speelgoedtelefoons top 10

Speelgoed telefoon kopen? Bekijk de top 10!

door

Jonge kinderen zien natuurlijk dat papa en mama bellen met hun smartphone. Zij vinden het natuurlijk ook erg leuk om op scherm te kijken. Het maakt leuke geluidjes en je kunt mensen aan de andere kant van de lijn horen. Veel kindjes willen daarom ook wel hun eigen telefoon, maar zijn natuurlijk nog te jong voor een smartphone. Daarom kun je natuurlijk wel een speelgoed telefoon kopen. Welke modelllen zijn er allemaal verkrijgbaar? En welke is veruit de beste speelgoed telefoon? In dit artikel lees je er alles over.

1. VTech speelgoed telefoon

VTech speelgoed telefoon kopenDe VTech speelgoed telefoon is absoluut de beste koop uit dit lijstje. Het doet denken aan een ouderwets mobieltje en beschikt nog over knoppen. Je kindje kan hier zogenaamd mee bellen. Hij of zij belt dan met het poppetje in de speelgoed telefoon! Als je kind klikt op knipperende berichttoetsen kan hij of zij leuke verhaaltjes te horen krijgen. Ook komen er regelmatig grappige geluiden uit het toestel en worden er liedjes gezongen. Gelukkig zit er ook een handige aan- en uitknop op. Het toestel schakelt na enige tijd uit als deze niet gebruikt wordt.

Je kunt deze speelgoed telefoon kopen in twee kleuren: in het roze en in het oranje. Het is geschikt voor kinderen vanaf 0 tot en met 3 jaar en is bijzonder leuk om in huis te halen. Dit moet absoluut hun eerste telefoon worden wat ons betreft. Je kunt dit artikel ook nog eens bijzonder voordelig in huis halen. Het artikel is namelijk goedkoper dan 20 euro en dat betekent dus zelfs nog dat je verzendkosten moet betalen bij bol.com. Je kunt dus nog iets extra’s bestellen om de verzendkosten te vermijden. Eventueel kun je er gewoonweg batterijen bij bestellen: slim combineren noemen we dat!

2. Fisher-Price Smartphone

Fisher Price speelgoed telefoonDe Fisher-Price Smartphone is ook een leuke aankoop. Dit model doet al eerder denken aan een echte smartphone. Je hebt min of meer een touchscreen en de fysieke knoppen zijn daarmee verdwenen. Er zijn vier interactieve ‘apps’ aanwezig op deze speelgoed telefoon en het toestel is voorzien van kleurige lichtjes. Ook komen er echte telefoongeluiden uit het apparaatje. Dat maakt het natuurlijk ook bijzonder tof, omdat het telefoontje dan ook echt lijkt op de telefoon van papa en mama.

Ook bij dit toestel worden er liedjes gezongen, zijn er melodietjes beschikbaar en komen er volwaardige zinnen uit het telefoontje. Het is ook nog eens zeer leerzaam speelgoed, want je kind leert namelijk ook tellen, gesprekken voeren en leert te groeten. Je kunt zelfs je eigen voicemail opnemen met deze speelgoed telefoon en dat is natuurlijk erg leuk. Het is dus een erg compleet toestel.

Je zult ook bij dit toestel nog wat batterijen moeten aanschaffen. Echter geldt het ook voor dit model: je kunt deze speelgoed telefoon kopen voor minder dan 20 euro. Als je er dan nog batterijen bijbestelt omzeil je de verzendkosten en wordt het gratis bij je thuisbezorgd.

3. VTech Preschool K3 speelgoed telefoon

VTech K3 speelgoed telefoon kopenDe VTech Preschool K3 speelgoed telefoon kopen is ook zeker een aanrader. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een speciale K3-editie. Je kind kan dus lekker bellen met Hanne, Marthe en Klaasje. Ook dit betreft een erg leerzaam toestel. Kinderen kunnen namelijk leren klokkijken en kunnen kennismaken met cijfers en letters.

Er zit een geluidssensor verwerkt in deze speelgoed telefoon, waardoor er dus gereageerd wordt op geluid. Marthe, Hanne en Klaasje reageren dus op de stem van je kind. Ook kun je vijf zelfgekozen nummers opslaan in het toestel. Daarmee kun je een rollenspel starten. Het betreft ook nog eens duurzaam speelgoed, want het materiaal is zeker van hoge kwaliteit. Ook dit telefoontje schakelt uit indien het een tijdje niet gebruikt wordt. De batterijen gaan dus ook niet zomaar leeg.

