vintage speelgoed kopen top 10

Vintage speelgoed kopen? Bekijk de top 10!

door

Wil je graag vintage speelgoed kopen? Dan zijn er talloze leuke artikelen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit leuke keukentjes, leuke wereldkaarten en -bollen, muziekinstrumenten voor kinderen, retro fietsen en meer! Daarmee is er altijd geschikts voor zowel jongens als meisjes. Ben je benieuwd naar de top 10 vintage speelgoed van dit moment? Bekijk dan het onderstaande overzicht.

Waarom vintage speelgoed kopen?

Vintage is weer helemaal terug van weggeweest. Steeds meer mensen kiezen voor vintage kleding én ook op het gebied van speelgoed kiest men er maar weer al te graag voor. Het hoeft natuurlijk ook niet allemaal erg modern te zijn. Heb je thuis een vintage interieur en wil je dit wel graag aanvullen met vintage speelgoed? Bekijk dan de onderstaande top 10 en haal de leukste artikelen in huis. Via bol.com heb je keuze uit een ruim assortiment van meer dan 900 artikelen in deze categorie.

1. Vintage speelgoedkeuken

Kinderen vinden het ontzettend leuk om te spelen in keukentjes. Zij doen papa en mama maar al te graag na en daar is deze vintage speelgoedkeuken natuurlijk maar al te geschikt voor. Je hebt keuze uit drie verschillende kleuren (roze, rood en wit) en je kind kan hier urenlang plezier van hebben. De deurtjes van de oven, kast, vriezer en magnetron kunnen allemaal open en dicht en de wasbak is uitneembaar. Deze speelgoedkeuken is gemaakt van hout. Daarmee is het niet alleen vintage speelgoed, maar ook nog eens duurzaam speelgoed. Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

2. Retro wereldkaart

Deze retro wereldkaart is een ontzettend leuke aanvulling in de speelhoek. De kaart is gemaakt van hoogwaardig antiek uitziend papier en hangt ontzettend leuk aan de muur. Dit is bovendien niet alleen mooi vintage speelgoed, maar ook nog eens erg educatief. Je kind kan namelijk gemakkelijk leren en inzien waar alle landen in de wereld zijn! Het kraftpapier ziet er goed uit en is daarmee een welkome aanvulling. Het is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden.

3. Trybike vintage loopfiets

Deze Trybike vintage loopfiets is een bijzonder leuk model. Dit model is leverbaar in drie verschillende kleuren: blauw, groen en zwart. In deze configuratie krijg je de loopfiets en dat is ideaal voor kinderen vanaf 15 maanden (1 jaar en 3 maanden) tot 6 jaar. Dat is ideaal voor kinderen die voor de eerste keer op de fiets willen stappen. Als je wilt kun je deze loopfiets ook uitbreiden met een uitbreidingskit. Op die manier kun je van deze fiets een driewieler maken. Kinderen kunnen dus circa 4 jaar lang plezier hebben van deze fiets. Het vintage model is zeker een aanrader en is vrijwel tijdloos.

4. Vintage speelgoed puzzel

Iedereen kent die oude Volkswagen bus wel. Je ziet deze bus vaak voorbijkomen op vakantiefoto’s. Liefhebbers rijden in zo’n oude bus de hele wereld rond. Deze puzzel bestaat uit maar liefst 1.000 stukjes en staat garant voor urenlang speelplezier. Dit is de klassieke editie, welke wordt uitgebracht door het merk King. Je kunt dit vintage speelgoed in huis halen voor een klein prijsje: slechts 7,99 euro! Dat betekent wel dat je verzendkosten betaalt. Je kunt er dus nog voor kiezen voor om dit bedragen te verhogen naar 20 euro door er nog een ander artikel bij te bestellen. Op die manier voorkom je dat je verzendkosten betaalt.

5. Vintage reddingshelikopter

Het merk ‘Dickie’ heeft verscheidene leuke helikopters op de markt gebracht. Ook heeft het merk deze vintage reddingshelikopter ontworpen! Dit is een van de leukste modellen uit de seriereeks. Dit vintage speelgoed heeft een reddingshaak, twee propellers, geluidsfunctie en een draaiende motor! Deze helikopter is 30 centimeter hoog en de batterijen zijn inbegrepen. Je kind kan dus direct spelen met zijn nieuwe helikopter.

6. Vintage wereldbol

Van wereldkaart naar wereldbol: vintage speelgoed gaat hand in hand samen met de wereld! Deze kleine wereldbol staat op een houten driepoot en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wil je graag een extra vintage sfeer in de speelhoek van je kind? Dan is dit artikel zeker een aanrader. Vind je kind het uiteindelijk toch niet zo leuk? Geen probleem, want dit artikel staat ook leuk in de slaap- of werkkamer van papa en mama!

7. Western Gitaar

Vind je kind gitaarspelen erg leuk en wil je graag kiezen voor een vintage model? Dan is deze Western Gitaar van Phoenix een absolute aanrader. Dit vintage speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Het is een full size western gitaar met een luxe binding. Aan de randen vind je prachtige zwarte kleuren, terwijl de binnenzijde een sunburst kleur heeft. In de reviews scoort dit model een 5 uit 5 sterren en daarmee is het zeker een leuke aankoop.

8. Vintage microfoon

Deze vintage microfoon van Bontempi Spa is ontzettend leuk. Het speelgoed kun je goedkoop in huis halen en het biedt een hoge kwaliteit geluid. Overigens hebben we ook een ander artikel geschreven over microfoons. Wil je graag een speelgoed microfoon voor je kind kopen? Bekijk dan ook onze andere top 10 daarover!

9. Star Wars Vintage Rebel Soldier

Kan je kind wel wat nieuwe speelfiguren gebruiken? Dan is deze Star Wars Vintage Rebel zeker een aanrader. Het poppetje is 9,5 centimeter groot en heeft een heuse vintage look. Het ontwerp is fraai en het is ook erg gedetailleerd. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar!

10. Vintage houten pennen

Houdt je kind ervan om lekker te schrijven? Of wil je graag kiezen voor een duurzame variant voor op school? Dan kun je kiezen voor deze vintage houten pennen. Dit is het milieuvriendelijke alternatief voor de standaardpennen waar vele plastic in verwerkt is. De houder van deze pennen is namelijk gemaakt van hout. Niet alleen leuk voor je kind, maar ook leuk om te weg te geven als cadeau.

Vintage speelgoed kopen? Bekijk het volledige overzicht

Dit was onze top 10 met vintage speelgoed. Ben je ook nog benieuwd naar andere leuke artikelen? Surf dan naar bol.com. Via deze webshop heb je keuze uit meer dan 900 leuke artikelen op het gebied van vintage speelgoed. Veel artikelen worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Je hebt op de verschillende artikelen bovendien 30 dagen bedenktermijn! Binnen deze termijn kun je de artikelen dus nog gratis retourneren.

Misschien vind je dit ook leuk