Slammin’ racers review sale aanbiedingen goedkoop

Slammin’ racers review

door

De meeste jongens vinden het maar al te leuk om te spelen met auto’s. En wat is nou leuker dan een auto met een racebaan erbij? Speelgoedproducent Little Tikes heeft dit keer de Slammin’ racers op de markt gebracht. In dit artikel lees je over de Slammin’ racers review. Is de aankoop de moeite waard?

> Bekijk dit artikel op bol.com – geen verzendkosten en goedkoop verkrijgbaar!

Voor wie is dit speelgoed geschikt?

Voordat we beginnen met de Slammin’ racers review, vertellen we je eerst graag voor welke leeftijden dit speelgoed geschikt is. De makers van het speelgoed adviseren geven de adviesleeftijd drie tot en met tien jaar. Op moment van schrijven zijn er twee racebanen waar je nu uit kunt kiezen. Uiteraard beschrijven wij beide modellen in de Slammin’ racers review. Daarnaast kan je nog losse racewagens kopen.

Racen met een hoge snelheid

Dit pakket is op eerst oog ontzettend leuk. De racewagens zijn namelijk voorzien van een flinke raceknop, waarmee je raceauto’s kunt activeren. Met een druk op de knop vliegen de raceauto’s ver weg. De actie begint dan direct en kunnen tot zo’n vijf meter vliegen.

Je hebt keuze uit twee pakketten en beide pakketten beschikken over de nodige raceauto’s, de schans om de auto’s mee weg te schieten, wegblokkades en pionnen! Als je kiest voor de uitgebreidere set, krijg je ook nog eens extra bochten en schansen. Ook zit er vuilniswagen bij deze set. Hieronder beschrijven we beide sets in deze Slammin’ racers review.

Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jump

De Little Tikes Slammin’ Racers Stunt Jump is de eerste set waar je uit kunt kiezen. Deze is het goedkoopste van beide modellen, maar beschikt al over flink wat inhoud. In deze speelset krijg je namelijk een schans, een auto en pionnen. Je kunt de auto een flinke boost geven door te klikken op de knop aan bovenzijde. De raceauto in het pakket maakt ook nog eens bijzonder leuke geluiden. Het is dus een echte racescene! Wij zijn erg te spreken over deze speelset en wat ons betreft scoort de Slammin’ racers review dan ook een dikke voldoende.

> Bekijk dit artikel op bol.com – goedkoopste model van beide sets

Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby

Als alternatief kan je echter ook kiezen voor de Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby. Dit model mag misschien iets minder goedkoop zijn, maar is met een prijs van 41,99 nog steeds aardig betaalbaar. Deze set bevat over meer bochten en eveneens over een andere raceauto. Deze is namelijk groter en misschien nog wel leuker. In de bouwset zitten baandelen, sprongvaten en een vuilniswagen. Deze vuilniswagen maakt nóg meer geluid. Ook zit er een graafmachine in het pakket.

Je kunt natuurlijk zelf kiezen welk artikel je bestelt van deze twee sets. In deze Slammin’ racers review scoort dit model misschien iets beter, omdat je gewoon meer artikelen krijgt. Daarmee wordt het nog spannender en nog leuker. Het betreft slechts een minimaal prijsverschil.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Lekker bouwen!

In deze Slammin’ racers review vertellen we je ook nog graag of het bouwsetje een beetje gemakkelijk in elkaar te steken is! Daar hoeven we gelukkig niet al te lang over te praten, want dat is namelijk het geval. De wegdelen kun je namelijk erg eenvoudig aan elkaar klikken. Aan de onderzijde zitten rubbertjes, zodat de racebaan niet overal naar toevliegt als je op de knop drukt van de raceauto.

Slammin’ racers review: leuk of niet leuk?

Wellicht viel het gaandeweg al een beetje op in deze Slammin’ racers review: wij vinden het zeker een leuk artikel. Je kunt het erg gemakkelijk in elkaar steken en het artikel is ook nog eens erg betaalbaar. Bovendien heb je keuze uit twee racebanen en kun je eventueel nog losse raceauto’s erbij kopen. De vijf meter haal je gemakkelijk en daarmee is het oppassen geblazen in huis! Voordat je het weet, word je geraakt door een autootje. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Bovendien zitten er geen kleine onderdelen in de bouwset, waardoor het ook echt geschikt is voor kinderen van drie jaar en ouder. Deze speelset blijft nog wel een tijdje leuk en is daarom wat ons betreft zeker een aanrader.

Slammin’ racers kopen? Profiteer van aanbiedingen en sale!

Wil je graag een setje Slammin’ racers kopen? Dan kan je surfen naar bol.com. Regelmatig heeft deze grote webshop scherpe aanbiedingen en sale. Daarmee kun je bij de webshop altijd terecht voor een scherpe deal.

Bekijk ook onze andere reviews!

Misschien vind je dit ook leuk