speelgoed voor in de auto

Speelgoed voor in de auto

door

Als de zomervakantie weer voor de deur staat heb je misschien wel een lange autorit voor de boeg. Misschien ga je wel op vakantie met de kinderen in de auto. Ga je helemaal naar Frankrijk rijden? Of misschien zelfs wel naar Italië? Dan is speelgoed voor in de auto natuurlijk wel erg fijn. Wat is leuk voor welke leeftijd? Je leest het in dit artikel.

Speelgoed voor in de auto per leeftijd

Als je met de kinderen op vakantie gaat is het natuurlijk wel zo fijn als zij iets te doen hebben. Voor vrijwel iedere leeftijd kan je een kleine televisie kopen in de auto. Je kunt deze vastmaken aan de stoelen van de bestuurder en van de bijrijder. Als alternatief kun je ook gewoon een iPad met een speciaal autohoesje kopen. Je zou zelfs een Nintendo Switch kunnen overwegen! Deze kun je op vakantie dan ook gebruiken. Wil je graag écht speelgoed voor in de auto kopen? Hieronder volgt een overzicht met de spulletjes per leeftijd. Wij hebben dit verdeeld in baby’s, peuters en kleuters.

Speelgoed voor baby’s voor in de auto

Baby’s zitten natuurlijk achterin hun babyzitje in de auto. Zij zullen zich misschien toch ook snel gaan vervelen. Natuurlijk kunnen zij naar buiten kijken en van het uitzicht genieten én af en toe even slapen. Toch is speelgoed voor in de auto natuurlijk wel zo leuk. Wat zijn de leukste artikelen waar je voor kunt kiezen? Je leest het hieronder.

1. Taftoys kleurrijke eend

speelgoed voor in de auto eendDeze kleurrijke eend van Taftoys is een echte aanrader. Je kunt dit speelgoedeendje namelijk ergens aan vastmaken en je baby kan er dan lekker mee spelen. Het kan aangeraakt worden, maar er ook gerust in gebeten worden. Je dit speeltje niet alleen vastmaken aan de autostoel, maar ook aan de kinderwagen. Ook als je eenmaal aangekomen bent op je bestemming heb je er dus nog iets aan.

2. Autostuur

autostuur kindEen autostuur is natuurlijk ook wel zo leuk. Je baby kan papa of mama dan nadoen en dat maakt de rit wel een stukje prettiger. De autostuurtjes voor de allerkleinsten zijn erg licht en daardoor ook gemakkelijk mee te nemen voor je kleine. Hij of zij zal dit wellicht weleens laten vallen, maar daar moet je maar doorheen bijten! Er zijn diverse modellen waar je uit kunt kiezen. De afbeelding aan de rechterkant dient ter illustratie, maar is uiteraard ook verkrijgbaar op bol.com.

3. Knuffels

Wil je graag speelgoed voor in de auto kopen? Knuffels werken natuurlijk ook altijd goed. Er zijn talloze leuke knuffels waar je uit kunt kiezen. Bepaalde knuffels kn je ook vastmaken aan de maxi cosi of aan de autoriem. Zo kun je onder andere kiezen voor de Tomy Lamaze knuffel. Dit kleine konijntje zorgt voor eindeloos veel plezier tijdens de autoreis.

4. Tablet

Wist je dat je een speciale baby tablet kunt kopen? Onder andere VTech heeft leuke modellen op de markt gebracht. Dat is natuurlijk ideaal voor onderweg. Het is ook nog eens educatief, want je kind kan onderweg lekker leren!

5. Speelgoedtelefoon

VTech speelgoed telefoon kopenJe kunt ook een speelgoed telefoon kopen voor je kind. Er zijn talloze leuke modellen waar je uit kunt kiezen. Ook in dit geval kun je namelijk kiezen voor het populaire merk VTEch. Het is ideaal speelgoed voor in de auto en is bovendien ook nog eens goedkoop én leerzaam.

Speelgoed voor peuters voor in de auto

Is je kindje al iets ouder? Dan zal hij of zij smachten naar ietwat ander speelgoed voor in de auto. Zo kun je onder andere Duplo meenemen voor onderweg. Bekijk hieronder de drie leukste artikelen die je kunt meenemen tijdens de autoreis.

1. LEGO Duplo speelgoed voor in de auto

Wil je graag het ultieme speelgoed voor in de auto kopen voor peuters? Dan is LEGO Duplo een absolute aanrader. Dit zijn natuurlijk relatief grote blokken die niet zomaar kwijtraken in de auto. Er zijn talloze steentjes en bouwsets waar je uit kunt kiezen. Zo kan je kind zijn of haar eigen creaties maken in de auto. Zorg ervoor dat je niet alleen steentjes meeneemt, maar neem ook een bouwplaatje mee. Daarmee kan je kind zich prima mee vermaken.

