speelgoed 2 jaar

Speelgoed 2 jaar

door

Als je kindje twee jaar is geworden, of al twee jaar is, wil je natuurlijk leuk speelgoed in huis halen. Kinderen worden steeds nieuwsgieriger en willen ook steeds meer leren. In de categorie speelgoed 2 jaar heb je gelukkig een erg ruime keuze uit allerlei leuke spulletjes. In dit overzicht tref je het leukste speelgoed van dit moment.

> Bekijk het overzicht op bol.com

Speelgoed 2 jaar: bewegen en buitenspelen wordt steeds belangrijker

Kinderen van twee jaar ontwikkelen hun persoonlijkheid steeds meer. Je peuter kan nu ook vrij dwars zijn en koppig worden. De ene emotie volgt na de andere emotie. Het is een natuurlijk proces. Soms is het wel zo fijn als je je kindje maar even lekker kan laten spelen. In de categorie speelgoed 2 jaar is er gelukkig voldoende keuze. Zo vinden kinderen van deze leeftijd het ook steeds leuker om te bewegen. Ook buitenspelen wordt nu al erg leuk. Als het mooi weer is, is buitenspeelgoed natuurlijk wel zo leuk. Hieronder volgt het overzicht van populair speelgoed.

Fijne motoriek

De fijne motoriek begint zich nu verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld leuke opsteekspelletjes kopen, maar ook kun je bijvoorbeeld rijgspelletjes in huis halen. Het is in ieder geval belangrijk dat je iets koopt wat bij deze leeftijd past. In de categorie speelgoed 2 jaar op bol.com heb je in ieder geval voldoende keuze. Let voor de zekerheid nog wel even op de leeftijd bij het product zelf. Je wilt natuurlijk geen artikel kopen met kleine onderdelen. Immers stoppen kinderen op deze leeftijd ook nog maar al te graag spullen in hun mond.

> Bekijk opsteekspelletjes op bol.com

> Bekijk rijgspelletjes op bol.com

Knutselen en tekenen

Kinderen worden ook steeds creatiever op deze leeftijd. In de categorie speelgoed 2 jaar mag het nodige knutsel- en tekenwerk dan ook niet ontbreken. Je peuter kan onder andere tekenen, schilderen op boetseren. Ook vingerverf is natuurlijk ontzettend leuk om te kopen. Ook kun je krijtjes kopen. Deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geeft dus niet als je kindje dit even in zijn mond stopt. Natuurlijk is het wel zijn als je gewoon bij je kindje blijft als hij aan het tekenen is.

Bouwen

Duplo en houten bouwblokjes kopen: beide zijn natuurlijk aanraders. Kinderen op deze leeftijd vinden het ontzettend leuk om te knutselen. Duplo is gemakkelijk in elkaar te klikken en daarmee kunnen zij ook echt iets prachtigs maken. Stiekem vinden papa en mama dit vaak ook wel leuk. Wil je het iets spannender maken? Dan zijn bouwblokjes van hout natuurlijk ook erg leuk. Dat is niet alleen leuk, maar ook nog eens duurzaam speelgoed. Het gaat namelijk tientallen jaren mee en kan zodoende van generatie op generatie overgegeven worden. Een leuke blokkenset is altijd een goede investering en het verveelt ook nooit. Toch liever kiezen voor Duplo? Bekijk dan hier onze top 10 Duplo sets.

> Bekijk alle Duplo op bol.com

Puzzelen

In de categorie speelgoed 2 jaar wordt ook puzzelen steeds populairder. Kinderen van twee jaar zijn volop bezig met de ontwikkeling van hun fijne motoriek en puzzelen kan hier een goede bijdrage in leveren. Het is bovendien goed voor het zelfvertrouwen en het kan dus geen kwaad om een puzzel in huis te halen. Zorg ervoor dat je een puzzel koopt met grote stukken, zodat je kindje ook echt begrijpt hoe het werk. Bovendien ben je er dan van verzekerd dat je kindje geen puzzelstukjes inslikt. Er zijn natuurlijk talloze puzzels waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor dierenpuzzels, maar ook voor iets compleets anders. Uiteraard kun je daarin zelf in keuze maken.

> Bekijk puzzels op bol.com (voor kinderen vanaf 2 jaar)

Spelletjes spelen

Kinderen vinden het natuurlijk ook bijzonder leuk om te spelen met hun papa en mama. Het is toch erg leuk als je samen de leukste spelletjes kunt spelen? Er zijn verschillende spelfabrikanten die leuke spelletjes uitbrengen voor de categorie speelgoed 2 jaar. Zo heeft het merk Haba talloze leuke spellen. Je kunt onder andere kiezen voor de Eerste boomgaard, Berenhonger of Visjes vangen. Uiteraard heb je nog keuze uit meer leuke spellen bij bol.com.

Boeken

Ook boeken worden natuurlijk steeds interessanter op deze leeftijd. Wij hebben even getwijfeld, maar we vinden dit toch thuishoren in de categorie speelgoed 2 jaar. Het zijn natuurlijk papa en mama die het voorlezen en daarmee is het indirect speelgoed. Toch is het erg leerzaam voor je kindje en dat maakt het dus ook belangrijk voor zijn of haar ontwikkeling. Er zijn talloze leuke boekjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het grote kijk- en voorleesboek. Dit boek staat niet alleen boordevol leuke teksten, maar ook staan hier leuke plaatjes in. Naast dit boek kan je ook bijvoorbeeld kiezen voor de seriereeks Buurman & Buurman. Ook dat is razend populair en daarmee ook zeker een aanrader.

