reisposter

Jouw reis op een poster: maak je eigen reisposter

door

Als je op vakantie bent geweest met je kinderen is dat natuurlijk altijd erg leuk. Je kunt lekker samen wandelen, naar pretparken gaan of je kunt lekker in het zwembad liggen. Als je de reis leuk vond kan je deze reis natuurlijk vastleggen. Daarvoor zijn leuke apps beschikbaar, maar je kunt ook kiezen voor iets fysieks: een reisposter bijvoorbeeld.

Een reisposter op maat

Ben jij met het gezin van jouw woonplaats in Nederland naar Frankrijk of Italië gereden voor een leuke gezinsreis? Dan kan je deze reis vastleggen op een poster. Daarvoor kan jezelf een reisposter ontwerpen op Reisposter.nl. Als je op de website bent kan je klikken op ‘ontwerp je eigen poster’. Vervolgens opent de editor zich.

Online editor

De online editor is erg eenvoudig in gebruik. Je kunt de plaatsen opzoeken. Is jouw woonplaats het startpunt? Vul dan als eerste deze plaats in. Vervolgens kan je aangeven hoe je gereisd hebt naar het buitenland. Ben jij naar Frankrijk gereden? Klik dan op het auto-icoontje en voeg de plaats in waar je heen bent gereden. Dit is een ontzettend leuk aandenken voor het gehele gezin.

Je kunt ook nog een titel toevoegen en een datum. Verder heb je keuze uit diverse layouts en daarmee kan je de poster helemaal uniek maken. Naast het maken van een eigen poster kan je ook kiezen voor luxe materialen zoals hout, textiel of plexiglas. Alhoewel je hiervoor iets meer betaald is dit zeker de moeite waard.

Waarom een reisposter maken?

Een eigen reisposter maken is ontzettend leuk omdat het veel herinneringen met zich meebrengt. Iedere keer als je bezoek krijgt in huis kan je laten zien wat voor een leuke reis je hebt gemaakt met de kids.

Jouw eigen poster bestellen?

Lijkt jou het ook tof om dit te bestellen? Surf dan naar Reisposter.nl en bestel jouw eigen exemplaar. Volg het eenvoudige stappenplan en maak jouw eigen variant. Persoonlijk zijn wij heel erg fan van de lichtblauwe layout, maar uiteraard kan jij dit helemaal zelf kiezen.

Afhankelijk van je budget kan je ook kiezen voor een van de luxere materialen. Zo is hout of textielframe wat ons betreft erg tof en dat staat leuk in zowel de woonkamer als de slaapkamer.

Bekijk de video

Wil je nog meer uitleg hebben over het ontwerpen van jouw eigen poster? Dan kan je de onderstaande video bekijken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe dit werkt.

(Tekst gaat verder onder deze video)

Kies je toch liever voor een kant-en-klare poster? Dan adviseren wij bol.com. Via de webshop heb je keuze uit honderdduizenden verschillende posters die je vandaag bestelt en morgen in huis hebt. Liever kiezen voor een andere poster op maat met de naam van je (klein)kinderen? Bekijk ons artikel over kraamcadeau tips met daarin informatie over geboorteposters.

Misschien vind je dit ook leuk