speelgoedpistool kopen

Speelgoedpistool kopen? Bekijk speelgoedpistolen online!

door

Wil je graag een speelgoedpistool kopen voor je kind? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. In dit artikel lees je over de leukste speelgoedpistolen van dit moment. Ook gaan we er kort op in of dit speelgoed eigenlijk wel verantwoord is. Moet je bijvoorbeeld eerst het gesprek aan met je kind?

Speelgoedpistool kopen: is dat verantwoord?

Veel ouders worstelen met de vraag: mag ik wel of geen speelgoedpistool kopen voor mijn kind? Pistolen worden nu eenmaal vaak geassocieerd met geweld en dat is natuurlijk iets waar je je kind niet mee wilt associëren. Kan dat later gevolgen hebben voor je kind? Word je kind er later bijvoorbeeld agressief van?

De meningen zijn in ieder geval flink verdeeld. Er zijn ouders die bewust geen speelgoedpistool kopen voor hun kind. Wapens zijn volgens hen wapens, ook al zijn deze niet echt. Andere ouders zien er echter geen kwaad in: zij speelden zelf ook met nepwapens toen zij klein waren. Je speelt bijvoorbeeld politieagent, cowboy of indiaantje.

Volgens kinderpsycholoog Michael Thompson is er in ieder geval geen bewijs dat spelen met speelgoedpistolen ervoor kan zorgen dat zij op volwassen leeftijd wapens gaan gebruiken. In tegenstelling zelfs: kinderen zien het verschil tussen virtueel en de werkelijkheid beter. Als ouder hoef je dat dus niet direct te verbieden.

Welke speelgoedpistool kopen?

Het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze of je wel of geen speelgoedpistool gaat kopen voor je kind. Als je er geen kwaad inziet heb je in ieder geval keuze uit de volgende speelgoedpistolen. Er zijn talloze leuke varianten waar je uit kunt kiezen.

Speelgoedpistool kopen met balletjes

airsoft pistool
Bekijk op bol.com

Wil je graag een speelgoedpistool kopen? Dan kun je eventueel kiezen voor dit model met balletjes. De balletjes zijn 6mm groot en worden erbij geleverd. Het pistool ziet er echt uit en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wel is het belangrijk om te weten dat je vanaf 14 jaar en ouder het wapen niet openbaar bij je mag dragen. Het is dus leuk voor in de achtertuin, maar zeker niet voor openbare plaatsen.

Dit pistool is niet krachtig en daarmee geschikt als speelgoed. De kracht betreft maximaal 0.08 joule. Je kunt er natuurlijk allerlei spelletjes mee spelen. Zo kan je een kleine shootingrange maken bij je eigen huis. Dit model beschikt over een CE-keurmerk.

Eventueel kun je extra balletjes erbij kopen. De meegeleverde balletjes zijn uiteraard niet onbeperkt en kunnen op den duur opgaan. Gelukkig zijn de balletjes erg voordelig.

Pistool 12 cm met balletjes en magazijn

speelgoedpistool kopen kk
Bekijk op bol.com

Je kunt ook kiezen voor een pistool van 12 centimeter met een balletjes magazijn. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt geleverd tezamen met 20 balletjes. Ook hiervoor geldt dus: het kan lonen om direct extra balletjes te kopen. Dit pistool ziet er ook echt uit en wordt via bol.com geleverd.

In de reviews scoort dit model de maximale score. Men geeft aan dat je er eindeloos speelplezier aan beleeft en dat het beschikt over een leuk ontwerp. De kwaliteit van dit pistool is goed.

Waterballetjes pistool ‘De Terminator’

Waterballetjes pistool
Bekijk op bol.com

Wil je liever een speelgoedpistool kopen die er minder echt uitziet? Dan kun je kiezen voor dit waterballetjes pistool genaamd De Terminator. Dit model heeft ook een heuse silencer p op de voorkant. De meegeleverde balletjes bestaan voor 95 procent uit water en het pistool wordt geleverd met een oplaadbare batterij. Er zijn maar liefst 2.500 balletjes dus je kind kan eindeloos blijven schieten in de achtertuin. De munitie herladen kost slechts 10 seconden van je tijd, dus je kunt de strijd gemakkelijk aangaan.

Als het pistool niet wordt gebruikt is het belangrijk dat je het waterpistool ontkoppelt. Verwijder de batterij uit de batterijlade van het pistool. Doelen zijn tot 15 meter bereikbaar, dus bedek je maar als je je kind met zijn pistooltje ziet!

Veelgestelde vragen

Wil je graag een speelgoedpistool kopen, maar zit je nog met enkele vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen met betrekking tot speelgoedpistolen. Als jouw vraag hier niet bij staat kun je onderaan deze pagina reageren. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vanaf welke leeftijd kan je een speelgoedpistool kopen?

De meeste speelgoedpistolen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 of 4 jaar. Je moet jezelf natuurlijk wel afvragen of jij dit ook een geschikte leeftijd vindt. Misschien wil je hier pas mee beginnen als je kind iets ouder is en dat is natuurlijk ook volkomen begrijpelijk. Zorg ervoor dat je hierover met je kind praat voordat je overgaat tot de aanschaf.

Kan ik een speelgoedpistool kopen zonder balletjes?

Als je wilt kun je ook een speelgoedpistool kopen zonder balletjes. Er zijn meer dan voldoende speelgoedpistolen die je kunt bestellen bij bol.com zonder toegevoegde balletjes. Je kind kan dan zelf ‘piew piew’ roepen!

Waar kan mijn kind spelen met zijn pistooltje?

Zorg ervoor dat je kind alleen thuis speelt met het pistooltje. Als veiligheidsdiensten je kind met een echt lijkend pistool zien kan dat gevolgen met zich meebrengen. Dat is een serieuze waarschuwing waar je rekening mee moet houden.

Kan ik extra balletjes kopen?

Als je wilt kun je ook extra balletjes kopen. Tijdens het afrekenen heb je meestal de mogelijkheid om slim te combineren. Je kunt dan zelf aangeven of je nog extra accessoires wilt. Bij sommige modellen krijg je slechts 25 balletjes en dat is natuurlijk erg weinig. Extra bijbestellen is dan wel zo handig.

Speelgoedpistool kopen: surf naar bol.com voor het totaaloverzicht

Wil je graag een speelgoedpistool kopen? Surf dan snel naar bol.com voor een totaaloverzicht. Via deze webshop heb je keuze uit talloze leuke speelgoedpistolen. Controleer van tevoren of het model geschikt is voor de leeftijd van jouw kind. Zo voorkom je dat je speelgoed in huis haalt dat niet geschikt is voor jouw kleine. Verscheidene artikelen zijn op voorraad, maar enkele modellen vereisen ook een langere levertijd. Dat is dus iets waar je op kunt letten als je je speelgoedpistool gaat kopen.

Vind jij dit ook een leuk artikel? Laat dan een sterrenbeoordeling of reactie achter. Uiteraard zijn wij benieuwd naar jouw bevindingen!

Misschien vind je dit ook leuk