speelgoed helikopter kopen

Speelgoed helikopter kopen? Bekijk de leukste speelgoedhelikopters van dit moment!

door

Wil je graag een leuke speelgoed helikopter kopen voor je kind? Dan zijn er natuurlijk talloze verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. In dit artikel vertellen we je graag over de leukste speelgoedhelikopters van dit moment. Wil je liever niet het hele artikel lezen? Dan kun de onderstaande samenvatting bekijken.

Samenvatting leukste speelgoedhelikopters

Dit is een relatief lang artikel en daarom schrijven we hieronder een korte samenvatting. Wil je graag een speelgoed helikopter kopen? Dit zijn de beste keuzes van dit moment:

Heb je iets meer budget en wil je graag je eigen model in elkaar zetten? Dan kun je kiezen voor de LEGO Technic helikopter. Deze is verkrijgbaar bij bol.com.

Speelgoed helikopter kopen? Bekijk de top 5!

Wil je graag een speelgoed helikopter kopen? Dan kun je de onderstaande top 5 bekijken. Naast de reguliere top 5 hebben we ook nog een speciaal bonusartikel toegevoegd. De speelgoedhelikopters uit deze top 5 zijn in verschillende prijsklassen en daarmee vind je altijd wel een geschikt model.

Happy People Rc Air Control Politiehelikopter met afstandsbediening

speelgoedhelikoptersDe Happy People Rc Air Control Politiehelikopter is een aanrader. Je kunt deze speelgoed helikopter voordelig kopen bij bol.com en er is zelfs een afstandsbediening aanwezig. Daarmee kun je dus ook daadwerkelijk vliegen. Het is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar omdat je namelijk wel tegen spulletjes aan kan vliegen. Is je kind nog jonger dan 12 jaar? Zorg er dan voor dat je erbij bent als hij of zij ermee vliegt.

Je kunt er circa 8 minuten mee vliegen en het werkt op basis van een oplaadbare batterij. Het apparaatje is circa 20 centimeter groot en met behulp van de controller kun je het apparaatje besturen. Dit betreft een echte politiehelikopter, dus de boeven kunnen gepakt worden!

SIKU 1610 Dieplader met speelgoed helikopter kopen

2 Speelgoed helikopter kopenWil je niet alleen een speelgoed helikopter kopen, maar wil je ook graag een dieplader erbij waarmee je je speelgoed kunt vervoeren? Dan is dit artikel zeker een aanrader. Dit model kost slechts 9,99 euro en is daarmee bijzonder voordelig. In de reviews scoort dit leuke speelgoed bovendien een 4,9 uit 5 sterren. Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 tot en met 14 jaar.

De dieplader ziet er cool uit en ook de speelgoed helikopter mag er zeker zijn. Het is van de politie, dus je kind kan er direct boeven mee gaan vangen! Daarmee heb je dus veel speelgoed voor een klein prijsje én dat maakt het zeker een aanrader.

Janod Magneet speelgoed helikopter kopen

3 Speelgoedhelikopters janodDe Janod Magneet Set Helicopter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot en met 3 jaar. Daarmee kun je deze speelgoed helikopter kopen voor de allerkleinsten. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en ziet er bijzonder speels uit. Er is zelfs een piloot aanwezig in de cockpit. Dat maakt het bijzonder leuk voor kleinere kinderen, maar is dus ook niet geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Daar wordt het al iets te saai voor. Overigens betreft dit ook nog eens magnetisch speelgoed.

Robocar Poli mini transforming robots – Helly

4 Helly speelgoedhelikoptersIs jouw kind een fan van de filmreeks Robocar? Dan is dit model zeker een aanrader. Voor slechts 12,99 euro kun je deze speelgoed helikopter kopen en het is geschikt voor kinderen vanaf 3 tot en met 8 jaar. Binnen deze collectie kun je bovendien ook nog verscheidene andere modellen kopen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor auto’s uit de filmreeks. Robot Helly is 5 x 6 x 8 cm (lxbxh) groot en is gewoonweg een erg leuk stukje speelgoed.