> Bekijk alle boeken op bol.com (voor kinderen vanaf 2 jaar)

Muziekinstrumenten

Kinderen vinden het natuurlijk ook erg leuk om geluid te produceren. Laat hen lekker creatief zijn en koop een leuk muziekinstrument. Zo kun je onder andere kiezen voor een leuke xylofoon, maar ook een kleine trommel is al erg leuk. Er zijn ook verscheidene piano’s die je kunt kopen bij bol.com. Daar heb je wat vooraf geprogrammeerde muziekstukken op, maar ook kunnen zij lekker zelf aan de gang. Kinderen kunnen hier veel plezier van hebben en niet voor niets is dit ook populair in de categorie speelgoed 2 jaar.

> Bekijk alle muziekinstrumenten voor kinderen op bol.com

Rollenspellen

Rollenspellen worden op deze leeftijd steeds populairder. Kinderen vinden het leuk om te zien wat papa en mama iedere dag doen. In de categorie speelgoed 2 jaar kun je daar gelukkig goed op inspelen. Zo kun je onder andere een leuke keukenset kopen, maar kun je bijvoorbeeld ook een werkbank kopen. Een poppenhuis is natuurlijk ook erg leuk om te kopen. Alle speelsets zijn natuurlijk geschikt voor zowel jongens als meisjes en het draagt bij aan de ontwikkeling van je kind.

> Koop een keukenset op bol.com

Buitenspeelgoed

Is het mooi weer buiten? Dan is buitenspeelgoed natuurlijk wel zo leuk. Baby’s spelen misschien nog wel graag binnen, maar peuters gaan maar al te graag naar buiten. Je kunt natuurlijk heerlijk in het bos spelen of buiten in het park. Is het écht mooi weer en wil je erop uit? Dan is een bezoekje aan een strand natuurlijk ook wel erg leuk. Er zijn talloze soorten waar je uit kunt kiezen.

> Bekijk buitenspeelgoed op bol.com

Bestuurbare auto’s

Kinderen op deze leeftijd vinden het ook steeds leuker om te spelen met bestuurbare auto’s. Zo kun je onder andere genieten van een vTech Toet Toet aanbieding. Deze speelgoedfabrikant heeft talloze leuke modellen die ook echt van goede kwaliteit zijn. Je kunt zelfs heuse racebanen bestellen en geen van de racebanen bevat kleinere onderdelen.

> Bekijk bestuurbare auto’s op bol.com

Speelgoed 2 jaar kopen: waar kan ik op letten?

Heb je thuis een peuter zitten en wil je graag het leukste speelgoed kopen? Als je artikelen uit de categorie speelgoed 2 jaar kopen wilt, is het belangrijk dat je let op verschillende zaken. In eerste instantie is het belangrijk dat je spullen koopt die ook écht geschikt zijn voor de leeftijd. Kinderen op deze leeftijd stoppen immers nog van alles in hun mond en daarom is het belangrijk om speelgoed voor zijn of haar leeftijd te kopen. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je ook iets koopt wat hij of zij écht leuk vindt. Vindt je kindje het niet zo leuk om te spelen met poppen of knuffels? Dan hoef je dat natuurlijk ook niet te kopen. Luister vooral ook naar hem of haar en zoek eventueel samen speelgoed uit.

Bij ieder artikel kun je gelukkig nagaan voor welke leeftijd het geschikt is. Voordat je een product in het winkelmandje stopt op bol.com, kun je dus nagaan of het echt geschikt is. Ga ook altijd na of het speelgoed past bij het niveau van je kind. Hoe ver is hij of zij al ontwikkeld? Is het uitdagend genoeg of is het misschien nog iets te moeilijk? Zorg ervoor dat je goede keuzes maakt!

Speelgoed 2 jaar aanbieding

Regelmatig kun je op bol.com terecht voor leuke speelgoed aanbiedingen. Ook in de categorie speelgoed 2 jaar kun je regelmatig profiteren van een aanbieding. Het betreft niet alleen vaak origineel speelgoed, maar ook is het vaak leerzaam speelgoed. Check goed wat je graag wilt kopen, want de keuze is namelijk enorm. Hopelijk hebben wij je keuze alvast een beetje kunnen vereenvoudigen.

Speelgoed 2 jaar kopen: online bestellen bij bol.com

Wil je graag speelgoed kopen voor je peuter? Voor de categorie speelgoed 2 jaar moet je absoluut bij bol.com zijn. Deze webshop heeft een bijzonder ruim assortiment! Het voordeel van deze webshop is, is dat zij ook producten verzamelen van andere speelgoedfabrikanten. Daarmee kun je dus ook altijd goed vergelijken. Je kunt bovendien gratis retourneren binnen een termijn van 30 dagen en bovendien worden alle artikelen boven de 20 euro gratis bij je thuisbezorgd. Voldoende redenen om hier maar eens heen te surfen! Je vindt hier altijd het nieuwste speelgoed!

Als je dit een leuk artikel vindt, kun je dit artikel natuurlijk delen op social media. Daarvoor kun je gebruikmaken van de verschillende deelknoppen hieronder. Je kunt hieronder tevens een reactie en een sterrenbeoordeling achterlaten. Jouw stem is altijd anoniem!

Misschien vind je dit ook leuk