Rainbocorns review

Rainbocorns review

door

Rainbocorns zijn kleine eitjes waar een leuk diertje uit komt. Wellicht doet het je een beetje denken aan de Hatchimals, maar het is toch zeker wat anders. Het betreft namelijk ook een andere speelgoedfabrikant. Ben je al benieuwd geraakt naar dit speelgoed? In dit artikel lees je Rainbocorns review. Hierbij zijn verschillende features van het leuke speelgoed getest.

Wat zijn Rainbocorns?

De Rainbocorns zijn kleine vriendjes die gemaakt zijn in vrolijke kleuren. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, maar in eerste instantie komen de diertjes allemaal uit een soort ei. De schattige knuffels zitten vol verrassingen, want naast het diertje zit er ook nog iets anders in het ei. Dat houden wij liever even geheim, want juist dat maakt het extra leuk.

Verschillende dieren beschikbaar

Er zijn verscheidene varianten beschikbaar. Zo kun je kiezen uit een hond, een aap, een eenhoorn, een hamster, een kat en een konijn. Wel is het belangrijk om erbij te vermelden dat de eenhoorn op moment van schrijven al uitverkocht is. Het is onbekend of de voorraad nog verder wordt aangevuld. Soms wordt de verkoop simpelweg opgeschort voor bepaalde modellen en blijven er slechts een aantal over. Wees er daarom snel bij als Rainbocorns kopen wilt.

Mooie afwerking

Wat direct opvalt in de Rainbocorns review, is dat de beestjes mooi afgewerkt zijn. Het is gewoonweg een erg mooie knuffel en er zijn verschillende uitvoeringen. Dat is zeker een pluspunt in deze Rainbocorns review. Eenieder dit van glitter en glamour houdt, zit met deze knuffeltjes zeker goed. Uit een review op bol.com blijkt echter wel dat de glitters snel loslaten. Dat is zeker wel een nadeel.

Kleinere onderdelen

Uit de test tijdens deze Rainbocorns review bleek ook dat er wel veel kleine onderdelen aanwezig zijn. De aanbevolen leeftijd voor het speelgoed is dan ook vanaf vier tot en met twaalf jaar. Het is dus ook aan te raden om deze leeftijd aan te houden. Vanwege de kleinere onderdelen is het dus niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar. Daarvoor kun je beter iets anders in huis halen. Bekijk maar eens bouwspeelgoed voor peuters als voorbeeld.

Speelgoedfabrikant

De speelgoedfabrikant van het speelgoed is ZURU. ZURU is op zich nog geen bijzonder bekend merk in Nederland. Desondanks heeft het merk wel prima speelgoed en staan zij ook goed aangeschreven. Zo zijn onder andere ook de Surprise Balls van het merk. Bij dit speelgoed gaat er vast wel een belletje rinkelen.

Voordelen uit de Rainbocorns review

Uit de Rainbocorns review blijkt wel dat er verschillende leuke aspecten aan het speelgoed zijn. Voor het gemak hebben wij deze in een overzicht geplaatst:

  • Leuk ontwerp;
  • Goede kwaliteit;
  • Verschillende varianten beschikbaar;
  • Scherp geprijsd.

Nadelen uit de Rainbocorns review

Het zijn echter niet alleen maar voordelen in deze Rainbocorns review. Voor het gemak hebben wij deze ook op een rijtje gezet:

  • Kleine onderdelen;
  • Glitters laten snel los.

Wat vinden anderen?

Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar de mening van anderen. Daarom hebben wij dit ook meegenomen in deze Rainbocorns review. Op bol.com lazen wij enkele reviews waarbij de bovenstaande voor- en nadelen ook werden benoemd.

Rainbocorns aanbiedingen

Ben je overtuigd van het speelgoed? Profiteer dan van Rainbocorns aanbiedingen op bol.com. Via de populaire webshop heb je keuze uit de verschillende uitvoeringen. Houd er echter rekening mee dat bepaalde modellen al uitverkocht zijn. Daarom is het raadzaam om de schattige knuffeldiertjes zo snel mogelijk in huis te halen: voordat deze op zijn.

Waarom kiezen voor bol.com?

Via onze partnerwebsite bol.com heb je een ontzettend ruime keuze uit verschillend speelgoed. Ook als dit speelgoed je niet helemaal bevalt, kun je natuurlijk nog kiezen uit verschillend ander speelgoed. Uiteraard kun je ook andere reviews lezen op onze speelgoed.

Rainbocorns kopen bij bol.com

Wil je graag Rainbocorns kopen? Surf dan naar bol.com. Je kunt het speelgoed relatief voordelig bestellen en je krijgt het snel in huis. Op moment van schrijven (januari 2019) kost het speelgoed 19,99 euro. Houd er rekening mee dat de webshop gratis verzendt vanaf 20 euro! Dat klinkt misschien een beetje flauw, maar je zult dus nog iets moeten bijbestellen. Als tip kunnen we jou ook meegeven dat je kiest voor de inpakservice. Op die manier zit je ook boven dit bedrag. Verzendkosten betalen: daar houdt natuurlijk niemand van. Met behulp van die tip ontwijk je dat.

Misschien vind je dit ook leuk