speelgoed microfoon voor je kind kopen

Speelgoed microfoon voor je kind kopen? Bekijk de beste karaoke sets voor kinderen!

door

Is jouw kind een getalenteerde zanger(es)? Of vindt hij of zij het gewoon leuk om te zingen? Dan is een speelgoed microfoon voor je kind natuurlijk wel zo leuk. Er zijn talloze modellen waar je uit kunt kiezen, maar wat zijn nu de beste microfoons voor kinderen? Je leest het in dit artikel.

Top 10 beste microfoons voor kinderen

Ben je benieuwd naar de 10 beste microfoons voor kinderen? Dan kun je onderstaande top 10 bekijken. Per karoake set vertellen we je graag wat voor- en nadelen zijn en wat mensen in de reviews zeggen over het artikel. Als extraatje hebben we onderaan ook nog een nummer 11 geplaatst. Dit betreft namelijk een speelgoed microfoon met keyboard. De overige modellen in de top 10 betreffen alleen speelgoed microfoons.

1. VTech Kidi Superstar karaoke set

Wat ons betreft is deze VTech Kidi Superstar karaoke set de absolute nummer 1. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (tot 11 jaar) en staat op een standaard. Standaard heeft je kind keuze uit 8 ingebouwde nummers, maar je kunt er ook een externe muziekspeler op aansluiten. Op die manier worden het aantal nummers in principe ongelimiteerd. Je kind kan zelf een liedje zingen en kan zo de ster van de show worden. Met coole licht- en geluideffecten heeft je kind ontzettend veel plezier. Niet voor niets staat deze karoake set dan ook op nummer 1.

2. eKids Disney Frozen karaoke set

Is je kind erg fan van Frozen? Dan is deze karaoke set van Frozen een absolute aanrader. De bovenkant van de microfoon doet denken aan ijspegeltjes en dat hoort natuurlijk absoluut bij het thema. Op de speelgoed microfoon zelf staan een aantal karakters afgebeeld van de filmreeks. De liedjes die erop staan zijn allemaal in het Engels. Dat kan het enigszins moeilijk maken. Dat zijn dan ook enkele genoemde nadelen in de reviews. Verder is dit een leuke karaoke set die goed beoordeeld is.

3. K3 disco speelgoed microfoon

De K3 disco speelgoed microfoon kopen is ook zeker een aanrader. Dit model staat eveneens op een standaard en is blauw van kleur. Uiteraard kun je hier de liedjes van K3 mee nazingen. Enkele populaire liedjes zijn ‘Liefde is overal’, ‘Dieper dan de zee’, ‘Hippy happy holiday’ of ‘1000 matroosjes’. Hierbij kan je kind zelf de keuze maken. De microfoon werkt op batterijen, maar deze worden er helaas niet bijgeleverd. Gelukkig kun je slim combineren op bol.com en daarmee ook direct een aantal batterijen in huis halen. In de doos zit een microfoon, een standaard en een kabel. Uiteraard kun je dit erg eenvoudig in elkaar zetten. In de reviews scoort deze karaoke set bijzonder goed: een 4.3 uit 5 sterren.

4. Microfoon op standaard van DJ Rock

DJ Rock: de naam van het merk is in ieder geval al supertof. Dit betreft een relatief klein model met 10 verschillende demoliedjes. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en het betreft een roze model. In de reviews scoort dit model de maximale score: 5 sterren. Bovendien wordt dit model ook nog eens geleverd door bol.com en daarmee ben je dus ook verzekerd van een snelle levering. Als je deze speelgoed microfoon wilt kopen, kun je deze nog voor 23.59 uur bestellen en wordt het de volgende dag in huis bezorgd. Een snelle levering voor een scherpe prijs, want voor slechts 16,99 euro haal je deze karaoke set in huis.

5. Bumba mijn eerste microfoon

Is je kindje nog iets jonger, maar zijn de ambities er al wel? Dan kun je deze speelgoed microfoon van Bumba kopen. Dit model wordt geleverd inclusief batterijen en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn een aantal voorgeprogrammeerde nummers aanwezig, maar ook kunnen er nummers opgenomen worden. Er zijn speciale effecten aanwezig, wat het nog weer even extra leuk maakt.

