Top 10 sinterklaascadeaus 2018

Top 10 sinterklaascadeaus 2018

door

Voordat je het weet, staat Sinterklaas weer op de stoep met zijn pieten! Wat voor leuke artikelen heeft Sinterklaas dit jaar weer? In dit artikel: de top 10 sinterklaascadeaus 2018.

Tip: wil je graag voordelig speelgoed kopen? Neem dan een kijkje op Bol.com!

Inhoud verberg

Indeling top 10 sinterklaascadeaus 2018

Uiteraard geeft de Sint graag verschillende cadeaus aan verschillende leeftijdsgroepen. De Sint weet ook dat kinderen graag andere cadeaus willen dan tieners, jongvolwassenen of volwassenen. Daarom is de top 10 sinterklaascadeaus 2018 opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Blogspeelgoed.nl heeft de volgende indeling gemaakt:

  • 0 – 2 jaar
  • 3 – 4 jaar
  • 5 – 6 jaar
  • 7 – 8 jaar
  • 9 – 12 jaar
  • 13 jaar en ouder

Top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 0 – 2 jaar

Voor de allerkleinsten hebben wij natuurlijk de allerleukste cadeaus. Hieronder volgt een overzicht van de leukste artikelen. Per artikel hebben de prijs erbij gezet. Als je dit product wilt bekijken, kun je simpelweg de link volgen.

1. VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Magische Eenhoorn & Femke Fee

De VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Magische Eenhoorn & Femke Fee – Speelfiguur is een ontzettend leuke eenhoorn, waarmee kinderen van deze leeftijd gezellig kunnen spelen. Je kunt dit speelitem kopen voor slechts 25,95 euro bij Bol.com.

2. SmartMax My First Safari Animals

Vind jouw kindje het leuk om te spelen met kleine dieren? Dan is deze speelset een absolute aanrader. Er zitten zes minifiguren in de doos en deze vrolijke speeelset is te koop voor slechts 19,95 euro bij Bol.com

3. VTech Baby Activiteiten Tablet

De leeftijdsgroep 0 tot en met 2 jaar is nog net iets te jong voor een echte tablet Gelukkig is er ook een babytablet beschikbaar! Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 1 tot en met 5 jaar en is verkrijgbaar vanaf slechts 21,95 euro bij Bol.com.

4. SES My First Hamertje Tik

In de top 10 sinterklaascadeaus 2018 mag het Hamertje Tik spel natuurlijk niet ontbreken. Dit spelletje kun je kopen voor slechts 11,50 bij Bol.com en het spel is uitermate geschikt voor de allerkleinsten!

5. VTech Baby Ontdek & Leer Kubus

De VTech Baby Ontdek & Leer Kubus is een veelzijdig speelapparaatje met zes verschillende zijden om te ontdekken. Je kunt gemakkelijk drukken op de muziekinstrumenten om muziek te laten afspelen. Dat werkt allemaal erg vloeiend en dat is natuurlijk bijzonder leuk. Je kunt de kubus voor slechts 24,95 euro kopen via Bol.com.

6. VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle speelset

De VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle speelset is ontzettend leuk. Je kindje kan gemakkelijk leuke avonturen beleven! Er zijn verscheidene dieren toegevoegd aan de speelset en er zijn allerlei mogelijkheden. Zo kunnen de dieren onder andere met de kabelbaan of kunnen zij van de glijbaan afglijden. Dat is ontzettend leuk en daarom behoort deze speelset ook absoluut bij de top 10 Sinterklaascadeaus. Je kunt deze speelset kopen voor 36,95 euro bij Bol.com

7. Fisher-Price Leerplezier Slimme Moves RockIt speelgoedrobot

De Fisher-Price Leerplezier Slimme Moves RockIt speelgoedrobot mocht natuurlijk niet ontbreken in de top 10 sinterklaascadeaus 2018. Dit item was namelijk ook genomimeerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Het is zeer educatief speelgoed en het is ontzettend leuk voor jong en oud. Je kunt dit leuke robotje kopen voor slechts 43,95 euro bij Bol.com

8. VTech Toet Toet Auto’s Garage speelset

Heb je een zoontje die ontzettend veel van auto’s houdt? Dan is de VTech Toet Toet Auto’s Garage speelset absoluut een aanrader. Je kunt de speelset gemakkelijk in elkaar zetten en vervolgens kunnen de auto’s eroverheen! Deze set is verkrijgbaar voor slechts 36,95 euro via Bol.com

