Smartwatch met simkaart kopen

Smartwatch met simkaart kopen

door

Wil je graag een smartwatch met simkaart kopen? Dan kun je dit handige artikel lezen. In het artikel tref je een overzicht van de leukste smartwatches van dit moment. Deze modellen zijn zowel geschikt voor jongeren als voor volwassenen. Een smartwatch met simkaart kopen kent meerdere voordelen, omdat je hiermee niet altijd een smartphone bij de hand hoeft te hebben. Je kunt daarmee onafhankelijk van je smartphone bellen en berichtjes sturen.

> Bekijk alle modellen op bol.com

Waarom een smartwatch met simkaart kopen?

Een smartwatch met simkaart kopen is natuurlijk reuze-handig. Hiermee kun je namelijk toch bellen en berichtjes versturen zonder dat je hiermee verbinding hoeft te zoeken met een smartphone. Er zijn verscheidene modellen die over deze optie beschikken. Voor het gemak zetten wij de modellen op een rijtje in dit blogartikel. Sommige modellen zijn wel vrij prijzig, maar dan heb je natuurlijk ook een bijzonder model die écht alles kan.

1. Lipa Titan smartwatch met simkaart

De Lipa Titan smartwatch met simkaart is een relatief voordelig model met een nieuwwaarde van 149,99 euro. Het betreft een relatief groot horloge, waarmee je gemakkelijk kunt bellen, appen en uiteraard kun je verscheidene leuke apps downloaden. Het is een slim horloge welke niet alleen beschikt over een simkaarthouder, maar het is ook een smartwatch met camera. Je kunt hier dus een simkaart in stoppen en je kunt direct beginnen met bellen. Ook beschikt het apparaatje over een camera van 2 megapixel. Je kunt dus ook nog kiekjes schieten. Je smartphone kun je dus wel thuis laten als je dit model in huis haalt.

Natuurlijk kun je nog veel meer met het horloge. Zo kun je natuurlijk ook lekker sporten. Je kunt zeer accuraat je hartslag meten en je kunt al je sportprestaties bijhouden. Zo kun je onder andere nagaan wat het aantal verbande calorieën zijn en kun je je hartslagritme analyseren.

Dit model beschikt verder nog over een handige gps-functie, waarmee je dus ook gemakkelijk kunt navigeren. Het toestel draait op Android. Het is een zeer complete smartwatch met simkaart die je ook nog eens goedkoop kunt bestellen. Als je dit artikel voor 23.59 uur bestelt, ontvang je het de volgende dag al in huis.

> Bekijk dit model op bol.com

Lipa Titan KW88 smartwatch voor kinderen

2. Connected Company E01 smartwatch met simkaart

Ook de leverancier Connected Company heeft een leuk model op de markt gebracht. Deze smartwatch met simkaart is volledig zwart (of blauw, afhankelijk van het model dat je kiest) en wordt geleverd inclusief simkaart. Je kunt via Connected Company een abonnement afnemen, waarvan je de kosten terugvindt op de link hieronder.

Er zijn verscheidene handige functies en ook zit er bijvoorbeeld een SOS-functie op. Daarmee kun je in noodsituaties een oproep doen naar familie en vrienden. Hiermee word je locatie getoond en wordt een spraakverbinding gestart. Daarmee is dit ook een erg geschikte smartwatch voor kinderen.

> Bekijk het zwarte model op bol.com (hier lees je ook over de abonnementskosten)
> Bekijk het donkerblauwe model op bol.com (hier lees je eveneens over de abonnementskosten)

Connected Company E01 smartwatch met simkaart

3. Lipa Pandora H2 Android smartwatch met simkaart

De Lipa Pandora H2 Android smartwatch met simkaart is een prachtig model die voorzien is van verschillende kleuren. Ook dit model waterdicht en dat is niet het geval bij de bovenstaande modellen. Uit de doos draait dit horloge op Android 5.1 en je kunt dit geheel naar eigen wens instellen. Met een harde schrijf van 16GB heb je ook voldoende ruimte voor al je apps en foto’s. Via de Google Play Store kun je talloze leuke apps downloaden.

Dit betreft een smartwatch met simkaart. Om precies te zijn, zit hier een nano-simkaart in. Het abonnement dat geactiveerd is, werkt net zoals op een smartphone. Daarnaast beschikt dit model ook nog eens over een camera van vijf megapixel. Het is een zeer complete smartwatch met simkaart en is geschikt voor meerdere leeftijdsgroepen. Het is niet alleen een leuk horloge voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen hiermee uit de voeten.

Je kunt tot een meter onderwater met het horloge. De maximale duur bedraagt 30 minuten. Je kunt er dus prima mee douchen of kort mee zwemmen. Ook in de regen lopen is natuurlijk geen probleem.

Verder beschikt het toestel ook nog over een gps-functie. Je kunt dus ook de route opvragen en dat is natuurlijk ideaal als je ergens naar op zoek bent. Dit horloge kost, op moment van schrijven, 169,99 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

Waar kan ik op letten?

Als je een smartwatch met simkaart kopen gaat, is het belangrijk dat je let op verschillende aandachtspunten. Zo is het onder andere belangrijk dat je let op eventuele abonnementskosten. Als een horloge wordt geleverd inclusief een simkaartje, behoort hier vaak ook een abonnementje bij. Je hebt natuurlijk keuze uit verschillende abonnementsvormen, maar er zijn al abonnementen vanaf slechts 0,15 euro per dag. Op maandbasis ben je dus helemaal niet zoveel geld kwijt.

Verder is het nog belangrijk dat je let op de eenmalige kosten bij een abonnement. Soms betaal je deze nadien nog, nadat je je smartwatch met simkaart ontvangen hebt. Hiervoor lees je natuurlijk meer informatie bij het product via de verschillende links op deze pagina.

Smartwatch met simkaart aanbiedingen

Regelmatig kun je profiteren van leuke smartwatch met simkaart aanbiedingen. Het aantal smartwatches neemt namelijk toe en dat betekent dus ook dat de concurrentie wat hoger is onder de verschillende fabrikanten. Zodoende kun je dus ook profiteren van leuke deals en aanbiedingen. Zo’n slim horloge hoeft dus niet helemaal niet duur te zijn, maar is in sommige gevallen zelfs uitzonderlijk goedkoop!

Bekijk het volledige overzicht

Ben je benieuwd naar alle modellen? Dan kun je uiteraard surfen naar bol.com. Op de webshop heb je een uitgebreide keuze uit talloze leuke modellen. Uiteraard is het aan jou om het leukste model uit te zoeken. De keuze is reuze via de webshop, dus dat komt vast en zeker goed. De meeste artikelen worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. De verzending is gratis vanaf 20 euro, wat betekent dat je je smartwatch met simkaart altijd gratis thuisbezorgd krijgt. Er geldt een retourtermijn van 30 dagen. Wil je toch graag afzien van je koop? Dan kun je je product nog terugsturen binnen deze termijn.

Ontbreekt er nog een model in deze lijst? Laat het ons dan weten door hieronder een reactie te plaatsen. Ook kun je een sterrenbeoordeling achterlaten op dit artikel. Zo kun je laten weten wat je van dit artikel vindt.

Misschien vind je dit ook leuk