6. Fenton micofoons voor kinderen

Wil je kind al iets professioneler te werk gaan? Dan kun je kiezen voor deze karaoke set van Fenton. De set bestaat uit twee karoake microfoons en kun je inpluggen. Dat is dus ideaal voor de beginnende dj! Het voordeel van dit pakket is dat je direct twee microfoons hebt. Ben je er eentje kwijtgeraakt? Of is er ook een klein broertje of zusje die mee wilt doen? Dan heb je direct twee in huis. Dit betreft ook nog eens een voordelige koop: je kunt deze speelgoed microfoon kopen voor 15,90 euro via bol.com.

7. Speelgoed microfoon Stylin Voice

Deze speelgoed microfoon van Stylin Voice ziet eruit als een echte microfoon met een stijlvol design. Er zijn verschillende geluidseffecten aanwezig die het extra leuk maken. Er zijn ook voorgeprogrammeerde ritmes aanwezig en daarmee kan je kind dus lekker aan de slag. Dit model is erg goedkoop in de reviews scoort dit artikel een 4 uit 5 sterren. Dat is dus een ruime voldoende en daarmee dus ook een prima aankoop.

8. Speelgoed microfoon voor je kind met standaard

Dit is niet de eerste speelgoed microfoon met standaard uit deze lijst. Toch is dit model van Imaginarium ook zeker een noemenswaardige aankoop en mocht deze dus ook niet ontbreken uit de top 10. Het model is verstelbaar en is perfect om mee te zingen, dansen en componeren. Je hebt 4 AA-batterijen nodig, maar deze worden er gelukkig gratis bijgeleverd. Je hebt dus geen extra batterijen nodig (voorlopig). Je kind kan zingen door de kindermicrofoon, maar ook zijn er knoppen aan de onderzijde aanwezig. Deze kan je kind bedienen met zijn of haar voeten. Een prachtig model, maar helaas zijn er nog geen reviews beschikbaar (op moment van schrijven).

9. Magic Karaoke Rosé Goud

De Magic Karaoke Rosé Goud is ook zeker een leuke aankoop. Deze speelgoed microfoon kun je erg voordelig kopen. Het betreft een draadloos model en dat is zeker een pluspunt. Met behulp van bluetooth kan je dit verbinden met je smartphone voor kinderen of tablet voor kinderen. Ook kun deze speelgoed microfoon aansluiten op je computer met een draadje. Als je voor de draadloze mogelijkheid kiest heb je gewoonweg veel loopruimte. Dat is natuurlijk zeker een voordeel. Je kunt helemaal solo gaan, maar je kunt dit ook doen samen met vrienden. Deze karaoke set is daarom ook zeker een aanrader.

10. Sing a long microfoon

Deze speelgoed microfoon van Sing a long is de laatste uit deze top 10 (als we het bonusartikel niet meerekenen). Je kunt deze speelgoed microfoon kopen voor kinderen vanaf 3 jaar en je kunt deze karaoke set aansluiten op je MP3-speler of telefoon. Het is een roze model en daarmee is ‘ie ook lekker opvallend. Je kind raakt dat dus ook niet zomaar kwijt!

Bonus: een speelgoed microfoon met keyboard kopen?

Als alternatief kun je ook een speelgoed microfoon met keyboard kopen. Dat is natuurlijk ook een bijzonder leuke karaoke set waar je kind lekker mee kan multi-tasken! Zo kan hij of zij niet alleen zingen, maar kan je kindje ook lekker muziek maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Bontempi Toetsenbord met Microfoon. Deze keyboard is verkrijgbaar in de kleuren roze en rood en beschikt over 24 toetsen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is ook superleuk!

Speelgoed microfoon kopen: waar kun je op letten (koopgids)?