9. VTech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark speelset

De VTech Toet Toet Auto’s Super Stuntpark speelset is nog een maatje groter dan bovenstaande! Dit model is namelijk veel hoger. Het is dan ook een echte stuntset die nog veel meer te bieden heeft. Je kunt dit model kopen voor slechts 44,95 euro via Bol.com

10. Mega Bloks First Builders 60 Maxi Blokken met een blauwe tas

Vind je het kindje het leuk om te bouwen? Kies dan voor Mega Bloks First Builders 60 Maxi Blokken met een blauwe tas. Er zijn maar liefst 60 blokken, waardoor je oneindig veel leuke dingen kunt bouwen. Dit is natuurlijk ontzettend leuk voor de creatieveling. Deze set kost 14,99 bij Bol.com. Koopje toch?

Top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 3 – 4 jaar

Als kinderen iets ouder worden, wordt de top 10 sinterklaascadeaus 2018 lijst natuurlijk ook iets anders. Deze peuters zijn natuurlijk al iets stoerder en willen ook wat stoerder speelgoed! Daarom volgt hier de top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor deze leeftijdsgroep.

1. L.O.L. Surprise Eye Spy bal

De L.O.L. Surprise poppen waren ontzettend populair in Nederland. Nu kun je de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal kopen. Dit is voor een koopje beschikbaar, want het kost slechts 14,99 euro bij Bol.com! Dat is natuurlijk bijzonder voordelig.

2. BABY born® Soft Touch Meisje

Voor de jongedames kun je kiezen voor de BABY born® Soft Touch Meisje. Dit is een interactieve babypop die nog jarenlang mee kan. De armen zijn erg bewegelijk en de kleding is kleurrijk. De pop wordt geleverd met verscheidene leuke accessoires. Dat maakt het dus zeker een aanrader. Je bestelt deze all round pop voor slechts 48,95 euro bij Bol.com.

3. VTEch Kidizoom Duo 5.0 Megapixel

Begint je zoon of dochter al aardig creatief te worden? Dan is de VTech Kidizoom Duo 5.0 Megapixel een echte aanrader. Dit model is voorzien van 4x digitale zoom en maakt behoorlijke foto’s. Natuurlijk mocht deze camera daarom ook niet ontbreken in onze top 10 sinterklaascadeaus 2018 lijst! Je kunt dit model bestellen voor slechts 53,99 euro bij Bol.com.

4. LEGO DUPLO Treinrails

Houdt jouw kindje ervan om leuke dingen te bouwen? Dan kan de Sint deze LUGO DUPLO treinrails wel bestellen! Er zijn talloze mogelijkheden voor het maken van een prachtige treinbaan. Het is natuurlijk ultraspannend en vooral ook ultraleuk. Je koopt deze speelset voor slechts 19,99 euro bij Bol.com.

5. Ik Leer Schrijven

Kinderen blijven natuurlijk kinderen. Als je je kind echter kennis wil bijbrengen, is dit artikel een echte aanrader. Op een spelende wijze kun je je kind leren schrijven. Dat is dus zeer educatief en het is ook nog eens erg leuk. Je koopt deze speelset voor slechts 18,95 euro bij Bol.com.

6. BABY born Grote Zus pop

De BABY born Grote Zus pop werd in het afgelopen jaar, 2017, genomineerd tot Speelgoed van het Jaar. Vandaag de dag is de pop nog steeds erg populair en daarom mocht deze natuurlijk ook niet ontbreken in de top 10 Sinterklaascadeaus 2018. Je kunt de pop bestellen voor 47,95 euro bij Bol.com

7. Nijntje Verstoppertje spelen

Nijntje Verstoppertje spelen is ook een echte aanrader. Dit leuke speelgoed is geschikt voor de allerkleinsten. Je kunt Nijntje ergens verstoppen en de kleine mag op zoek. Met behulp van de knop kan Nijntje bewegingen maken. Dit is een superleuk spel en mocht natuurlijk niet ontbreken in de top 10 Sinterklaascadeaus 2018. Je kunt dit spelletje kopen voor slechts 14,95 euro bij Bol.com.

