speelgoed vliegtuig kopen top 10

Speelgoed vliegtuig kopen? Bekijk de top 10!

door

Ben je net met met je kind op reis geweest en vond hij of zij het vliegen wel heel leuk? Een speelgoed vliegtuig kopen kan dan natuurlijk wel een erg leuk idee zijn. Thuis kan je kind dan nog steeds genieten van de reis. Als je een speelgoed vliegtuig wilt kopen kun je onder andere kiezen voor een echte Airbus of Boeing vliegtuig, maar er zijn ook talloze andere zelfbedachte modellen. Hieronder volgt een overzicht.

Waarom een speelgoed vliegtuig kopen?

Veel kinderen vinden het eng om voor de eerste keer te gaan vliegen. Dat is natuurlijk niet erg, want dat kan ook best wel eng zijn! Er zijn immers ook nog voldoende volwassenen die het nog eng vinden om te vliegen. Als je kind alvast een beetje kan wennen is het natuurlijk wel zo leuk. Een klein formaat van de Airbus waar je straks mee gaat vliegen? Dat is natuurlijk ontzettend cool.

Sommige kinderen vinden het ook gewoonweg leuk om te vliegen! Dan is een speelgoed vliegtuig kopen natuurlijk ook een prima idee. Je kind kan er dan lekker mee spelen: zowel tijdens de reis, maar ook gewoon lekker thuis.

Top 10 speelgoed vliegtuig kopen

Wil je graag een speelgoed vliegtuig kopen? Hieronder volgt de top 10 van dit moment. Er zijn talloze leuke modellen waar je uit kunt kiezen: van replica’s, tot namaakmodellen en houten exemplaren. De keuze is aan jou en je kind.

1. Airbus speelgoed vliegtuig met geluid en lichtjes

Deze Airbus speelgoed vliegtuig is voorzien van leuke geluiden en lichtjes. Als je dit speelgoed vliegtuig wilt kopen heb je ook batterijen nodig. Dat is uiteraard nodig voor de geluiden en de verschillende lichtjes. Het formaat van dit toestel is 30.5 centimeter en daarmee is ‘ie net zo groot als een liniaal. Dit vliegtuigje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is van hoge kwaliteit. Om precies te zijn betreft dit de Airbus A380.

2. Planes speelgoedvliegtuig

Kies je liever voor een speelgoedvliegtuig van Planes? Dan is dat natuurlijk ook een erg leuke keuze. Dit betreft een roze met wit model en is gemaakt door de Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel. Deze aanbieder is onder andere bekend vanwege de merken Barbie (sinds 1959), Hot Wheels (sinds 1968) en Fisher-Price (sinds 1993). Een betrouwbaar merk dus én dat zie je ook terug in dit leuke model.

3. Robotime houten speelgoed vliegtuig kopen

Je kunt ook dit houten speelgoed vliegtuig kopen van het merk Robotime. Dit betreft daadwerkelijk een puzzel, dus je zult dit model ook zelf in elkaar moeten zetten. Het is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Uiteraard krijg je een gedetailleerde handleiding in de doos. Het zijn 17 onderdelen, dus over het algemeen kunnen kinderen vanaf 6 jaar dat prima in elkaar zetten. Is je kind nog iets jonger? Dan kunnen zij het met hulp van papa en mama proberen. In dat geval is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

4.  Space Air Shuttle met Airbus vliegtuig

Wil je graag kiezen voor een dubbel vliegtuigje? Dan kun je kiezen voor dit leuke pakket. Dit model is 44 centimeter lang en het is zelfs een 2-in-1 speelgoedvliegtuig. De vleugels zijn uitschuifbaar en daarmee ook ideaal voor onderweg. De kleurrijke ledverlichting zorgt voor voldoende licht. Er zijn batterijen nodig voor het geluid en het licht. Uiteraard kun je die er direct bijbestellen.

5. Hape plane houten speelgoed vliegtuig kopen

Je kunt ook dit houten speelgoed vliegtuig kopen van het merk Hape. In de reviews scoort dit model de maximale score: een 5 uit 5 sterren. Dit model is bovendien gemaakt van bamboe en daarmee is het ook zeker duurzaam speelgoed. Je kunt dit apparaatje natuurlijk op de kast zetten, maar kinderen kunnen hier ook urenlang mee spelen. Dit vliegtuigje gaat bovendien lang mee, vanwege de hoge kwaliteit hout.

6. Disney Pixar Planes

Disney heeft talloze leuke films uitgebracht. Ook dit vliegtuigje komt je misschien wel bekend voor. Deze komt namelijk voor in de seriereeks Pixar Planes. Wil je graag een speelgoed vliegtuig kopen? Dan kan dit nog weleens een goede keuze zijn. Je hebt keuze uit de kleuren blauw-rood of groen-wit. Het wordt niet door bol.com zelf geleverd en op moment van schrijven is de levertijd circa 1 tot 2 weken.

7. Star Wars Foam speelgoed vliegtuig kopen

Je kunt ook deze Star Wars Foam speelgoed vliegtuig kopen. Dit betreft een katapultmodel, wat inhoudt dat je deze dus weg kunt schieten. Het vliegtuigje is dan ook extra licht en kan daardoor ook erg ver komen. Daarmee is het ook zeker leuk buitenspeelgoed dat tot wel 8 meter kan vliegen.

8. Robotime houten model

Dit houten model van Robotime is ook erg leuk. Je kunt deze speelgoed vliegtuigje kopen en vervolgens zelf in elkaar zetten. Uiteraard ontvang je daarvoor een uitgebreide handleiding. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook kinderen vanaf 3 jaar kunnen ermee spelen als ouders daarin begeleiden. Leuk om te geven aan je kind!

9. Syma RC-vliegtuig glider FX-802

De Syma RC-vliegtuig glider is ook zeker een aanrader. Dit model is gemaakt van sterk en lichtgewicht styrofoam. Vanwege de lichte constructie kan je hier ook mee vliegen! Je hoeft er alleen maar batterijen in te plaatsen en het toestelletje is klaar om te gaan. Met een bereik van maar liefst 100 meter kan ‘ie echt ver vliegen. In het pakket ontvang je de volgende artikelen: de Syma RC Vliegtuig Glider FX-802, een oplader, een afstandsbediening en tot slot een handleiding.

10. Metalen Airbus A380 vliegtuig

We zijn alweer bij nummer 10 gekomen in deze lijst: de metalen Airbus A380. Je kunt dit speelgoed vliegtuig kopen voor een klein prijsje en in de reviews wordt ‘ie bijzonder goed beoordeeld. Dit speelgoed valt vooral in de smaak bij kinderen vanaf 4 jaar en is daarmee uitermate geschikt voor de kleinere kinderen. Ook dit is natuurlijk leuk voor verzamelaars.

Bekijk alle speelgoedvliegtuigen

Wil je graag een speelgoed vliegtuig kopen? Dan heb je natuurlijk nog keuze uit talloze andere leuke modellen. Uiteraard kun je daarvoor navigeren naar bol.com. Via deze webshop heb je keuze uit ruim 900 modellen. Staat jouw gewenste model niet in deze top 10? Dan kun je nog verder kijken voor talloze andere leuke modellen!

Misschien vind je dit ook leuk