voetbaldoel kopen

Voetbaldoel kopen? Bekijk alle voetbaldoelen online!

door

Wil je graag een voetbaldoel kopen, maar wil je daar niet te veel voor betalen? In dit artikel lees je over de leukste voetbaldoelen van dit moment. Verscheidene modellen worden geleverd in een set.

Voetbaldoel kopen voor binnen- of buitenshuis?

Als je een voetbaldoel wilt kopen heb je keuze uit talloze verschillende modellen. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende formaten, maar ook heb je keuze uit verschillende kleuren en materialen. Ook zijn er speciale modellen voor binnen of juist voor buiten. In het onderstaande overzicht lees je over de leukste voetbaldoelen van dit moment.

SportX Voetbaldoelen

SportX voetbaldoel kopen
Bekijk op bol.com

Wil je graag een voetbaldoel kopen? Dan kun je er ook direct voor twee kiezen! Als je dit artikel bestelt ontvang je namelijk een set. Deze voetbaldoelen zijn 55x44x44 centimeter groot en worden goed beoordeeld met een 4 uit 5 sterren. Aangezien de prijs hoger is dan 20 euro worden deze artikelen ook nog een gratis bij jou thuisbezorgd.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken worden er ook direct vier haringen bijgeleverd. Daarmee kun je de doelen dus ook gemakkelijk vastmaken in de grond. De doelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Je kunt deze voetbaldoelen bovendien ook weer gemakkelijk opbergen. Deze zijn namelijk gemakkelijk op te vouwen.

Dunlop voetbaldoelen

Dunlop voetbaldoelen rood
Bekijk op bol.com

Deze Dunlop voetbaldoelen zien er ook erg leuk uit. Dit zijn rode modellen en vallen daarmee extra op. Scoren wordt op die manier extra gemakkelijk! Je ontvangt wederom twee voetbalendoelen in de formaten 78x56x45 centimeter. Daarmee zijn de doelen dus ook iets groter dan de bovenstaande voetbaldoelen. Met behulp van de 8 bijgeleverde grondpennen kun je de doelen gemakkelijk verankeren in de grond.

Deze voetbaldoelen zijn iets goedkoper dan de bovenstaande doelen. De prijs is onder de 20 euro, dus je zult wel verzendkosten moeten betalen. Je kunt er uiteraard ook direct een voetbal bij kopen zodat je dat niet hoeft te betalen!

Buffalo voetbaldoel

Buffalo voetbaldoel kopen
Bekijk op bol.com

Wil je het iets professioneler aanpakken? Dan kun je ook een voetbaldoel kopen van het merk Buffalo. Deze fabrikant heeft namelijk een groot aantal voetbaldoelen die ook geschikt zijn voor professioneel gebruik. De doelen zijn wel duurder dan de bovenstaande modellen, maar dan kies je ook voor kwaliteit. Heb je iets meer budget over voor de voetbaldoelen? Dan kun je kiezen voor Buffalo!

vixaXL voetbal kickback rebounder

vidaxl kickback rebounder
Bekijk op bol.com

Dit model van vidaXL is in principe niet een echte goal. Het is namelijk een zogeheten kickback rebounder. Het model is verstelbaar en je kunt de bal er tegenaan schieten. De bal komt op die manier weer bij de voetballer terug. Dat is ideaal als oefening en je kind zal daardoor steeds beter worden in voetbal. Het is erg handig voor de momenten als je kind alleen traint. Je kind kan zijn of haar traptechniek aardig verbeteren. Dit model is 100×100 centimeter groot.

Exit Maestro Goal

exit maestro goal
Bekijk op bol.com

We sluiten deze lijst af met de Exit Maestro Goal. Dit model kost bijna 100 euro, maar is van hoge kwaliteit. Het net aan de achterzijde is bijzonder stevig. Dit model is 180×120 centimeter groot en wordt geleverd met een trainingsscherm. Je kunt ook dit model gemakkelijk vastmaken met behulp van de ankerbuizen en de grondankers. Dit stevige model is maar liefst 18 kilogram zwaar, dus die waait niet zomaar weg.

Voetbaldoel kopen: waar kan ik op letten?

Een voetbaldoel kopen is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Waar kun je allemaal op letten bij je volgende aankoop? Hieronder lees je over de belangrijkste aandachtspunten.

Hoe kun je de goal vastmaken?

Als je een voetbaldoel wilt kopen is het raadzaam om te kijken naar eventuele ankerbuizen en grondankers. Zijn deze standaard aanwezig? Of biedt deze goal de mogelijkheid wel? Goedkopere modellen zijn hier niet altijd van voorzien, maar dit kan wel erg handig zijn. Als het voor binnengebruik is zijn deze ankers uiteraard niet nodig.

Kun je de goal gemakkelijk opbergen?

Sommige goals kun je gemakkelijk opbergen door deze simpelweg op te bouwen. Dat is erg handig als je kind er niet meer mee wilt spelen. Staan de voetbaldoelen bijvoorbeeld buiten, maar start de winter? Dan kun je deze weer gemakkelijk opbergen. Echter zijn niet alle voetbaldoelen opvouwbaar. Het kan dus ook lonen om daarop te letten als je een voetbaldoel gaat kopen.

Wat is mijn budget?

Het is natuurlijk ook altijd belangrijk om na te gaan hoeveel budget je over hebt voor je nieuwe voetbalgoal. Tijdens het bestellen heb je keuze uit talloze verschillende voetbaldoelen met de meest uiteenlopende tarieven. Zorg ervoor dat je van tevoren een budget vaststelt zodat je niet veel uitgeeft. Houd er rekening mee dat bol.com verzendkosten rekent voor bestellingen onder de 20 euro.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

De meeste voetbalgoals zijn geschikt voor alle leeftijden. Zodra je kind tegen een bal kan schoppen kan hij ook al spelen met een voetbaldoel. Controleer van tevoren wel altijd even wat de aanbevolen leeftijd is. Vanaf 3 jaar zijn er meer dan voldoende voetbaldoelen waar je uit kunt kiezen.

Hoeveel voetbaldoelen heb ik nodig?

Soms is het wel zo handig als je twee voetbaldoelen koopt. Je kunt dan partijtje spelen en dat maakt het allemaal extra leuk. Speciaal daarvoor zijn ook sets beschikbaar, dus je kunt ook nog eens erg voordelig je nieuwe voetbaldoelen bestellen. In het bovenstaande overzicht tref je ook enkele sets.

Bekijk reviews van anderen

Het kan ook lonen om reviews van anderen te bekijken. Aan de hand daarvan weet je wat de kwaliteit is van bepaalde goals. O.a. bol.com stimuleert kopers om een eerlijke review achter te laten. Een voetbaldoel bestel je natuurlijk niet elke dag, dus neem de tijd om dit door te nemen. Dat voorkomt later weer een retourzending. Wel zo fijn.

Extra tip: wil je graag tracken hoe actief je bent? Dan kan een smartwatch voor kinderen wel erg handig zijn!

Bekijk alle voetbaldoelen online

Wil je graag een voetbaldoel kopen, maar staat jouw gewenste model niet in de bovenstaande lijst? Dan kun je natuurlijk surfen naar bol.com. Via deze webshop heb je keuze uit talloze kwalitatieve voetbaldoelen in de meest uiteenlopende prijsranges.

Wat vind jij van dit artikel? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Misschien vind je dit ook leuk