8. Toren van Pisa

De Toren van Pisa is een eeuwenoud spel, maar blijft natuurlijk erg leuk. Het is natuurlijk erg spannend en ontzettend leuk in deze leeftijdscategorie. Dit klassieke spel kun je bestellen voor slechts 14,95 euro bij Bol.com.

9. LEGO Classic bouwdoos

Ben jij ook zo’n liefhebber van LEGO? Dan kun je de classic box kopen. Eigenlijk komt deze ieder jaar wel weer terug in de toplijst: het is leuk voor jong en oud. Daarom kon het natuurlijk ook niet ontbreken in de top 10 Sinterklaascadeaus 2018. Je bestelt deze classic box voor slechts 21,50 euro bij Bol.com

10. LEGO DUPLO mijn eerste wagens en trucks

Jonge kinderen vinden het ontzettend leuk om met wagen en trucks te spelen. Dit setje is daar natuurlijk ideaal voor. Je kunt deze set kopen voor slechts 16,95 euro bij Bol.com.

Top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 5 – 6 jaar

De top 10 sinterklaascadeaus 2018 lijst verandert natuurlijk voor de leeftijdsgroep 5 tot 6 jaar. De Sint heeft natuurlijk een flink ander assortiment voor hen klaarstaan. Ben je benieuwd naar de lijst? Lees dan gerust verder.

1. Poopsie Slime Surprise

Als de Sint niet te veel geld wilt besteden, maar wel een leuk cadeau wilt kopen kan hij kiezen voor Poopsie Slime Surprise. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om een leuke slime te maken. Je bestelt de set voor slechts 9,99 euro bij Bol.com.

2. LEGO Passagierstrein

LEGO blijft natuurlijk leuk op iedere leeftijd. In de top top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor de leeftijdsgroep 5 – 6 jaar is de LEGO Passagierstrein een echte aanrader. Dit pakket bevat maar liefst 677 onderdelen en vier minifiguren. Je kunt een enorme rails maken en dat is ontzettend leuk om te doen. Je bestelt deze set voor slechts 87,95 euro bij Bol.com.

3. SmartGames IQ Puzzler Pro

In het SmartGames IQ Puzzler Pro spel kun je maar liefst 120 verschillende opdrachten voltooien. Dit is geschikt vanaf 6 jaar en is ontzettend leuk om te doen. Het bevat verschillende spelvarianten, waardoor het nooit saai wordt. Je bestelt dit spel voor 9,99 euro bij Bol.com.

4. LEGO City Zware-vrachttransporteerder

In de top 10 sinterklaascadeaus 2018 lijst mag deze LEGO City Zware-vrachttransporteerder natuurlijk niet ontbreken. Het bevat twee minifiguren, een zware vrachtwagen inclusief bumpers en een prachtige helikopter. Je koopt de complete set voor slechts 22,99 euro bij Bol.com.

5. PLAYMOBIL Lucky & Spirit met paardenbox

Paardenliefhebbers opgelet: de PLAYMOBIL Lucky & Spirit is een echte aanrader. Het paard kan door een figuur worden bereden op het zadel. Dit is een ontzettend tof cadeau om te krijgen. De Sint kan hem bestellen voor 17,95 euro via Bol.com.

6. LEGO City Vrachttrein

Wil je graag een uitgebreid LEGO-pakket kopen? Dan is de LEGO City Vrachttrein een echte aanrader. Deze mocht gewoon niet ontbreken in de top 10 sinterklaascadeaus 2018. Het pakket zit boordevol verschillende spulletjes en is ontzettend leuk om te krijgen. Dit wordt aardig wat bouwwerk, maar het zorgt ook voor urenlang speelplezier. De set is te koop voor 139 euro bij Bol.com.

7. NERF Nitro LongShot Smash

Met deze NERF Nitro LongShot Smash set kun je schuimauto’s van een blaster afschieten. Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Dit gaat met een flinke kracht en dat vinden kinderen in deze leeftijdsgroep natuurlijk geweldig. Je bestelt dit cadeau voor slechts 20,95 euro bij Bol.com.

8. Squirrels Go Nuts

Squirrels Go Nuts is winnaar in Speelgoed van het Jaar 2018. Natuurlijk mag dit spel dan ook niet ontbreken in de top 10 sinterklaascadeaus 2018. Je kunt eekhoorns verschuiven en nootjes verstoppen. Er zijn maar liefst 60 opdrachten en dat zorgt voor urenlang speelplezier. Je koopt dit spel voor slechts 14,49 euro bij Bol.com.

