speelgoed voor in het vliegtuig

Speelgoed voor in het vliegtuig

door

Ga je een verre reis maken met je kinderen en wil je graag leuk speelgoed mee voor onderweg? Er is natuurlijk vaak een kleine televisie in het vliegtuig aanwezig (op langeafstandsvluchten), maar het is natuurlijk wel zo fijn als je kind kan variëren. Met een beetje geluk kan hij of zij ook nog een beetje slapen en voordat jullie het weten zijn jullie op de eindbestemming. Welk speelgoed voor in het vliegtuig is nu echt leuk? Je leest het in dit artikel.

Speelgoed voor in het vliegtuig: waar kan je op letten?

Wil je graag speelgoed voor in het vliegtuig kopen? Dan zijn er natuurlijk verschillende zaken waar je op kunt letten. Het is in ieder geval belangrijk dat het gemakkelijk mee te nemen is. Het moet natuurlijk passen in je handbagage en dus mag het niet te groot zijn. Ook moet het speelgoed voor in het vliegtuig gemakkelijk te gebruiken zijn in een kleine omgeving. Immers moet er mee gespeeld kunnen worden op een krappe stoel. Verder is het fijn als het geen geluid (of niet al te veel) zodat medepassagiers geen last hebben van het speelgoed. Tot slot kun je nog letten op het volgende: is mijn kind er de hele vlucht zoet mee of verveelt hij of zij zich al snel?

Er zijn natuurlijk talloze leuke artikelen die je kunt bestellen voor op reis. In dit artikel bespreken we per leeftijd wat geschikt speelgoed voor in het vliegtuig is. Bij elk product vind je ook een handige link naar het product. Je kunt hier dan ook alle prijzen en productspecificaties inzien.

Speelgoed voor in het vliegtuig per leeftijd

In dit artikel bespreken we het speelgoed voor in het vliegtuig per leeftijd. We beginnen bij de spulletjes voor baby’s, bespreken vervolgens artikelen voor dreumesen, peuters en eindigen met het speelgoed voor kleuters. Op die manier houden we het overzichtelijk en kun je direct navigeren naar datgene wat voor jou kind geschikt is.

Babyspeelgoed voor in het vliegtuig

Als je voor de eerste keer gaat reizen met een baby in het vliegtuig is dat vaak erg spannend. Je weet niet precies hoe je kind hierop zal reageren, maar toch hoef je je niet echt zorgen te maken. Natuurlijk hoor je vaak verhalen dat baby’s huilen in het vliegtuig en dat mensen dat erg irritant vinden. Wat mensen niet vertellen, is dat het vaak ook snel weer voorbij is. Eerlijk is eerlijk: een baby eet eventjes en slaapt vervolgens weer de rest van de vlucht. Het komt maar zelden voor dat zij erg lang wakker zijn.

Ondanks dat je kind misschien niet bijzonder lang wakker is, is wat speelgoed voor in het vliegtuig wel zo prettig. Op de momenten dat je kind wakker is kan hij of zij dan eventjes spelen. Hieronder volgt een overzicht met diverse leuke artikelen die je kunt meenemen in het vliegtuig.

Babyboekjes

Babyboekjes zijn natuurlijk ideaal voor onderweg. Vooral knisperboekjes zijn echt ideaal. Je kind kan daar lekker in knijpen en dat geeft een gerust gevoel. Je kunt deze boekjes ook nog eens erg eenvoudig meenemen, want het past namelijk perfect in je handbagage. Het weegt ook niet zoveel en dat is natuurlijk perfect voor op reis. Je kunt onder andere baby- en knisperboekjes kopen van Nijntje, Bumba en meer. Bekijk het totaaloverzicht op bol.com.

Knuffels

Baby’s houden ervan om gewoonweg lekker te knuffelen. Het is dus ook raadzaam om een of meerdere knuffels mee te nemen op reis. Zo kun je onder andere kiezen voor Nijntje kiekeboe of de knuffel Confetti monster van Jollein. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden en ook deze knuffeltjes gaan gemakkelijk mee in de handbagage. Bekijk hier alle leuke knuffels op bol.com.

Bijtring

Een bijtring is ook zeker een aanrader. Heeft je kind net lekker gegeten? Dan is het wel zo fijn als hij of zij eventjes lekker kan bijten. Er zijn talloze verschillende bijtringen beschikbaar voor scherpe prijzen. Zo kun je onder andere kiezen voor de Sophie de Graf bijtring of kun je kiezen voor de Rammelaar Bijtring. Ook dit gaat natuurlijk gemakkelijk mee in de handbagage.

Vliegtuigbedje voor je baby

Speelgoed voor in het vliegtuig voor je baby is natuurlijk erg belangrijk, maar comfort is ook belangrijk voor je kind. Het kan dus ook zeker lonen om een vliegtuigbedje te kopen. Met behulp zo’n vliegtuigbedje kan je kind lekker zitten op zijn of haar eigen plek. De zachte omgeving zal je baby heerlijk vinden en je medepassagiers zullen dat vast en zeker ook waarderen. Het vliegtuigbedje is geschikt voor kinderen tot twee jaar, dus het gaat ook nog wel een tijdje mee.

