transformers speelgoed kopen

Transformers speelgoed

door

Transformers is een bijzonder populaire film-, televisie- en stripreeks. Deze fictieve robots zijn ontzettend populair onder kinderen en dat is natuurlijk ook niet voor niets. In eerste instantie lijken zijn het auto’s, maar plotseling veranderen zij zich tot enorme robots. Niet veel mensen weten dat het eerste Transformers speelgoed al in 1984 op de speelgoedmarkt kwam. Het gaat dus al enkele tientallen jaren mee. Wil je graag Transformers speelgoed bekijken? Bekijk dan ons handige overzicht met de leukste artikelen van dit moment.

Over Transformers speelgoed

Transformers speelgoed gaat, zoals gezegd, al enkele tientallen jaar mee. Deze wezens komen van de planeet Cybertron en zijn onder te verdelen in verscheidene groepen. De Autobots zijn waarschijnlijk de populairste groep. Deze groep wordt geleid door Optimus Prime. Echter zijn er ook kwaadaardige Decepticons die worden geleid door Megatron. Standaard zien de wezens eruit als minder opvallende objecten, zoals auto’s, dieren of machines. Indien het nodig is kunnen zij zich echter veranderen tot een heuse robot.

Het is natuurlijk ook een prachtig concept voor speelgoed. Kinderen vinden het natuurlijk ontzettend leuk om zelf te bouwen. Als je Transformers speelgoed dan ook nog eens van vorm kan veranderen is dat al helemaal erg cool.

Leukste Transformer speelgoed

Op het gebied van Transformer speelgoed heb je ontzettend veel keuze. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Optimius Prime of je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Primes Grimlock. Er zijn meerdere leuke actiefiguren. Hieronder volgt het leukste Transformers speelgoed van dit moment.

Optimus Prime (hét Transformers speelgoed)

 Transformers speelgoed kopenHet zal je vast niet verbazen dat Optimus Prime bovenaan het lijstje staat. Deze robot is natuurlijk het boegbeeld van het Transformers speelgoed. In eerste instantie ziet het robotje eruit als een gewone auto. Daar is dus ook helemaal niets aan op te merken. Is het echter nodig om je auto om te toveren tot een heuse robot? Dan kan dat uiteraard: Optimus Prime is dan geboren.

Dit speelfiguur is ontzettend leuk voor kinderen. Heeft je kind nog geen Transformers speelgoed? Dan is dit de ideale starterpack om kennis te maken met de speelgoedreeks.

Primes Grimlock

GrimlockOei, Primes Grimlock ziet er al direct iets gevaarlijker uit. Dit model is grijs gekleurd met gouden en rode stukken over het lichaam. In de robotvorm ziet het speelfiguur er al griezelig uit, maar dat geldt eigenlijk ook voor de standaardvorm al. Dan is het namelijk een T-Rex en dat is al angstaanjagend genoeg!

In het speelgoedpakket tref je de volgende artikelen:

  • Voyager Class Grimlock figuur van 18 cm;
  • 2 Prime Pantser accessoires;
  • Dinobot Enigma accessoire;
  • Infokaart;
  • Handleiding.

Daarmee heb je een zeer compleet pakket om de strijd aan te gaan! Dit Transformers speelgoed ziet er bijzonder goed uit en kan jaren mee. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, omdat er diverse kleine onderdelen aanwezig zijn.

Optimus Prime truck met oplegger

 Optimus PrimeBij het eerste artikel beschreven we ook een Optimus Prime speelgoedfiguur. Die is al tof, maar deze is misschien nog wel mooier. De truck is ditmaal namelijk veel uitgebreider en beschikt zelfs over een oplegger. Wel is het figuur duurder dan de twee bovenstaande modellen, maar misschien is dat het ook wel waard. In 33 stappen kun je truck helemaal veranderen naar een enorme Optimus Prime. Deze is zo groot dat zelfs de bovenstaande T-Rex daar angstig van wordt!

Dit is een bijzonder uitgebreid met de volgende artikelen:

  • Leader Class Optimus Prime figuur met Evolution Pantser;
  • Matrix of Leadership accessoire;
  • 2 accessoires;
  • Infokaart;
  • Handleiding.

Bots Hot Shot

Transformers speelgoed kopen redhotWil je graag kiezen voor het Transformers speelgoed Bots Hot Shot? Dan is dit zeker een goede keuze voor jou. In eerste instantie ziet dit model eruit als een heuse rode raceauto, maar je kunt het model helemaal omtoveren tot een coole robot. Deze is felrood gekleurd met gele accenten.