9. LEGO City Wissels

LEGO City Wissels is een spoorwegsysteem waar je treinen overheen kunt laten rijden. De treinen zijn niet inbegrepen, dus deze zal je los moeten bijkopen. Deze set kost slechts 19,99 euro bij Bol.com.

10. Woezel & Pip Electro Wonderpen

We sluiten de top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor kinderen van 5 – 6 jaar met de Woezel & Pip Electro Wonderpen. Door middel van educatieve thema’s is dit ontzettend leerzaam en leuk om te doen. Dit cadeau kost slechts 7,89 bij Bol.com, dus dat is echt een koopje.

Top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 7 – 8 jaar

De top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 7 – 8 jaar ziet er natuurlijk weer geheel anders uit. Op deze leeftijd beginnen kinderen al min of meer hun eigen mening te vormen en willen zij iets doen wat zij echt leuk vinden. Dat is maar goed ook! In het onderstaande volgt de top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 7 – 8 jaar.

1. Monopoly Valsspelers Editie

Monopoly is een klassiek spel, maar er zijn natuurlijk talloze varianten op gemaakt. Dit is er eentje van en behoort absoluut thuis in de top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 7 – 8 jaar. Je kunt leuk onderhandelen en het is leuk voor jong en oud. Het spel is verkrijgbaar voor slechts 23,95 euro bij Bol.com.

2. Qwixx dobbelspel

Qwixx is een leuk dobbelspel waar je niet de hele tijd op je beurt hoeft te wachten. Iedereen kan de worp namelijk benutten. Het is een erg leuk spel die geschikt is voor jong en oud. Dit spel kun je kopen voor 9,99 euro bij Bol.com.

3. NERF N-Strike Elite Disruptor blaster

De NERF N-Strike Elite disruptor is een blaster waar je tot wel 27 meter mee kan schieten. Er zit een magazijn in met 6 darts en het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Hang een dartbord op en scoren maar! Je koopt deze leuke blaster voor 13,99 euro bij Bol.com.

4. UNO DOS kaartspel

Misschien ken je het spel UNO wel. UNO DOS is een nóg leukere variant. Dit bekende kaartspel is ontzettend leuk om te spelen. Je bestelt dit product voor slechts 9,95 euro bij Bol.com.

5. Fishing Hero Hengelspel

Wil je graag wat vissen aan de haak slaan? Dan is het Fishing Hero Hengelspel een echte aanrader. Het plateau draait in het rond, waardoor het lastig is om de vissen te vangen. Wie de vissen als eerste gevangen heeft, wint. Je kunt dit spel kopen voor slechts 8,95 euro bij Bol.com.

6. Ravensburger Xoomy Compact Unicorns

Deze leuke tekenkoffer van Ravensburger Xoomy mocht niet ontbreken in de top 10 sinterklaascadeaus 2018. Je kunt leuke tekeningen maken met behulp van de bijgeleverde pen. Dit cadeau is verkrijgbaar vanaf slechts 18,95 euro bij Bol.com.

7. BABY born® City Scooter – op afstand bestuurbaar

De BABY born® City Scooter is een op afstand bestuurbare scooter. Het scootertje kan zowel achteruit- als vooruitrijden en ontzettend leuke voor jonge meisjes. Je kunt dit scootertje kopen voor slechts 39,95 euro bij Bol.com.

8. Mr. Bucket kinderspel

Het Mr. Bucket kinderspel is een bijzonder leuk spel die geschikt is voor de kids met vlugge vingers. Je zult namelijk erg snel moeten zijn als je hiermee wilt spelen! Het is geweldig voor kinderen van 7 tot en met 8 jaar. Echter kunnen iets jongere kinderen hier ook mee aan de slag. De fabrikant geeft als doelgroep aan 3 tot en met 8 jaar. Je bestelt dit leuke speelgoed voor 20,75 euro bij Bol.com.

9. 3Doodler Start knutselpakket

In dit knutselpakket zit een speciale pen, waarmee je 3D kunt tekenen. Op die manier kun je je ideeën tot leven brengen! Het is voor de creatieve kinderen en het is natuurlijk ontzettend leuk. Je kunt het 3Ddoodler Start knutselpakket kopen voor 34,99 euro bij Bol.com.

