fortnite nerf geweer kopen

Speel offline Fortnite met een NERF geweer!

door

Fortnite is een razend populaire actiegame onder jong en oud. Er is inmiddels ook ontzettend veel Fortnite merchandise en kleding beschikbaar en inmiddels kunnen we weer extra accessoires toevoegen aan het offline assortiment. Je kunt nu namelijk ook je eigen Fortnite NERF geweer kopen. Zo kun je onder andere de Assault Rifle, de Tactical Shotgun of de Rocket Launcher kopen! Dit speelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019 en is daarmee razend populair.

Welke Fortnite NERF geweren zijn er?

Op moment van schrijven zijn er maar liefst 13 Fortnite NERF geweren waar je uit kunt kiezen. Dat is natuurlijk ideaal als cadeau voor je kind, want dit is zonder twijfel ontzettend grappig. Het lijken echt een op een kopieën uit de game en iedere Fortnite-liefhebber vindt dit leuk. Dit is leuk voor kinderen, maar ook volwassenen die het spel spelen zullen dit ontzettend leuk vinden. Hieronder volgt het overzicht van de leukste Fortnite NERF geweren van dit moment.

Fortnite NERF AR (Assault Rifle)

NERF Fortnite AR Assault Rifle
Bekijk op bol.com

De Fortnite NERF AR is ontzettend populair. In de game dragen de meeste gebruikers dit geweer bij zich. Iedere Fortnite-speler zal de assault rifle dan ook wel herkennen. Je kunt dit model kopen voor 48,95 euro en dat is de prijs zeker waard. De verkoop wordt verzorgd door bol.com, dus als je het voor 23.59 uur besteld is het morgen al in huis. Als je dit model bestelt ontvang je direct 20 NERF Fortnite Elite darts. In de clip kun je 10 darts stoppen. Dit model werkt op 4 AA-batterijen, maar helaas zijn deze niet inbegrepen. Je kunt echter wel slim combineren op bol.com en deze er direct bij bestellen.

Fortnite NERF TS (Tactical Shotgun)

Tactical Shotgun
Bekijk op bol.com

De Tactical Shotgun is ook een populair wapen in het spel. Deze shotgun gaat al sinds het begin van de game mee en wordt geleverd met 8 officiële NERF Mega-darts. In het magazijn kun je 4 darts stoppen. Op die manier kun je dus ook echt schieten met je nieuwe shotgun. De kleur van dit model is rood en daarmee ziet het er bijzonder speels uit. Dit model is iets goedkoper dan bovenstaand model: je bent er een tientje minder voor kwijt.

Fortnite NERF RL (Rocket Launcher)

Fortnite Nerf RL Rocket Launcher
Bekijk op bol.com

De Fortnite NERF RL Rocket Launcher is ook ontzettend tof. Ook dit enorme wapen zit al sinds het begin van de game in het echte spel. Deze groen gekleurde blaster schiet met elite-raketten welke getest en goedgekeurd zijn om mee te spelen. Met dit geweer kun je echt offline Fortnite spelen! Het wapen is ontzettend tof.

Fortnite NERF SP (Silenced Pistol)

Silenced Pistol
Bekijk op bol.com

De Fortnite NERF SP Silenced Pistol is ook een klassieker. Toch is dit wapen er nog weleens uitgehaald. Hoe dan ook: je kunt deze natuurlijk wel nu kopen. De schietafstand is maar liefst 27 meter en daarmee heeft het pistooltje een enorm bereik. In de interne clip kun je 3 darts toevoegen. Je zult dus wel weer snel moeten reloaden. Dit model is handaangedreven en daardoor heb je dus geen batterijen nodig.

Fortnite NERF HC-E (Hand Cannon)

Blaster
Bekijk op bol.com

De Fortnite NERF HC-E (Hand Cannon) is echte blaster in de game. Je zult de tijd moeten nemen om dit geweer te herladen, maar dan heb je ook echt een tof geweer. Dit model wordt geleverd met 3 officiële NERF mega darts en deze zijn goedgekeurd op prestaties en kwaliteit. Ook voor dit model heb je geen batterijen nodig, want dit model is namelijk ook handaangedreven.

Varianten met waterpistolen

Als je wilt kun je ook kiezen voor Fortnite NERF in een waterpistool-editie. Op moment van schrijven is het daar misschien iets te koud voor, want momenteel zitten we in de winter. Als de zomer aanbreekt kun je natuurlijk kiezen voor de waterpistolen. Deze hebben vaak iets langere levertijd omdat deze momenteel niet op voorraad zijn. Wil je graag kiezen voor een pistool dat morgen in huis is? Kies dan voor een van de bovengenoemde pistolen!

PS: speel je buiten met dit speelgoed? Neem dan een smartwatch voor kinderen mee. Je kunt dan tracken hoeveel calorieën je verliest tijdens het buitenspelen.

Bekijk het gehele assortiment

Wil je graag een Fortnite NERF geweer kopen en ook offline het spel spelen met je vrienden? Surf dan naar bol.com en bekijk het gehele assortiment. Op het moment van schrijven zijn er 13 verschillende pistolen beschikbaar. Stuk voor stuk zien deze modellen er ontzettend leuk uit.

Wat vind jij van dit artikel? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Misschien vind je dit ook leuk