Populair speelgoed keuzehulp

Populair speelgoed in 2020

door

Weet je niet wat je moet kopen tijdens de volgende verjaardag? Begrijpelijk, want er is ontzettend veel speelgoed waar je uit kunt kiezen. Om die reden hebben wij een top lijstje populair speelgoed in 2019 opgesteld.

De keuze is oneindig

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel webshops met een ontzettend uitgebreid aanbod met populair speelgoed in 2019. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om online iets te bestellen. De populaire webshop bol.com levert populair speelgoed de volgende dag al in huis. Je kunt bovendien genieten van gratis verzending vanaf slechts 20 euro. En eerlijk is eerlijk, het meeste speelgoed kost vaak wel iets meer dan dat bedrag.

Wat is momenteel populair speelgoed?

Voor iedere leeftijdscategorie is er wel iets anders leuks: zo kiezen veel kinderen graag voor de populaire Hatchimals, maar ook de Nintendo Switch is erg populair. Shop je liever iets voordeliger? Dan kun je de LOL Surprise ballen proberen. Je kunt dit al kopen vanaf slechts 12,99 euro. De Hatchimals kosten rond de 55 euro. De Nintendo Switch is nog weer een stukje duurder. Deze draagbare console kost momenteel 329 euro. Ook drones voor kinderen, hoverboards, hoverkarts en technisch speelgoed wordt populairder: niet alleen onder jongens, maar ook onder meisjes.

De voordelige keuze: de LOL Surprise ballen

Wil je graag populair speelgoed kopen, maar wil je niet al te veel uitgeven? Dan moet je absoluut de LOL Surprise ballen overwegen. Deze populaire ballen koop je vanaf slechts 12,99 euro via Bol.com. De balletjes zijn vooral erg leuk, omdat het uitpakken alleen al erg leuk is. Als je het lintje aan deze bal kunt vinden, kun je daaraan trekken. Vervolgens ontpopt er een heus confettifestijn. Prachtig om te krijgen als kind én bovendien een erg voordelige keuze voor ouders.

> Bestel LOL Surprise ballen bij bol.com

Bekijk ook de trailer van deze leuke ballen:

Hatchimal

Een andere leuke keuze is de Hatchimal. Ook hier moeten kinderen min of meer een beetje moeite doen om het beestje tevoorschijn te krijgen. Het vogeltje zit namelijk verstopt in een ei. Kinderen zullen het beestje goed moeten verzorgen, voordat deze uitkomt. Zodra de Hatchimal zich veilig voelt, zal hij zich ontpoppen uit zijn ei. Een nieuwe baby is geboren. In 2016 kwam het speelgoed voor het eerst op de Nederlandse markt. Destijds was het zo razend populair dat het continu uitverkocht was. In 2017 verscheen het volop in de Nederlandse winkels en het is nog steeds ontzettend populair speelgoed. Er zijn tegenwoordig talloze modellen waar je uit kunt kiezen.

> Bestel je eigen Hatchimal bij bol.com

Bekijk hieronder de officiële trailer:

Koop een robot en bestuur deze!

Een robot kopen was eerder al erg populair. Echter is het nu al helemaal booming. Steeds meer kinderen krijgen namelijk een smartphone en talloze robots kunnen verbinden met een smartphone. Dat werkt doorgaans via bluetooth en dat maakt het spelen met een robot nog leuker. Zo kun je onder andere je robot op afstand besturen. Ook de eerdergenoemde Hatchimals kun je verbinden met een leuke app. Hier blijkt ook maar weer uit dat kinderen het leuk vinden om hun speelgoed te ‘verzorgen’. Het zorgt dan ook voor een toenemende populariteit aan robots.

Little Live Pets worden daardoor ook steeds populairder. Interactieve dieren van FurReal Friends worden steeds populairder. Als ouder mag je je dus alvast voorbereiden op een nieuw huisdier. Gelukkig betreft het populair speelgoed én hoef jij er dus ook niet mee uit!

> Bekijk het assortiment robots bij bol.com

De stoere tijger van FurReal Fiends, bekijk de trailer:

Het assortiment van STEM

STEM is een opkomend speelgoedmerk en wordt steeds populairder. STEM staat voor Science Technology Engineerign Mathematics en het bedrijf wil dat kinderen leren met behulp van populair speelgoed. Het speelgoed stimuleert kinderen om bepaalde problemen op te lossen. Onbewust leren kinderen daardoor ontzettend veel van populair speelgoed. Er is dan ook een toenemende interesse bij zowel meisjes als jongens. Enkele populaire varianten zijn Ravensburger Elektrohuis en Project Mc² Perfume.