2. Kleurboek

Het is natuurlijk ook leuk om gewoon lekker te kleuren en te tekenen in de auto. Dat kan natuurlijk op een iPad voor kinderen, maar je kunt ook een ouderwets tekenblok meenemen met een aantal potloden. Zorg ervoor dat dit wel ergens op ligt, zodat je kind wel fatsoenlijk kan tekenen.

3. VTech MagiBook

speelgoed voor in de auto vtechHet VTech MagiBook is een bijzonder leuk boekje, welke geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar. Er zit een speciale pen in wat zorgt voor interactie en educatief is. Op die manier kan je kind op een speelse manier kennismaken met cijfers en kleuren. De liedjes, geluiden en karakters zorgen ervoor dat je kind veel plezier heeft. Je kind is hier zo enkele uren mee aan de gang. Dat is dus ook perfect speelgoed voor in de auto. Je kunt dit magische boek kopen in de kleuren blauw met groen of paars met roze. De keuze is aan jou.

Speelgoed voor kleuters voor in de auto

Is je kind inmiddels een kleuter? Dan is er natuurlijk weer ander leuk speelgoed voor in de auto waar je uit kunt kiezen. Hieronder volgen drie leuke artikelen die je kunt kopen voor je kleine. Leuk speelgoed gegarandeerd!

1. Smartwatch

Een smartwatch voor kinderen is een bijzonder leuke aankoop. Op zo’n slim horloge kun je niet alleen de tijd bekijken, maar ook kun je talloze leuke spelletjes spelen. Eenmaal op vakantie kan je kind ook zijn of haar aantal gelopen stappen zien. Dat is dus bijzonder leuk.

2. Raamstickers

Verveelt je kind zich snel in de auto? Koop dan wat raamstickers bij bol.com en geef deze tijdens de rit aan je kind. Daar zal hij of zij erg veel plezier aan beleven, helemaal als dit een verrassing is. Er zijn talloze thema’s waar je uit kunt kiezen, waaronder Cars, Frozen of gewoonweg leuke autootjes of bloemen.

3. Speelfiguren

Er zijn talloze speelfiguren waar je uit kunt kiezen om onderweg mee te nemen. Zo kun je onder andere kiezen voor de Hatchimals, de Boxer speelgoed robot of ander robot speelgoed voor kinderen. Ook kun je natuurlijk een heus Barbie meenemen voor onderweg. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden en eigenlijk verveelt dat ook nooit voor je kind(eren). Het is namelijk ideaal speelgoed voor in de auto.

Creatieve kinderen? Kies dan voor dit speelgoed!

Heb je creatieve kinderen? Dan is er natuurlijk nog voldoende creatief speelgoed voor in de auto waar je voor kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor kleurplaten, stickers en kan je kind bijvoorbeeld lekker stempelen in de auto. Je hebt hier natuurlijk niet veel voor nodig en je kind kan hier lekker mee spelen. Het is ook nog wel enigszins uitputtend, dus voor je het weet valt je kleine in slaap.

Gameconsoles

Er zijn talloze leuke gameconsoles voor onderweg. De Nintendo Switch is veruit de grootste aanrader. Er zijn talloze leuke Nintendo Switch games voor kinderen. Zo kun je onder andere Mario spelen, maar ook kun je Pokémon spelen op de Nintendo. Het leuke aan deze gameconsole is dat je de gameconsole ook op de televisie kunt aansluiten. Je kunt dus gamen op een kleiner beeldje, maar ook op een groter beeldje. Ideaal voor onderweg dus, maar ook ideaal voor thuis. Daar heeft je kind dus nog jarenlang plezier van.

Muziek voor in de auto

Muziekluisteren in de auto is natuurlijk wel zo leuk. Voor sommige radio’s kun je nog een ouderwetse cd gebruiken. Daarvoor kun je leuke kindercd’s bekijken op bol.com. Is je radio al iets moderner? Dan kun je ook gewoonweg Spotify aanzetten en lekker genieten van muziek onderweg. Als je als ouder zelf je eigen muziek wilt luisteren kun je natuurlijk een kinderkoptelefoon kopen. Zo kan je kind zijn of haar eigen filmpjes bekijken op zijn of haar tablet voor kinderen.

Speelgoed voor in de auto kopen?

Wil je graag speelgoed voor in de auto kopen? Surf dan naar bol.com voor de leukste deals. Via deze webshop heb je keuze uit een bijzonder ruim assortiment. Zo kan je hier onder andere kiezen voor leuke gamesconsoles, maar ook voor kleiner speelgoed. Het aanbod van de webshop is enorm. Bovendien heb je standaard 30 dagen bedenktermijn. Vind je het speelgoed voor in de auto toch niet zo leuk? Dan kun je dit gelukkig nog gratis terugsturen.

Misschien vind je dit ook leuk