere functies bedienen.

Mila kan zelfs zingen! Als je de microfoon bij haar mond houdt, zal zij betoverende liedjes zingen. Als je de microfoon vervolgens weer weghaalt, hoor je alleen nog maar de melodie. Het leuke aan dit speelgoed is, is dat het ook echt interactief is. Als je deze VTech eenhoorn kopen gaat, kun je genieten van maar liefst vijf verschillende liedjes.

Ook vindt deze eenhoorn het ontzettend leuk om spelletjes te spelen. Zo kun je onder andere kleuren mengen, maar ook kun je je gelukskleur voorspellen. Aangezien het eenhoorntje interactief is, kan deze natuurlijk ook bewegen en knipperen.

VTech eenhoorn kopen: de pluspunten

Wil je graag deze VTEch eenhoorn kopen? Dan geniet je van de volgende pluspunten:

  • Het betreft een complete set, waarbij je dus ook de nodige accessoires ontvangt;
  • Je kunt het volume gemakkelijk regelen. Als je vindt dat Mila te veel lawaai maakt, kun je het geluid simpelweg zachter zetten;
  • Als Mila een tijdje niet gebruikt wordt, gaat zij vanzelf slapen. Dat maakt het ook nog eens erg duurzaam speelgoed;
  • Al met al het startpunt voor een magische vriendschap.

Prijs en aanbiedingen

Je kunt deze VTech eenhoorn kopen (model Mila) voor 59,99 euro. Daarvoor kun je surfen naar bol.com. Dit betreft nog een relatief nieuw artikel, dus erg is nog geen korting beschikbaar. Het is ook nog onbekend wanneer hier aanbiedingen voor gaan komen. Naar verluidt zal dit nu nog wel een tijdje de normale prijs aanhouden. Wil je toch graag een goedkopere VTEch eenhoorn kopen? Dan kun je kiezen voor een iets ouder model: Femke Fee. Daarover vertellen wij hieronder meer.

VTech eenhoorn kopen: Femke Fee

Wil je graag een goedkopere VTech eenhoorn kopen? Dan kun je kiezen voor Femke Fee. Dit model is wel bijna uitverkocht, dus je zult er wel echt snel bij moeten zijn. Dit is de voorloper van Mila en is ook een interactief model. Als je op de hart-toets drukt, zal het hoofdje gaan bewegen. Je kunt ook luisteren naar verschillende melodietjes. Dit model is wel minder uitgebreid dan Mila, maar wel kun je deze dit model bestellen voor 31,95 euro. Daarmee is dit model bijna twee keer zo goedkoop.

Wat zit er in het pakket en wat zijn de pluspunten?

Wil je graag de VTech eenhoorn kopen (Femke Fee)? Dan ontvang je de volgende producten én profiteer je van deze pluspunten:

  • Femke Fee: het magische eenhoorntje ontvang je uiteraard in dit pakket;
  • Met een gemiddelde score van 4.9 uit 5 is dit speelgoed bijzonder goed beoordeeld;
  • Compatibel met andere producten uit de reeks ‘Vrolijke Vriendjes’;
  • Stevig en duurzaam design;
  • Automatisch uitschakelen als Femke Fee een tijdje niet gebruikt wordt;
  • Inclusief 2 AAA-batterijen.

Wil je graag een VTech eenhoorn kopen?

Wil je graag een VTech eenhoorn kopen? Surf dan snel naar bol.com en bekijk welke modellen nu beschikbaar zijn. Op moment van schrijven is Femke Fee bijna uitverkocht, maar Mila is nog volop verkrijgbaar. Dit model is ook het meest nieuwe model en zal ook niet op zeer korte termijn uitverkocht raken. Femke Fee is nu geplaatst in de sectie aanbiedingen en je profiteert dus nu ook van sale! Wees er wel snel bij, want op is op.

Misschien vind je dit ook leuk