> Bekijk het assortiment van STEM op bol.com

Blijft LEGO altijd populair speelgoed?

Op de redactie vragen we het ons weleens af: blijft LEGO altijd maar weer populair speelgoed? Blijkbaar wel, want ook in 2019 is het nog razend populair. Ieder jaar koopt men weer massaal LEGO. Vooral jongens vinden het erg leuk om te bouwen. Als je LEGO koopt, kan het nooit gek genoeg. Je kunt bijvoorbeeld stoere dinosaurussen maken van ‘vroeger’, maar je kunt ook enorme vliegtuigen bouwen. Ook een simpel aantal wagentjes die je aan elkaar kunt verbinden blijft natuurlijk erg leuk.

> Bekijk het assortiment LEGO bij bol.com

lego blijft altijd populair speelgoed

Populair speelgoed uit films

Ieder jaar komen er weer prachtige kinderfilms uit. Onder andere de populaire film Vaiana (oorspronkelijke titel: Moana) is momenteel erg populair in Nederland. Het verhaal gaat over een tienerdochter van een opperhoofd. De jongedame gaat op zoek naar het eiland Te Fiti om haar eigen volk te redden. Dat lukt haar uiteindelijk ook. Deze film is erg populair in Nederland en staat ook op het populaire Netflix. De film heeft dan ook meerdere prijzen gewonnen. Natuurlijk was er ook veel ruimte voor merchandising. Er zijn talloze coole items die je kunt kopen van de prachtige film.

> Bekijk het assortiment Vaiana speelgoed

Heb je de film nog nooit gezien? Bekijk dan de onderstaande trailer. Deze duurt circa anderhalf minuut.

Daarnaast is ook de Verschrikkelijke Ikke een leuke film. Je kunt daarom ook een grote minion knuffel kopen. Zo’n prachtige knuffel mag je natuurlijk niet missen.

Populair speelgoed per leeftijdscategorie

Ben je benieuwd naar een overzicht van populair speelgoed per leeftijdscategorie? Dit is hét populaire speelgoed in 2019 per leeftijdscategorie:

Populair speelgoed voor alle leeftijden

Zowel de Nintendo Switch als de Lego adventskalender zijn twee populaire artikelen die eigenlijk voor iedere leeftijd wel leuk. Immers zijn er talloze spellen beschikbaar voor de Nintendo Switch. Zo kun je onder andere genieten van populaire spellen als Yoshi, Mario of Pokémon spellen. Bekijk ook dit artikel: Nintendo Switch games voor kinderen.

nintendo switch

Populair speelgoed voor leeftijdscategorie 0 tot en met 4 jaar

De volgende artikelen zijn ontzettend leuk voor de leeftijdscategorie 0 tot en met 4 jaar:

Bekijk ook: speelgoed 1 jaar, speelgoed 2 jaar, speelgoed 3 jaar en speelgoed 4 jaar.

Populair speelgoed voor leeftijdscategorie 5 en 6 jaar

Is je zoon of dochter al iets ouder? Dan zijn de volgende artikelen leuk voor de leeftijdscategorie 5 en 6 jaar:

Populair speelgoed voor leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar

Is je kind al ouder dan de bovenstaande leeftijden? Probeer dan het volgende assortiment:

Populair speelgoed voor 11 jaar en ouder

Tot slot nog populair speelgoed voor leeftijdscategorie 11 jaar en ouder:

Welk populair speelgoed kies jij?

Zoals gezegd: de keuze is reuze. Welk populair speelgoed kies jij? En waarom? Je kunt natuurlijk hieronder altijd reageren op dit blogbericht. Wellicht kunnen wij onze lijst met populair speelgoed dan ook updaten met jouw hulp. Dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk.

Tip: gebruik de cadeauvinder voor populair speelgoed

Ben je er nog steeds niet helemaal over uit? Heeft onze lijst met populair speelgoed in 2019 nog niet gezorgd voor datgene dat je écht wilt voor je kind? Dan kun je eventueel ook de cadeauvinder van bol.com raadplegen. Je kunt hier simpelweg aangeven wat het geslacht van je kind is, wat zijn of haar leeftijd is, wat zijn of haar interesses zijn en welk budget je hebt. Op basis van je invoer komen er dan populair speelgoed naar voren. Dat maakt het kiezen hopelijk wat gemakkelijker.

cadeauvinder voor populair speelgoed

Vind jij dit ook een interessant artikel? Deel dit blogbericht op social media met andere ouders! Ze zullen jou ongetwijfeld erg dankbaar zijn.

Misschien vind je dit ook leuk