Top 10 Duplo sets

Top 10 Duplo sets

door

Duplo is LEGO voor kleine kinderen. Deze variant heeft grotere blokjes dan de originele LEGO en is daarmee geschikter voor jongere leeftijden. Het heeft dan ook een nóg speelser karakter dan de gewone LEGO. In dit artikel lees je over de top 10 Duplo sets van dit moment.

> Bekijk alle Duplo op bol.com

Over Duplo

Voordat we starten met de lijst top 10 Duplo sets, vertellen we je eerst graag iets over het speelgoed. In 1969 werden de kleine bouwmaterialen voor het eerst op de markt gebracht. Dat was een stukje later dan de gewone LEGO. Dat werd namelijk al ontwikkeld in 1916 in het Deense stadje Billund. Het gaf peuters ook de kans om actief te bouwen. De bouwstukjes zijn veel groter, waardoor deze niet ingeslikt kunnen worden. Is jouw kindje 1, 2 of 3 jaar of misschien zelfs 5? Dan kun je deze top 10 Duplo sets raadplegen voor je volgende aankoop. Is je kindje al iets ouder? Bekijk dan onze top 10 LEGO sets.

1) Familiehuis

We starten de top 10 Duplo sets lijst met het familiehuis. Dit prachtige huisje werd in 2017 op de markt gebracht en is nog steeds razend populair. Het bevat maar liefst 69 verschillende onderdelen en drie verschillende minifiguren (moeder, vader en kind). Daarmee heeft je kindje voldoende speelplezier met deze set.

Het bouwwerk is gemakkelijk in elkaar te bouwen en is uitstekend voor kinderen van twee tot en met vijf jaar. Je kunt dit setje kopen voor slechts 28,99 euro bij bol.com. Het artikel wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd.

> Bestel deze set bij bol.com

2) Mijn eerste bus

Heeft je kindje nog geen eerste bouwsetje? Dan is dit bouwpakket zeker een aanrader. Deze is erg voordelig en daarmee kan je zoon of dochter alvast proeven of iets voor hem of haar is. Voor peuters is deze gele bus ontzettend leuk en gemakkelijk te bouwen. De geadviseerde leeftijd is van anderhalf tot en met drie jaar en je bestelt het artikel voor slechts 4,99 euro bij bol.com. Het setje bestaat uit zes onderdelen.

> Bestel deze set bij bol.com

3) Stroomtrein

Vind je een busje niet stoer genoeg? Dan zal dit artikel uit de top 10 Duplo sets jouw kindje wel bevallen! Deze stroomtrein rijdt namelijk over een prachtige rails. Je kindje kan daarmee een echte machinist worden en het treintje gemakkelijk vooruit- of achteruitduwen. Het is echt weer eens ouderwets met treinen spelen en dat is natuurlijk ontzettend leuk. Natuurlijk mocht dit artikel dan ook niet ontbreken uit de top 10 Duplo sets lijst. Je bestelt deze prachtige bouwset bij bol.com. Op moment van schrijven kost deze 69,75 euro én is ‘ie bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij! In de doos zitten 59 onderdelen en twee minifiguren.

> Bestel deze set bij bol.com

4) Minnie’s verjaardagsfeest

Vind jij figuren uit Disney ook zo leuk? Dan kun je Minnie Mouse een prachtige verjaardag verzorgen. Dat zal zij niet snel vergeten als je het echt leuk doet. De doos bevat 21 verschillende onderdelen en een minifiguur. Uiteraard is Minnie Mouse het minifiguur! Het is een typische roze bouwset en daarmee erg geschikt voor meisjes. Je bestelt deze set voor 16,95 euro bij bol.com

> Bestel deze set bij bol.com

5) Bouwstenen

Heb je nog niet veel speelgoed van Duplo, maar wil je er graag wat bij? Kies dan gewoon voor het setje ‘Mijn Eerste Bouwstenen’. In deze doos zitten maar liefst 80 verschillende bouwonderdelen, zodat je prachtige dingen kunt maken. Dat staat natuurlijk garant voor urenlang speelplezier. Uiteraard mogen deze bouwstenen daarom ook niet ontbreken uit deze top 10 Duplo sets lijst. Ook dit artikel haal je voordelig in huis voor slechts 17,95 euro bij bol.com.

