speelgoed van het jaar 2016

Speelgoed van het jaar 2016

door

2016 Is inmiddels achter ons: wat was het speelgoed van het jaar 2016? Deze verkiezing wordt jaarlijks gehouden in verschillende leeftijdscategorieën. Je leest het hieronder. Je vindt er speelwaren uit allerlei categorieën, waaronder bordspellen, speelfiguren en knuffeldieren.

0 t/m 3 jaar

In de leeftijdscategorie nul tot en met drie jaar is Toet Toet als winnaar verkozen. Volgens de jury gebeurt er veel in het speelgoed en draagt het positief bij voor de ontwikkeling van het kind.

4 en 5 jaar

De vier- en vijfjarigen hebben keuze uit ander speelgoed: Co-de-Rups is hier als winnaar uit de bus gekomen. Dit speelgoed is vooral leuk voor technische kinderen.

6 en 7 jaar

De zes- en zevenjarigen kunnen hun plezier op in Stratego Pirates. Het strategische bordspel zit volgens de jury vol met verrassingen.

8 en 9 jaar

De acht- en negenjarigen moet het doen met Potion Explosion. Dit rijkelijke spel werkt met knikkers. Het spel is ook leuk voor de ouders van deze leeftijdsgroep.

10 jaar en ouder

De Nikko Peugeot 2008 DKR is de winnaar bij de leeftijdscategorie tien en elf jaar. Escape Room is winnaar in de categorie 12 jaar en ouder.

Heb jij iets gekocht van het speelgoed van het jaar 2016? Laat het weten in de reacties hieronder!

Misschien vind je dit ook leuk