De transformatie van auto naar robot is erg eenvoudig. Ook beschikt dit model over elektronische lichten, geluidseffecten en kan hij zelfs een paar zinnen zeggen. Uiteraard zullen er daardoor wel batterijen in moeten. Het geschikt voor kinderen vanaf 3 tot en met 7 jaar.

Cybertron Deluxe

Transformers speelgoed goedkoopWil je het ultieme slagveld op? Dan mag Cybertron Deluxe niet ontbreken uit jouw collectie van Transformers speelgoed. In de strijd tussen de Autobots en de Decepticons moet dit actiefiguur erbij zijn. Het heeft donkerrode kleuren en hij ziet er overall erg goed uit. In de standaardvorm is het een donkerrood racemonster, maar in zijn robotvorm ziet hij eruit als een echte badass.  Als je de filmreeks hebt gezien komt deze robot je ongetwijfeld ook bekend voor.

Er zijn meerdere COMBAT-systeemwapenhouders aanwezig en je kunt gemakkelijk wisselen tussen auto en robot. Dit toffe model moet je hebben is ook nog eens redelijk goedkoop te bestellen. Je moet er wel snel bij zijn, want dit model is namelijk bijna uitverkocht.

TF1 Ratchet

RatchetMet TF1 Ratchet wil je zeker geen ruzie hebben. Dit Transformers speelgoed beschikt namelijk over een heuse cirkelzaag op zijn arm. Standaard is dit model een ambulance, maar je kunt er dus een erg coole robot van maken. Dat werkt erg eenvoudig in slechts enkele stappen. Dit speelgoedfiguur is geschikt voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar en ziet er simpelweg er cool uit. Ook in de reviews scoort deze rakker goed: een 5 uit 5 sterren.

Bee Movie Autobot

Bee autobotDe Bee Movie autobot is ook ontzettend cool. Standaard ziet deze robot eruit als een gele Volkswagen Kever, maar als ‘ie eenmaal robot wordt herken je hem niet meer. Het is een ontzettend coole robot waar veel aandacht is voor detail. Dit actiefiguur is gebaseerd op de filmreeks en is erg populair vanwege de indrukwekkende details.

Deze dappere robot wordt in de filmreeks onderschat, maar dat is helemaal nergens voor nodig. Hij is namelijk bijzonder sterk en kan je helpen tijdens de onderlinge gevechten tijdens het spelen. Dit coole Transformers speelgoed moet je hebben!

Politiewagen

Transformers speelgoed politiewagenWil je er zeker van zijn dat er orde op zaken worden gesteld? Dan kun je ook kiezen voor deze politiewagen. Standaard ziet het eruit als een razendsnelle politieauto, maar uiteraard kan ook dit model omgetoverd worden tot een toffe robot. Hij ziet er bijzonder stoer uit en wordt gevreesd door velen. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar en is ook nog eens zeer goedkoop te bestellen. In de reviews scoort het model een 4.7 uit 5 sterren en daarmee is de politiewagen ook nog eens goed beoordeeld.

Cybertron Deluxe Prowl

Cybertron speelfiguurDe Cybertron Deluxe Prowl is een witte robot met zwarte accenten. Standaard is het een auto met sirenes, maar als ‘ie eenmaal verandert naar een robot ziet hij er bijzonder cool uit. Dit model is direct op voorraad bij bol.com en is de volgende dag al bij je in huis. Wil je graag de strijd aangaan? Dan kan deze speelgoed robot je zeker helpen.

Het figuur beschikt ook nog eens over een wapenaccessoire met een bijl- en blastermodus. Daarmee heb je dus alle ingrediënten om er een leuke dag van te maken.

Vision Masker

Transformers speelgoed maskerWil je geen Transformers speelgoed kopen dat je zelf kunt opbouwen, maar wil je graag zelf verkleed als een monster? Dan kun je deze toffe Vision Masker kopen. Het masker wordt uitgegeven door het merk Hasbro en de personage die je naspeelt is Bumblebee. Je kunt dus echt in het schild kruipen van deze stoere personage. Ook is er een app beschikbaar waarmee je AR-technologie op gang kunt brengen. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Dat is dus ontzettend cool om in huis te hebben.

Bekijk het gehele assortiment

Wil je graag Transformers speelgoed kopen? Dan kun je uiteraard ook het gehele assortiment bekijken. Surf daarvoor gerust naar bol.com. Deze aanbieder heeft een bijzonder ruim assortiment met ontzettend veel leuke producten. Je hebt keuze uit meer dan 100 artikelen op het gebied van Transformers speelgoed. In dit artikel hebben we slechts tien producten beschreven, maar er is dus nog veel meer!

Misschien vind je dit ook leuk