Dreumesspeelgoed voor in het vliegtuig

Is je kind zijn of haar babytijd voorbij en is je kind inmiddels een dreumes? Dan lonkt er ook weer andere speelgoed voor in het vliegtuig. Zo kan je kind bijvoorbeeld lekker ontspannend gaan tekenen, maar ook vingerpoppetjes of ander speelfiguren worden aangeraden. Wat kun je meenemen voor je kind? Hieronder volgen een aantal opties.

Tablet

Een tablet voor kinderen is natuurlijk ontzettend handig om mee te nemen in het vliegtuig. Het kleine elektronische apparaatje heeft een flinke accuduur en het kan je kind flink bezighouden. Zo kan je kind bijvoorbeeld een leuk (educatief) spelletje spelen of hij of zij kan filmpjes kijken. Uiteraard mag een kinderkoptelefoon dan ook niet ontbreken. Een tablet of een iPad voor kinderen is overigens ook geschikt voor peuters en kleuters. En misschien ook wel voor papa en mama als de kinderen slapen in het vliegtuig.

Tekenblok

Als je leuk speelgoed voor in het vliegtuig wilt kopen kun je ook kiezen voor een simpel tekenblok. Je kind kan dan heerlijke tekenen en kleuren in het vliegtuig. Het tafeltje daarvoor leent zich daar natuurlijk ook goed voor. Het is ook nog wel best uitputtend, waardoor je kind misschien daarna ook nog wel in slaap valt.

LOL Surprise Ballen

LOL Surprise Ballen zijn ook erg leuk. Je kunt dit gemakkelijk meenemen als handbagage en je kind kan zich hier erg mee vermaken. Er zijn talloze soorten waar je uit kunt kiezen en dus staat dit ook garant voor urenlang speelplezier. Het is echt populair speelgoed wat ook gewoon leuk is voor thuisgebruik!

Peuterspeelgoed voor in het vliegtuig

Als je kind inmiddels een peuter is, komt er misschien ook al wel ander speelgoed om de hoek kijken. Welke speelgoed voor in het vliegtuig is leuk voor peuters? Je leest het hieronder.

Aqua Doodle van Ravensburger

De Aqua Doodle van Ravensburger is een echte aanrader. Daarmee kan je kind namelijk lekker onbekommerd tekenen zonder dat er vlekken ontstaan. Het is dus ook ideaal speelgoed voor in het vliegtuig. Dit speelgoed stimuleert de motoriek en bevordert de concentratie. Het is dus ook nog eens erg leerzaam speelgoed.

Raamstickers

Raamstickers zijn natuurlijk ook ontzettend leuk en zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten. Je kind kan ook wat stickers plakken op de ramen van het vliegtuig. Uiteraard is het wel belangrijk dat je dan kiest voor stickers die ook weer gemakkelijk te verwijderen zijn. Het weegt niks en daarmee is het ook ideaal voor bij de handbagage.

Magnetisch tekenbord

Tekenen op een magnetisch tekenbord is ontzettend leuk. Het is ook een goed alternatief las je geen tablet of laptop voor kinderen bij je hebt. Je kunt je tekening ook gemakkelijk resetten door de schuifknop. Je kind kan er zodoende urenlang plezier van hebben. Het is dus ook echt ideaal speelgoed voor in het vliegtuig.

Kleuterspeelgoed voor in het vliegtuig

Voor een kleuter kun je ook weer ander speelgoed voor in het vliegtuig aanschaffen. Wat is leuke voor deze leeftijd? Hieronder volgt een overzicht van must have artikelen.

Kaartspelletjes

Er zijn talloze leuke kaartspelletjes die je kunt spelen in het vliegtuig met je kind. Zo kun je onder andere kiezen voor het spelletje Uno of kun je Memory spelen. Er zijn natuurlijk nog veel meer variaties waar je uit kunt kiezen. Je kunt alle leuke kaartspelletjes uiteraard bekijken op bol.com als je nog geen spelletjes in huis hebt liggen.

Kleurpotloden

Kleuren is natuurlijk altijd leuk en ideaal voor de kortere vluchten. Sommige vliegtuigmaatschappijen hebben geen televisies op boord voor kleine vluchten en dus kan een setje kleurpotloden dan wel zo fijn zijn.

Nog meer speelgoed voor in het vliegtuig bekijken?

Wil je graag nog meer speelgoed voor in het vliegtuig bekijken? Surf dan naar bol.com. Op deze webshop heb je keuze uit een bijzonder ruim assortiment. Zo kun je speelgoed kopen voor de meest uiteenlopende leeftijdsgroepen. Voor alle artikelen geldt: je hebt 30 dagen bedenktermijn. Bevalt het toch niet? Dan kun je het artikel nog gratis retourneren. Wel zo handig.

Wat vind jij van dit artikel? Laat ons weten in de reacties of er nog een artikel ontbreekt. We voegen dit uiteraard graag toe aan de lijst.

Misschien vind je dit ook leuk