Speelgoedwinkels waarschuwen voor langere levertijden

Speelgoedwinkels waarschuwen voor langere levertijden

door

Diverse speelgoedwinkels, waaronder bol.com, waarschuwen voor langere levertijden voor speelgoed. Zo blijkt uit een artikel van ANP. Er zijn, vanwege de coronapandemie, helaas veel problemen ontstaan. Heb je op korte termijn een verjaardag? Dan is het raadzaam om je producten tijdig te bestellen.

Aankomende feestdagen

Op moment van schrijven is het nog maar oktober. Voor je het weet is het alweer december. Gedurende de feestdagen is het sowieso extra druk voor webwinkels en dit komt er nog eens bovenop. De langere levertijden is dus iets waar je echt rekening mee moet houden.

Wil je je kind of kleinkind niet teleurstellen? Zorg er dan voor dat je er dit jaar op tijd bij bent. Veel leveranciers verwachten dat het tekort ook dan nog bestaat. Wel geven webwinkels aan vaak een alternatief te bieden.

Hogere prijzen?

Mogelijk zullen webwinkels hogere prijzen gaan doorvoeren als het tekort blijft. Te weinig aanbod zorgt namelijk voor een hogere prijs. Je doet er dus ook om die reden goed aan om tijdig te bestellen.

Op zoek naar leuk speelgoed?

Wil je graag leuk speelgoed kopen? Bekijk onze speelgoed blog vol met tips over speelgoed, knuffels, bordspellen en meer.

Misschien vind je dit ook leuk