Rubik’s kubus kopen

De populairste puzzel ooit: de Rubik’s kubus kopen?

door

Al meer dan 30 jaar is het de meeste populaire en meest verkochte puzzel ooit. De Rubik’s kubus kopen is dan ook een échte aanrader. Het populaire spel kent miljarden combinaties, maar slechts één oplossing. Je kunt de Rubik’s kubus kopen bij onder andere bol.com. Ken jij de oplossing?

Vernieuwd design

Alhoewel deze populaire puzzel al meer dan 30 jaar bestaat, is het natuurlijk wel een beetje veranderd door de jaren heen. Het vernieuwde deisgn ziet er mooier uit, maar heeft nog exact dezelfde functionaliteiten.

Zeer moeilijk, maar vermakelijk

Het puzzeltje is ontzettend moeilijk, maar wel echt vermakelijk. De klassieker blijft altijd leuk, ook al weet je hoe je het moet oplossen. Er zijn bepaalde foefjes voor de oplossing, maar het blijft wel erg lastig. De brainteaser is leuk voor als je je verveelt en het houdt je urenlang bezig zonder dat je dat echt door hebt.

De oplossing

De oplossing is ontzettend moeilijk. Als je weinig geduld hebt, kun je beter geen Rubik’s kubus kopen. Echter zijn er bepaalde foefjes om het daadwerkelijk op te lossen. Je moet de puzzel oplossen in bepaalde lagen. Los eerst de eerste laag op, vervolg dan met de tweede laag zonder dat je de eerste laag aanraakt en los daarna de derde laag op. Ook nu mag je de overige lagen niet raken. Dat is kort gezegd de oplossing, maar dat blijft in de praktijk nog wel erg moeilijk. Probeer als eerste de witte laag op te lossen, voordat je aan andere kleuren begint.

Hieronder kun je een YouTube-filmpje bekijken, waar je de oplossing kunt bekijken:

Wat zeggen kopers?

Als je de Rubik’s kubus kopen gaat, is het altijd fijn om eerst te kijken wat andere mensen vinden van het speelgoed. Daarom hebben we een aantal reviews bekeken. Op de populaire webshop bol.com is de cube goed beoordeeld met 4,5 ster uit vijf sterren. De meest genoemde punten van het artikel zijn: eindeloos speelplezier, goede kwaliteit en leuk ontwerp. Het nadeel dat wordt genoemd: het vergt veel geduld. Dat laatste is natuurlijk logisch. Je hebt namelijk wel miljarden combinaties, maar slechts één oplossing. Het blijft dus erg lastig, maar als je de puzzel eenmaal hebt opgelost zal je ook tevreden zijn.

Waar kun je de Rubik’s kubus kopen?

Je kunt de Rubik’s kubus kopen bij onder andere bol.com. Bekijk voor de zekerheid bij alle webshops, zodat je precies weet waar je de puzzel het voordeligst kunt bestellen. Bekijk ook de levertijd en de verzendkosten van het artikel. Dat kan per webshop verschillen én dat kan voor jou nog net even het verschil maken.

Misschien vind je dit ook leuk