10. L.O.L. Surprise Bigger Surprise

Voor de iets grotere kinderen hebben wij ook iets grotere surprises. We sluiten de top 10 sinterklaascadeaus voor leeftijdscategorie 7 – 8 jaar af met de L.O.L. Surprise Bigger Surprise. Deze set bevat talloze leuke poppetjes en accessoires. Je bestelt deze set voor 84,95 euro bij Bol.com.

Top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 9 – 12 jaar

We vervolgen dit artikel met de top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 9 – 12 jaar. Kinderen worden op deze leeftijd al iets veeleisender en hebben misschien wat ander speelgoed nodig! In het onderstaande overzicht volgt de top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 9 – 12 jaar.

1. L.O.L. Surprise Huis

Het L.O.L. Surprise Huis is ontzettend leuk om te krijgen. De enorme set bevat talloze poppetjes, waarbij baby’s het voor het zeggen hebben. Je bent verzekerd van eindeloos speelplezier en het huis is van goede kwaliteit. Heel veel speeluren gegarandeerd! Je koopt dit huis voor 219,99 euro via Bol.com

2. KidKraft Farm to table speelkeuken

Deze speelkeuken is met een prijs van 179,99 euro via Bol.com misschien een beetje prijzig, maar ook erg leuk. Je kunt hier talloze leuke spelletjes op spelen en je eigen keuken runnen.

3. Denver DBO-6520 Hoverboard

Hoverboards zijn ontzettend tof. Deze hoverboard is scherp geprijsd en staat garant voor urenlang speelplezier. Wil je de Denver DBO-6520 hoverboard graag kopen? Dan kun je deze voor 159 euro bestellen bij Bol.com.

4. FurReal Star Wars Chewbacca

Ken je de film Star Wars? En dan heel specifiek karakter Chewbacca? Het is die enorme beer, die copiloot is van Han Solo. Nu kan bij jouw vriend worden! Je bestelt deze enorme pop voor 149 euro bij Bol.com.

5. Space Scooter Step

Ben je geen liefhebber van een hoverboard? Dan kun je de Space Scooter Step misschien als alternatief gebruiken. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ziet er stijlvol uit. Je koopt er al eentje vanaf slechts 129 euro bij Bol.com. Natuurlijk mag deze scooter step niet ontbreken in de top 10 sinterklaascadeaus 2018: zo gaaf is ‘ie nou eenmaal.

6. VTech Kidicom Max Roze

Wil je je kindje nog net geen eigen smartphone geven? Dan is dit het beste alternatief. De VTech Kidicom Max Roze is een kindertablet waarbij je gemakkelijk tekst- en spraakberichten kunt uitwisselen. Je kunt ook foto’s, tekeningen en stickers versturen. Dat staat garant voor veel plezier. Je koopt deze tablet voor 99,95 euro via Bol.com.

7. LEGO Star Wars Imperial AT Hauler

Dit is LEGO voor gevorderden. Met dit toffe ruimteschip kun je gemakkelijk producten vervoeren. Het is een enorm schip met maar liefst 829 verschillende onderdelen. Daar ben je dus we leven zoet mee. Je koopt dit artikel voor 81,95 euro bij Bol.com.

8. Carrera Evolution Lap Contest Max Verstappen Vettel – Racebaan

Max Verstappen fans opgelet. Speciaal voor jullie hebben wij de Carrera Evolution Lap Contest Max Verstappen Vettel Racebaan in de top 10 sinterklaascadeaus 2018 gezet. De baanlengte is maar liefst 4,5 meter en is het op een schaal van 1:32 exact nagemaakt. Racen maar! Je bestelt de racebaan voor 79,99 euro bij Bol.com

9. FurReal Rock-a-Too Papegaai

De Rock-a-Too papegaai is dé showbizzvogel waar je van kunt genieten. Deze vogel is jouw perfecte partner die volop danst en liedjes zingt. Je koopt dit heerlijke speelgoedvogeltje voor slechts 74,95 euro bij Bol.com. Dat moet de Sint in huis halen voor je kind!

10. Tiamo knuffelbeer van 100 cm

We sluiten de top 10 sinterklaascadeaus 2018 af met de Tiamo knuffelbeer. Deze enorme beer is maar liefst 100 cm groot en is ontzettend leuk om te krijgen. Je koopt deze megabeer voor 69,95 euro bij Bol.com en daar heb je nog jarenlang plezier van.