Wil je graag een speelgoed microfoon kopen? Dan zijn er natuurlijk verscheidene zaken waar je op kunt letten. Zo kun je niet alleen letten op prijs, maar ook op de reviews. Bovendien is het belangrijk dat je erop let voor welke leeftijd het geschikt is. Past het wel of niet bij de leeftijd van je kind? En wanneer wordt het artikel bijvoorbeeld bij je thuisbezorgd? Hieronder lees je over verschillende aandachtspunten.

Wat is je budget?

Als je een speelgoed microfoon wilt kopen is het raadzaam om van tevoren alvast een budget vast te stellen. Wat wil je maximaal uitgeven aan de microfoon? Eventueel kun je natuurlijk op filteren. Sommige modellen kosten slechts een tientje, terwijl er ook wel een aantal kindermicrofoons zijn die meer dan 100 euro kosten.

Voor welke leeftijd is geschikt?

Er bestaan een aantal babymodellen, maar er zijn ook een aantal modellen die geschikt zijn voor oudere kinderen zoals 6 tot 12 jaar. Gelukkig staat dat ook altijd in de omschrijvingen. Het is raadzaam om daarop te letten, zodat je kiest voor een model die bij je kind past.

Wat is de beste speelgoed microfoon voor je kind?

De beste speelgoed microfoon voor je kind is wat ons betreft de VTech Kidi Superstar. Deze karaoke set beschikt over acht ingebouwde nummers, maar je kunt er ook een externe muziekspeler op aansluiten. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 11 jaar en daarmee is het geschikt voor een brede leeftijdsgroep. Je kind kan daar dus nog jarenlang plezier van hebben. Deze karaoke set voor kinderen is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Eentje is een roze model, terwijl het andere model iets neutraler is met de kleuren wit.

Zijn de batterijen inbegrepen?

De meeste speelgoed microfoons werken met behulp van batterijen. Het is natuurlijk wel zo handig als je dan ook batterijen in huis hebt, mits deze al inbegrepen zijn. Gelukkig staat dat altijd om de omschrijving. Is dat wel of niet het geval? Als dat niet het geval is, en je hebt geen batterijen in huis, dan kun je slim combineren op bol.com. Je kunt dan vaak met korting een setje batterijen in huis halen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je de microfoon in huis haalt, maar dat ‘ie niet werkend is omdat je simpelweg geen batterijen hebt.

Is het draadloos?

Bepaalde modellen uit deze lijst zijn draadloos. Die kun je bijvoorbeeld aansluiten op een iPad voor kinderen. Dat kan erg handig zijn, want daarmee is er ook veel bewegingsvrijheid. Het kan dus lonen om daarop te letten. Als je dat wilt kun je onder andere kiezen voor de Magic Karaoke Rosé Goud. Misschien is dat wel de beste koop als je wilt kiezen voor een draadloos model.

Zijn de reviews positief?

Wil je graag een speelgoed microfoon kopen? Dan is het belangrijk dat je nagaat of de reviews ook positief zijn. Bevalt de karaoke set voor kinderen? Wat zijn de pluspunten volgens de klanten die al eentje gekocht hebben? En wat zijn de nadelen? Je kunt het gelukkig allemaal erg eenvoudig teruglezen in de reviews. Ervaringen van anderen kunnen erg handig zijn. Je weet namelijk precies wat wel en niet goed functioneert.

Bekijk alle speelgoed microfoons voor kinderen

Dit was, wat ons betreft, de top 10 speelgoed microfoons voor kinderen van dit moment. Natuurlijk zijn er nog talloze andere modellen waar je uit kunt kiezen. Op bol.com worden er namelijk meer dan 100 resultaten getoond. Staat de beste keuze er voor jou nog niet bij? Surf dan naar de webshop en bekijk het totaaloverzicht. Zorg er altijd voor dat je de verschillende reviews bekijkt zodat je altijd een goede keuze maakt. Een karaoke set voor je kind kopen is bijzonder leuk, leerzaam én met een beetje talent kan je kind het nog ver schoppen.

Misschien vind je dit ook leuk