Mil Mi-8T Interflug

5 Mil Mi-8T InterflugDe Mil Mi-8T Interflug is een bijzondere speelgoed helikopter die je kunt kopen voor 66,69 euro. Dit model is gemaakt door het populaire merk Herpa, welke gespecialiseerd is in het bouwen van schaalmodellen van auto’s, vrachtwagens, vliegtuigen en helikopters. Ook dit betreft dus een geschikt model: het is gemaakt op basis van een echte helikopter. De schaal is 1:200. Daarmee kan dit artikel niet alleen speelgoed worden gezien, maar ook als een accessoire voor in huis. Dat maakt het dus ook zeker een tof artikel om te hebben. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Bonus: LEGO Technic Helikopter

bonus speelgoed helikopter kopenWil je geen kant-en-klare speelgoed helikopter kopen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor dit bonusartikel uit deze lijst. De LEGO Technic Helikopter is redelijk geprijsd, maar je krijgt ook maar liefst 1.056 onderdelen in het pakket. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 tot en met 16 jaar en het is nog best lastig om dit in elkaar te zetten. De motor is kantelbaar en er zijn dubbele rotoren aanwezig. Dit is een prachtige speelgoed helikopter die je echt helemaal zelf moet bouwen als je dit wilt kopen. Dit model is circa 23 centimeter hoog en als ‘ie eenmaal klaar is het een accessoire in huis op zich. Je kunt dit model uiteraard bekijken en bestellen op bol.com. Klik daarvoor op de onderstaande knop.

Speelgoed helikopter kopen: hier kun je op letten

Wil je graag een speelgoed helikopter kopen? Dan kun je natuurlijk letten op verschillende zaken. Zo kun je niet alleen kijken naar prijs, maar ook naar het merk. Verder is het ook altijd raadzaam om te kijken naar de reviews. Wat vinden anderen van de verschillende speelgoedhelikopters én is het van goede kwaliteit? Dat soort belangrijke informatie kun je nagaan bij de reviews indien deze beschikbaar zijn.

Prijs

Het is natuurlijk erg belangrijk om te letten op prijs als je een speelgoed helikopter wilt kopen. Bepaalde modellen kun je al in huis halen vanaf slechts 5 euro. Dat zijn vaak wel de kleinere modellen. Kies je liever voor het grote werk? Dan kun je ook kiezen voor de duurdere speelgoedhelikopters. Deze zijn vaak groter en bovendien van betere kwaliteit met meer details. Het is daarom ook verstandig om een goede vergelijking te maken.

Merk

Soms kan het fijn zo om te kiezen voor een bepaald merk. De speelgoed helikopter die je gaat kopen past wellicht dan beter bij ander speelgoed dat je kind al heeft. Heb je bijvoorbeeld ook al ander speelgoed van Robocar? Dan kan de transforming robot Helly natuurlijk een aanrader zijn.

Met of zonder afstandsbediening?

Wil je graag kiezen voor een van de speelgoedhelikopters met of zonder afstandsbediening? De nummer 1 uit deze top 5 beschikt wel over een afstandsbediening, maar de andere modellen wel. Het is daarvoor ook goed om naar de leeftijd van je kind te kijken. Kan hij of zij overweg met een vliegend apparaatje? Of kun je dat toch maar beter laten? Als je ook geïnteresseerd bent in ander vliegend speelgoed kun je ook een drone voor kinderen kopen.

Reviews

Tot slot is het ook nog belangrijk om reviews te bekijken. De speelgoedhelikopters uit deze top 5 zijn in ieder geval goed beoordeeld. Toch is het altijd raadzaam om de reviews nog even na te gaan. Wat vond iemand anders ervan? Is het van kwalitatief materiaal bijvoorbeeld? En was je kind er nog lang tevreden mee? Je kunt dit natuurlijk even doornemen voordat je een speelgoed helikopter gaat kopen.

Bekijk het complete overzicht van leukste speelgoedhelikopters

Wil je graag een speelgoed helikopter kopen, maar wil je ook nog andere exemplaren bekijken? Dan kun je natuurlijk surfen naar bol.com. Bij deze webshop heb je keuze uit honderden verschillende leuke speelgoedhelikopters. Het goedkoopste model kost slechts enkele euro’s, terwijl er ook modellen zijn die duurder zijn dan 50 euro! Uiteraard bepaal je helemaal zelf welk model jij uitkiest voor jouw kind.

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Misschien vind je dit ook leuk