Dit is wel het eerste model uit het lijstje die meer dan 20 euro kost. Je betaalt dus sowieso geen verzendkosten als je deze speelgoed telefoon wilt kopen. Uiteraard heb je nog wel batterijen nodig en daarom is het ook raadzaam om deze er direct bij te bestellen. Heb je nog batterijen thuis liggen? Dan is dat natuurlijk niet per se nodig! De K3-versie is erg leuk, omdat ook dit model lijkt op een echte smartphone. Wellicht is het de meerprijs dus ook wel waard!

4. VTech Baby Bel speelgoed telefoon

VTech BabybelDe VTech Baby Bel speelgoed telefoon is ook zeker een leuke aankoop. Dit model heeft iets minder knoppen dan alle bovenstaande modellen, maar dit is ook een goedkoper telefoontje. Het is vooral een erg simpel model en daarmee erg eenvoudig. Dit telefoontje is dan ook vooral geschikt voor baby’s. Heb je inmiddels al een dreumes in huis lopen? Dan kun je misschien toch beter kiezen voor een van de andere telefoons uit dit lijstje.

De toetsen zorgen voor interacties en er zijn drie gezongen liedjes beschikbaar. Verder kan je kind nog genieten van tien verschillende melodietjes. Het toestel schakelt, net zoals de andere toestellen uit dit lijstje tot dusver, automatisch uit indien het een tijdje niet gebruikt wordt. Daarmee voorkom je dat de batterijen snel leeg gaan.

Als je deze speelgoed telefoon wilt kopen, kies je ook voor een model die goedkoper is dan 20 euro. Je kunt hier dus ook batterijen bijbestellen, zodat je boven het orderbedrag van 20 euro komt voor gratis verzending. Ook hier kun je dus slim combineren! Je hebt zowel keuze uit een versie met een biggetje als een versie met een beertje.

5. Bumba speelgoed telefoon

Bumba speelgoed telefoonIs je kind fan van Bumba? Dan is deze Bumba speelgoed telefoon ook zeker een aanrader. Met een prijskaartje van slechts 12,95 euro is dit, tot dusver, ook nog eens het goedkoopste telefoontje uit dit lijstje. Je kindje kan spelenderwijs leren met de vier verschillende toetsen. Elke toets vertelt je kleuter welke kleur, vorm of cijfer zij heeft ingedrukt. Op die manier kan je kindje dus leren tellen van 1 tot en met 4 en kan hij of zij objecten herkennen. Bovendien leert hij of zij vormen herkennen, omdat de knoppen allemaal bepaalde vormpjes hebben.

Het is dus een echt leuke speelgoed telefoon voor Bumba-fans. In de reviews scoort dit kleine telefoontje ook nog eens een 4 uit 5 sterren en daarmee is het zeker een degelijke aankoop voor een klein prijsje.

6. VTech Baby Bel & Tel speelgoed telefoon

Vtech PuppytelefoonVTech is een bijzonder populair merk en dat blijkt ook maar uit deze lijst met speelgoedtelefoons. Je kunt namelijk ook kiezen voor deze prachtige VTech Baby Bel & Tel speelgoed telefoon. Dit doet weer min of meer denken aan een smartphone en is paars van kleur. Je kind kan lekker spelen én leren tegelijkertijd. In het telefoontje zitten meer dan 50 melodietjes, gezongen liedjes, zinnetjes en geluiden. Deze telefoon heeft bovendien ook nog eens een regelbare volumeknop. Je kunt deze speelgoed telefoon van VTech dus ook daadwerkelijk zachter of harder zetten.

Ook dit toestel werkt op AAA-batterijen én ditmaal zijn deze batterijen ook direct inbegrepen. Je hoeft dus niet per se extra batterijen te kopen. Je kunt deze speelgoed telefoon kopen voor iets meer dan 25 euro en daarmee worden er dus ook geen verzendkosten in rekening gebracht.