Top 10 sinterklaascadeaus 2018 voor leeftijdsgroep 13 jaar en ouder

We sluiten de top 10 sinterklaascadeaus 2018 af met de leeftijdsgroep 13 jaar en ouder. Hieronder volgt de complete top 10 lijst voor deze leeftijd.

1. PlayStation Plus abonnement voor 365 dagen

Wil je graag online kunnen gamen op je PlayStation? Dan moet je natuurlijk een PlayStation Plus abonnement hebben. Bij Bol.com is deze extra scherp geprijsd. Je kunt een jaar lang gamen voor slechts 59,99 euro via Bol.com. Het is altijd op voorraad en je krijgt je code online toegestuurd.

2. 30 Seconds bordspel

Deze Nederlandse editie van 30 Seconds is ontzettend leuk om te spelen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en behoort absoluut in de top 10 sinterklaascadeaus 2018. Je kunt dit spel kopen voor 25,99 euro bij Bol.com.

3. LEGO Harry Potter de Grote Zaal

Dit LEGO speelpakket is geschikt voor de oudere kinderen. Het bevat maar liefst 878 onderdelen en 10 minifiguren. Je bent dus wel even zoet als je deze helemaal in elkaar wilt zetten. Je bestelt de enorme set voor 79,95 euro bij Bol.com.

4. Ticket to Ride Europe

Liefhebber van een goed spel? Dan is het Ticket to Ride Europe bordspel een absolute aanrader. Hiermee reis je per trein over het gehele continent! Je kunt de donkere tunnels in en uit en het is erg leuk om te spelen. Dit spel kun je kopen voor 34,99 euro bij Bol.com.

5. Regenwormen dobbelspel

Het regenwormen dobbelspel is een leuk spel die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Het neemt slechts een half uurtje tijd in beslag en je kunt het spelen met het hele gezin. Dit spel kost slechts 12,95 euro bij Bol.com.

6. LEGO NINJAGO Movie City Haven

Deze legoset heeft maar liefst 3553 onderdelen en 13 minifiguren. Bereid je dus maar goed voor als de Sint dit cadeau voor jou in petto heeft. Als het eenmaal afgebouwd is, heb je nog urenlang speelplezier. Je koopt deze enorme set voor 198 euro bij Bol.com.

7. Recoil Starter Set Laser GPS FPS spel

Het Recoil Starter Set Laser GPS FPS spel is een super tof spel dat je met maar liefst 16 personen kunt spelen. Verander jouw buurt in een oorlogsgebied en bekijk wie de overlevende is. Je koopt dit product voor 126 euro bij Bol.com.

8. KidKraft Chelsea Poppenhuis

Het KidKraft Chelsea Poppenhuis is ontzettend leuk: ook voor kinderen van 13 jaar en ouder. Vooral meisjes vinden dat dit nog thuishoort in de top 10 sinterklaascadeaus voor deze leeftijd. Je koopt dit product voor 82,99 euro bij Bol.com.

9. LEGO Technic Rallyauto

Wil je graag met een enorme rallyauto door de woonkamer scheuren? Kies dan voor deze LEGO Technic Rallyauto. Je bestelt de auto voor 74,95 euro bij Bol.com.

10. Carrera Go

De Carrera Go is een prachtige racebaan die raceautobestuurders uitnodigt om een enorm parcours af te leggen. De baan heeft een lengte van 8,9 meter. Dat betekent een schaal van 1:43. Iedere racefan moet dit spel in huis hebben! Nu afgeprijsd van 69,99 voor 49,99 euro bij Bol.com!

Dit was de top 10 sinterklaascadeaus 2018 lijst

Dit is volgens Blogspeelgoed.nl de top 10 sinterklaascadeaus 2018 lijst. Heb jij nog aanvullingen of ben jij het met ons (on)eens? Plaats hieronder een reactie! Je kunt natuurlijk ook laten weten wat de Sint voor jou in petto heeft. Wij zijn erg benieuwd.

Bekijk speelgoed op Bol.com

Wil je graag sinterklaascadeaus 2018 kopen? Shop dan voordelig bij Bol.com. De grote webshop heeft een ontzettend ruim assortiment voor jong en oud.

Misschien vind je dit ook leuk