> Bestel deze set bij bol.com

6) Goederentrein

De goederentrein is een zeer uitgebreid pakket met maar liefst 105 verschillende onderdelen. Daarnaast zijn er ook nog eens drie verschillende minifiguren toegevoegd aan het pakket. Je peuter kan dit eenvoudig bedienen en op die manier zelf machinist worden! De trein kan gemakkelijk worden gestopt door deze simpelweg van de rails af te pakken. Het is een bijzonder leuk pakket en natuurlijk mocht deze dan ook niet ontbreken uit de top 10 Duplo sets lijst. De actiestenen bestaan uit verschillende kleuren, waardoor het er ook erg aangenaam uitziet.

Er is zelfs een app beschikbaar voor de speelmogelijkheden. Daarmee zijn de mogelijkheden dus echt eindeloos bij deze set. Natuurlijk is dit set ook iets duurder dan de bovenstaande bouwsets, maar het is ook zeker een stukje leuker. Je bestelt deze bouwset voor 92,95 euro bij bol.com

> Bestel deze set bij bol.com

7) Avonturen op de boerderij

Is jouw peuter echt een liefhebber van dieren? Dan is deze bouwset zeker een aanrader. In het pakket zijn verscheidene minifiguren toegevoegd. Zo zit er een boer en twee kinderen in het pakket, maar ook zit er een schaap, een koe, een haan, een haas en een varken in het pakket. Daarmee kan jouw peuter dus haar eigen boerderij starten. Dit is een absolute topset die ook nog eens erg betaalbaar is. Vandaar dat wij dit artikel op nummer 7 hebben gezet in de top 10 Duplo sets lijst. Je bestelt het artikel voor 41,95 euro bij bol.com

> Bestel deze set bij bol.com

8) Brandweertruck

Heeft jouw zoon of dochter de ambitie om brandweerman of brandweervrouw te worden? Dan is deze set een absolute aanrader. Dit pakket bevat 26 verschillende onderdelen en een minifiguur. Het minifiguur betreft een brandweerman. Staat er ergens iets in de brand? Dan schiet de brandweerman met zijn brandweerauto te hulp! Dit pakket werd voor het eerst verkocht in 2015, maar is tot op de dag van vandaag nog steeds erg populair. Je bestelt het pakket voor 22,94 euro bij bol.com

> Bestel deze set bij bol.com

9) Grote speeltuin met opbergdoos

Wil je er graag een grote speeltuin van maken in huis? Dan mag je wel een opbergdoos bij kopen! Heb jij even geluk, want dit pakket bestaat uit een grote speeltuin set met opbergdoos. Niet voor niets staat het artikel dan ook in de top 10 Duplo sets. Met behulp van dit pakket kan je peuter echt creatief aan de slag. Je kunt van alles bouwen en dat maakt het erg leuk. Het pakket bevat 71 verschillende onderdelen en twee minifiguren. De set kost 36,75 euro bij bol.com en daarmee is ‘ie ook erg betaalbaar.

> Bestel deze set bij bol.com

10) Jurassic World T-Rex Toren

Kijkt jouw zoon of dochter weleens naar Peppa Pig? Dan weet hij of zij natuurlijk ook dat de karakter George altijd een dinosaurus bij zich heeft. Wil jouw zoon of dochter ook graag zijn of haar eigen dinosaurus? Dan is dit pakket uit de top 10 Duplo sets zeker een aanrader. Dit pakket bevat 22 verschillende onderdelen en een minifiguur. Zowel de T-Rex als het poppetje zijn erg leuk. Je bestelt deze prachtige set voor slechts 22,95 euro bij bol.com. Daarmee is het een absolute aanrader en sluiten we daarmee ook de top 10 Duplo sets af!

> Bestel deze set bij bol.com

Dit was onze top 10 Duplo sets

Dit is volgens de redactie van Blogspeelgoed.nl de top 10 Duplo sets van dit moment. De meeste pakketten zijn geschikt voor de leeftijd een tot en met vijf jaar. Enkele sets worden pas aangeraden vanaf twee jaar. Uiteraard kan je op de website van de aanbieder precies bekijken wat de leeftijden zijn.

Top 10 Duplo sets kopen?

Wil je graag een van de artikelen uit deze top 10 Duplo sets kopen? Dan kun je terecht op de website bol.com. Via de webshop heb je, naast de bovenstaande tien pakketten, ook nog keuze uit talloze andere modellen. In totaal heeft de aanbieder ruim 200 verschillende pakketten. Zit het geschikte pakket voor jouw peuter niet bij onze top 10 Duplo sets? Dan zijn er nog talloze andere varianten waar je uit kunt kiezen!

Wat vind jij van onze top 10 Duplo sets lijst? Laat het ons gerust weten in de reacties hieronder! Uiteraard zijn wij erg benieuwd.

Misschien vind je dit ook leuk