Speelgoed robot met afstandsbediening

Speelgoed robot met afstandsbediening

door

Wat is er nou leuker dan een speelgoed robot met afstandsbediening? Je kunt je elektronische vriendje dan laten lopen graag wilt dat ‘ie loopt. Er zijn talloze modellen beschikbaar en ook nog in een uiteenlopende prijscategorieën. Wil je graag een speelgoed robot met afstandsbediening kopen? Bekijk dan ons handige overzicht. In het artikel hebben wij ook verscheidene actuele aanbiedingen meegenomen. Je kunt nu een robotje dus extra goedkoop bestellen.

> Bekijk het direct het assortiment op bol.com

Waarom een speelgoed robot met afstandsbediening kopen?

Een speelgoed robot met afstandsbediening kopen is natuurlijk ontzettend leuk. Er komt steeds vaker interactief speelgoed op de markt en je kunt dit speelgoed daar ook toe rekenen. Met een eigen lopende robot kun je zelf bepalen waar je met je elektronische vriendje heenloopt. Daarnaast verveelt het natuurlijk ook nooit. Genoeg redenen om er eentje te kopen dus, maar welke koop je? Welke is goedkoop, maar misschien nog wel belangrijker: welk model is van goede kwaliteit? Hieronder tref je een overzicht van verschillende actuele aanbiedingen. Zo kun je gemakkelijk en snel een speelgoed robot met afstandsbediening kopen die bij je past.

1. Robo Battle Robot

De Robo Battle Robot is een onwijs gave speelgoed robot met afstandsbediening. De robot heeft namelijk boksgeluiden en kan daadwerkelijk knokken met een andere robot. Met behulp van het licht dat uit je elektronische vriendje komt, wordt het nog veel spannender. Als je het spel met twee personen speelt, word je speelgoed robot met afstandsbediening automatisch uitgeschakeld zodra deze vijf keer geraakt is door de andere speler. Natuurlijk hoef je niet per se een battle te houden, want je kunt ook lekker aan de wandel met het robotje. Je kunt deze speelgoed robot met afstandsbediening kopen voor slechts 42,98 euro. Wees er wel snel bij, want dit model is namelijk bijna uitverkocht.

> Bekijk dit product op bol.com

Battle Robot Speelgoed robot met afstandsbediening

2. Gigo 7335R Remote Control Mahines

De Gigo 7335R Remote Control Mahines is een iets duurder pakket, maar is ook een stukje uitgebreider. Dit betreft niet alleen een speelgoed robot met afstandsbediening, maar ook wordt dit nog eens aangestuurd door drie motoren.

Je zult dit model moeten programmeren via de computer en daarmee is het dus echt een uitgebreid model. Op de pc wordt het ook echt logisch hoe alles in elkaar steekt. Je kunt, met deze set, maar liefst tien verschillende ruimtevoertuigen maken en daarmee is het ook een bijzonder uitgebreid pakket. Wil je zoon of dochter graag leren programmeren? Is hij of zij erg technisch? Dan kun je deze speelgoed robot met afstandsbediening kopen. Je kind krijgt dan alvast een voorproefje op het echte werk. Met behulp van de bijgeleverde cd kun je de benodigde software installeren.

Als je deze set wilt bestellen, zal je ook AA-batterijen nodig zijn. Dit wordt er niet bijgeleverd, maar die kun je er uiteraard wel bijbestellen. Het product kost, op moment van schrijven, 137,20 euro. Het duurt wel vijf tot zeven dagen voordat je het product in huis hebt, omdat het een externe verkoper betreft.

> Bekijk dit product op bol.com

Gigo 7335R Speelgoed robot met afstandsbediening

Bekijk ook de onderstaande trailer van dit speelgoed:

3. Silverlit Wireless speelgoed robot met afstandsbediening

Kies je toch liever voor een goedkoop model? Dan kun je ook de Silverlit Wireless speelgoed robot met afstandsbediening kopen. Met behulp van de handige bouwset kun je je eigen robotvriendje in elkaar zetten. Het monteren is een fluitje van een cent en je kunt verschillende stickers erop plakken. Uiteraard kun je je speelgoedfiguur nadien besturen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt dit model goedkoop bestellen voor slechts 22,50 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

Silverlit Wireless Speelgoed robot met afstandsbediening

Speelgoed robot programmeren

Soms moet je je elektronische vriendje programmeren. Dat is niet altijd zo, maar dat is bijvoorbeeld wel het geval bij het tweede model. Gelukkig krijg je hierbij wel gewoon een Nederlandstalige handleiding en een cd-rom.

Waar kan ik nog meer op letten?

Wil je graag een speelgoed robot met afstandsbediening kopen? Dan kun je natuurlijk ook nog letten op andere zaken. Het is in ieder geval belangrijk dat je een bepaald budget vaststelt. Een model kost ruim 137 euro, terwijl het goedkoopste robotje slechts 22,50 euro kost. Het duurste model is ook het meest uitgebreide model, maar je moet daarvoor ook diep in de buidel tasten. Eerlijk is eerlijk: het duurste model is wel het meest educatieve model. Als je kindje wilt leren bouwen, is dat model zeker een aanrader.

Een speelgoed robot met afstandsbediening kopen?

Ben je erover uit welk model je graag wilt bestellen? Je kunt hier surfen naar bol.com en een een speelgoed robot met afstandsbediening kopen. Vanaf 20 euro worden alle artikelen gratis bij je thuisbezorgd. Bovendien geniet je standaard ook nog eens van 30 dagen bedenktermijn. Wil je je speelgoedvriendje toch graag retour sturen? Dan is geen probleem. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice.

Benieuwd naar andere elektronica? Bekijk ons overzicht of check onze reviews. Bekijk hier alle speelgoed aanbiedingen van dit moment.

Misschien vind je dit ook leuk