speelgoedkoffer kopen

Speelgoedkoffer kopen? De beste speelgoedkoffers op een rij!

door

Merk je dat je kinderen overal maar speelgoed achter laten in huis? Dan kan het natuurlijk handig zijn om eens op zoek te gaan naar een speelgoedkoffer. Het aanbod aan speelgoedkoffers is vrij groot, maar wat is nu écht leuk? Waar kun je nu een echt leuke speelgoedkoffer kopen? In dit artikel zetten we de beste artikelen voor jou op een rij.

Waarom een speelgoedkoffer kopen?

Een speelgoedkoffer kopen is een absolute aanrader. Een rommelig huis kan namelijk zorgen voor de nodige stress. Het is dus ook belangrijk dat je je kinderen aanleert dat zij hun spulletjes direct opruimen. Indirect of direct kunnen je kinderen daar ook door beïnvloed worden. De spulletjes opruimen is dan natuurlijk wel zo verstandig. Speelgoedkoffers zorgen ervoor dat je alles netjes op een plek opbergt. Als je kindje ermee wil spelen kan hij of zij de spulletjes weer pakken. Is je zoon of dochter klaar met spelen? Dan kunnen de spulletjes weer terug.

Welke speelgoedkoffer kopen?

Goed: je weet nu waarom het handig is om er eentje in huis te halen, maar voor welke kies je? Uiteraard bieden wij jou graag een handig overzicht. Zo kun je gemakkelijk en snel binnen no-time een leuke speelgoedkoffer kopen voor je kind.

1. Speelgoed opbergbankje

Speelgoed opbergbankje witDit is een ontzettend leuk speelgoedkoffer (en tevens kist en/of bankje) dat een dubbele functie heeft. Je kind kan hier niet alleen zijn of haar spulletjes kwijt, maar ook kan hij of zij erop zitten. Bovendien is dit ook nog eens een erg goedkoop model. Je kunt dit prachtige witte bankje namelijk al voor slechts 44,95 euro in huis halen.

2. Houten koffer

Als alternatief kun je ook kiezen voor deze houten koffer. Dit model is iets duurder, maar je kunt er ook veel meer spulletjes in kwijt. Je hebt keuze uit verschillende formaten van 20.000 tot maximaal 140.000 ml. De grootste koffer is vaak de beste koop, want de meeste kinderen hebben de koffer namelijk erg snel vol. Je kunt er aardig wat speelgoed in kwijt en de klep kan gemakkelijk open en dicht. De klep kan open blijven staan zodat je kind ook gemakkelijk kan opruimen.

3. Playwood speelgoedkoffer kopen

Playwood - Houten Speelgoedkoffer kopenIs je zoon of dochter fan van dieren? Dan kun je deze Playwood speelgoedkoffer kopen. Dit betreft een stevige kist die versierd is met verscheidene leuke afbeeldingen. Zo is er onder andere een leeuw, een nijlpaard, een giraffe en een aapje op afgebeeld. Je kind kan er bovendien ook op zitten, want dit model is namelijk op zithoogte. De formaten zijn als volgt: 59 x 26 x 32 cm. Daarmee is er voldoende ruimte voor verschillend speelgoed.

4. Playwood houten bankje

Dit model doet je misschien enigszins denken aan nummer een uit deze lijst. Dit betreft namelijk ook een bankje, maar heeft een geheel andere vormgeving. Ook dit is dit bankje met een prijskaartje van 66,40 euro iets duurder. Toch ziet dit bankje er stijlvol uit. Uiteraard kun je hier ook spulletjes in kwijt en je kunt er uiteraard op zitten.

5. Opbergkoffers voor de kinderkamer

Wil je graag een stijlvolle speelgoedkoffer kopen? En het liefst meerdere? Dan zijn deze opbergkoffer ook ontzettend leuk. Je ontvangt direct drie stuks en met een prijskaartje van 19,95 euro is dit ook nog eens een erg voordelige koop. De kleuren bestaan uit roze, mint en wit met een gouden randje. Uiteraard kun je de dozen gemakkelijk op elkaar stapelen en je kunt er ook relatief veel speelgoed in kwijt.

Speelgoedkoffer kopen of toch kiezen voor een kast?

Dit was de top 5 met speelgoedkoffers. Alhoewel je er relatief veel in kwijt kunt is het natuurlijk nog geen kast. Heeft je kind ontzettend veel speelgoed? Of heb je misschien meerdere kinderen en daardoor ook meer speelgoed? Dan kan het soms ook lonen om simpelweg te kiezen voor een speelgoedkast. Dat biedt toch net iets meer ruimte voor het speelgoed van je kinderen.

Bekijk alle artikelen

Als je een speelgoedkoffer wilt kopen heb je een ontzettend ruime keuze. Ben je er nog niet helemaal over uit? Dan kun je ook nog verscheidene andere leuke artikelen bekijken op bol.com. De webshop heeft een ruim assortiment met vlotte levertijden. Je hebt bovendien standaard 30 dagen bedenktermijn. Bedenk je je nadien toch nog? Dan kun je je artikel uiteraard gratis retour sturen. Bekijk ook de leukste speelgoed aanbiedingen van dit moment.

Misschien vind je dit ook leuk