7. PlayGo Mijn Eerste Telefoon

Playgo mijn eerste telefoonAls je de eerste telefoon voor je kindje wil kopen kun je ook kiezen voor PlayGo Mijn Eerste Telefoon. Je kind kan zijn vriendjes en vriendinnetjes zogenaamd bellen. Net als bij de Bumba-variant zijn op deze speelgoed telefoon ook vier knoppen aanwezig. Dit zijn wederom verschillende kleuren, vormen en de nummers 1 tot en met 4. Ook dit toestel wordt geleverd inclusief batterijen en dat is natuurlijk zeker een pluspunt. Je kunt deze speelgoed telefoon kopen voor minder dan 15 euro en daarmee is het echt goedkoop. In dit geval moet je dus wel verzendkosten moeten betalen, maar je kunt er natuurlijk nog iets bijbestellen zodat je slim kunt combineren!

8. Fisher-Price speelgoed telefoon met trektouw

Fisher-Price trektouw telefoonHierboven hebben we allemaal kindermobieltjes en -smartphones omschreven, maar waarom niet gewoon kiezen voor een ouderwets model? Deze speelgoed telefoon heft een heuse trektouw en behoort natuurlijk tot de meest klassieke telefoons. Het telefoontje heeft een vriendelijk gezicht en kan zelfs rondjes rijden. Er zitten namelijk heuse wielen onder dit telefoontje! Het is een bijzonder leuk model en je kunt deze speelgoed telefoon kopen voor slechts 9,95 euro. Dit model werkt bovendien zonder batterijen en dus heb je daar ook geen kosten aan.

9. Woezel & Pip telefoontje

VTech Woezel en Pip speelgoed telefoon kopenDit Woezel & Pip telefoontje doet je misschien wel denken aan het eerste telefoontje uit deze lijst. Ook dit toestel heeft namelijk verschillende knoppen, zoals je dat gewend was op de eerste mobieltjes. Ditmaal kun je echter bellen met Woezel & Pip. Het concept is verder hetzelfde als de nummer 1 uit deze lijst. Ook deze speelgoed telefoon is namelijk ontwikkeld door VTech. Je hebt keuze uit acht melodietjes en twee gezongen liedjes.

Hier is ook gedacht aan een stevig en duurzaam design en is geschikt voor kinderen vanaf een half jaar oud tot en met 3 jaar. Het toestelletje schakelt automatisch uit zodra deze niet gebruikt. Daarmee voorkom je ook dat de batterijen snel leeg gaan. De batterijen gaan op die manier erg lang mee. Je kunt deze speelgoed telefoon kopen voor iets meer dan 20 euro en dit telefoontje is ook standaard op voorraad. Je kunt het artikel dus snel in huis verwachten. Uiteraard wordt dit artikel gratis bij je thuisbezorgd.

10. Plantoys My First Phone

Plan Toys My first PhoneWe sluiten deze top 10 af met de Plantoys My First Phone. Met behulp van zijn of haar eerste telefoontje kan je kindje je imiteren. Er zijn vijf verschillende knoppen aanwezig waar verschillende emoji’s op worden afgebeeld. Het betreft wel een vrij simpel model, maar wel is dit gemaakt van natuurlijk gerecycled hout, niet-giftig houtlijm en afgewerkt met kleurstoffen op waterbasis. Dat maakt het natuurlijk wel een erg duurzame aankoop en dat zou een reden kunnen zijn om voor dit model te kiezen.

Het apparaatje kost minder dan 20 euro en daarom is het wel raadzaam om er nog iets bij te bestellen. Op die manier voorkom je dat je verzendkosten moet betalen.

Speelgoed telefoon kopen? Bekijk de beste speelgoedtelefoons online!

Wil je graag een speelgoed telefoon kopen? Wat ons betreft was dit de top 10, maar uiteraard heb je nog meer keuzemogelijkheden. Je kunt namelijk voordelig online shoppen bij bol.com. Hier heb je keuze uit nog tientallen andere speelgoedtelefoons. Vanaf 20 euro geniet je van gratis verzendkosten. Is de prijs lager? Bestel er dan nog iets bij of combineer slim door bijvoorbeeld nog batterijen in huis te halen.

Ben jij het eens met onze top 10? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Je kunt ook een sterrenbeoordeling achterlaten en op die manier laten weten wat je van ons artikel vindt!

Misschien vind je dit ook leuk