Potje slijm kopen fluffy goedkoop

Potje slijm kopen? Lekker fluffy én goedkoop!

door

Een potje slijm kopen: misschien had je dat drie jaar geleden niet verwacht. Vanaf afgelopen jaar is het echter al razend populair in Nederland. Inmiddels zijn er talloze verschillende soorten op de markt gekomen. Wil je graag een potje slijm kopen voor je zoon of dochter? In dit artikel vertellen we je over de goedkope soorten, de fluffy soorten en over de varianten met accessoires!

> Bekijk slijmassortiment op bol.com

Een potje slijm kopen: wat is het precies?

Een potje slijm kopen: het is niet het eerste waar je aan denkt als je het hebt over speelgoed. Toch is er veel interesse in en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een substantie waarmee je lekker kunt kliederen en spelen. En dat is voor kinderen natuurlijk ontzettend leuk. Je kunt de verschillende ingrediënten door elkaar mixen en dat zorgt voor een erg creatief gebeuren. Het is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en om die reden is het natuurlijk ook zeker een aanrader.

Een potje slijm kopen: uit welke fluffy soorten kan ik kiezen?

Als je een potje slijm kopen gaat, heb je keuze uit talloze verschillende varianten. Zo zijn er fluffy soorten, goedkope varianten, maar ook zijn er complete knutselpakketten. Daarmee is de keuze dus echt reuze. Hieronder volgen enkele varianten waar je uit kunt kiezen.

1) Poopsie Slime Surprise

De Poopsie Slime Surprise: misschien is het een naam die jou niet helemaal aanspreekt. Dat kunnen wij ons in ieder geval best wel voorstellen. Met deze set kun je echt allerlei leuke en creatieve dingen maken. Zo kan je onder andere een sleutelhangertje maken. Het pakket bevat maar liefst tien verschillende verrassingen, dus wij zullen natuurlijk niet alles verklappen.

Dit potje slijm kopen is zeker een aanrader. Het speelgoed is namelijk genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 2018. Dat zegt natuurlijk voldoende over dit bijzondere artikel. De geadviseerde leeftijd is drie tot en met twaalf jaar. Het is bovendien ook nog eens erg goedkoop: je kunt dit potje slijm kopen voor slechts 9,95 euro bij bol.com.

> Bestellen bij bol.com

2) Glam Goo Deluxe Knutselpakket

Dit pakket is een stukje uitgebreider dan het bovenstaande pakket. Nog steeds is het overigens niet erg prijzig, maar je kunt er wel veel meer mee. Dit is voor fashion-liefhebbers onder ons. Er zijn namelijk verscheidene modeaccessoires toegevoegd aan de set. Zo krijg je onder andere een glittertasje en een dubbele ring bij het pakket. Ook is er een heuse Glam Goo houder toegevoegd. Verder krijg je voldoende andere decoraties. Daarmee is het artikel zeker een aanrader. Je kunt dit potje slijm kopen voor slechts 24,99 euro bij bol.com.

> Bestellen bij bol.com

3) SES Slijmlab

Wil jouw zoon of dochter haar eigen slijmlab starten? Dan moet de keuze maar vallen op deze set! In deze set heb je verschillende kleuren en kun je kiezen uit stevig, glibberig of fluffy schuim. Het pakket is bovendien erg goedkoop en borax-vrij. Met de verschillende soorten en kleuren slijm kan je zoon of dochter erg creatief aan de slag gaan. Het stimuleert zonder twijfel de creativiteit en dat maakt het pakketje zeker een aanrader. Uiteraard is het pakket voorzien van een handleiding die rustig kunt doorlezen. Je kunt dit potje slijm kopen voor 10,90 euro bij bol.com

> Bestellen bij bol.com

4) Poopsie Slime Suprise Super Poeey Puitton

Wil je graag een potje slijm kopen, maar wil je daar nog véél meer bij? Dan is dit pakket een absolute aanrader. Dit pakket beschikt namelijk ook over een handige opbergtas. Uiteraard is er ook slijm toegevoegd aan het pakket: maar liefst 12 zakjes. Ook is er Unicorn eten (slijmpoeder) toegevoegd. Je kunt hiermee een heuse regenboog maken en dat is natuurlijk bijzonder leuk. Dit pakket is wel iets duurder dan bovenstaande pakketten, maar is ook veel completer én leuker. Goedkoop is het niet: je kunt dit potje slijm kopen voor 59,95 euro bij bol.com. Uiteraard is het wel bijzonder fluffy!

> Bestellen bij bol.com

5) Poopsie Unicorn Slime Surprise

Deze Poopsie Unicorn Slime Surprise is een bijzonder uitgebreid pakket. Je krijgt namelijk twee pakketten in de doos. In het bundelpakket ontvang je namelijk zowel Dazzle Darling als Whoopsie Doodle. Tezamen beschikken de pakketten over maar liefst 20 magische verrassingen. Je kunt je eenhoorn magisch eten geven én het slijm wordt vervolgens uitgepoept. Dat klinkt misschien niet zo fris, maar erg grappig is het zeker. Je kunt deze potjes slijm kopen voor 109,95 euro bij bol.com.

> Bestellen bij bol.com

Een potje slijm kopen?

Een potje slijm kopen is natuurlijk erg leuk. Daarvoor kan je terecht op de website bol.com. De aanbieder heeft een bijzonder ruim assortiment waar je talloze varianten kunt kopen. Hierboven hebben wij in ieder geval al vijf beschreven. Wat Blogspeelgoed.nl betreft zijn dit de leukste varianten die je kunt kopen. Er zijn echter ook nog wat onbekendere merken waar je uit kunt kiezen. Uiteraard is de keuze aan jou.

Misschien vind je dit ook leuk