philips hue kinderkamer

Philips Hue voor in de kinderkamer

door

De kinderkamer is natuurlijk de plek waar je kinderen slapen. Toch staat er vaak ook wel speelgoed en brengen je kinderen hier waarschijnlijk ook veel tijd rond. Het moet een plek zijn waar zij zich veilig voelen. Goede (slimme) verlichting mag dan natuurlijk niet ontbreken. Daarom kun je misschien wel kiezen voor Philips Hue in de kinderkamer. Dit is functionele, sfeervolle en slimme verlichting. Ideaal voor in de kinderkamer dus!

Functionele verlichting voor in de kinderkamer

De kinderkamer wordt natuurlijk ook steeds moderner. Steeds meer ouders kiezen voor Philips Hue in de kinderkamer. Niet alleen het functionele aspect is belangrijk, maar ook de opties die je erbij krijgt. Met deze slimme verlichting kun je namelijk zelf kleuren meegeven met behulp van een app. Dat is voor kinderen natuurlijk ook erg leuk, want op die manier kunnen zij hun kamer erg sfeervol maken. Je kind kan dat ook nog eens erg gemakkelijk zelf instellen zonder hulp van papa of mama. Misschien met de smartphone of tablet van papa of mama, maar dat kan natuurlijk ook met een iPad voor kinderen.

Kleuren Philips Hue in de kinderkamer

De kleuren zijn ontzettend grappig. Met behulp van een app kun je de kleur wijzigen. Dat kan in bepaalde situaties niet alleen erg leuk zijn, maar ook erg handig. Gedurende de zomermaanden kan je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtere kleur. Ook tijdens het televisiekijken kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kleur dat bij het programma past. Philips Hue in de kinderkamer is natuurlijk ook leuk als er andere vriendjes en vriendinnetjes komen spelen.

PS: heeft je kindje nog geen eigen tablet? Bekijk dan hier alle tablets voor kinderen. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android, dus je kunt het ook op deze kindertablets downloaden.

Starterspakket

Het starterspakket bestaat uit drie lampen en een bridge. Je kunt deze twee items aan elkaar koppelen. Op die manier kun je de gehele kinderkamer verlichten met behulp van de Philips Hue verlichting.

Als je dit te veel vindt kun je ook nog kiezen voor twee andere modellen, waaronder de Hue White. Daarmee kun je de verlichting namelijk gemakkelijk bedienen. Zie je dat het licht nog aan staat in de kinderkamer? Dan kun je dit op afstand bedienen. Uiteraard kun je daarvoor ook je smartphone gebruiken. Tegenwoordig kun je je smartphone natuurlijk voor allerlei zaken gebruiken: het bedienen van de slimme gordijnen, een slimme deurbel of bijvoorbeeld de slimme thermostaat. Daarmee maak je je woning pas echt slim.

Hue White Ambiance

Als je wilt kun je ook kiezen voor Hue White Ambiance. Daarmee kun je, zoals de naam al doet vermoeden, wittinten instellen. Dat betekent dat er geen gekke kleurtjes zijn, maar volgens Philips kan je je hier gemakkelijker mee ontspannen. Dat kan natuurlijk ook handig voor je kind zijn als hij of zij huiswerk aan het doen is. Concentratie is dan natuurlijk erg belangrijk en misschien lukt dat niet helemaal met discokleurtjes.

Philips Hue voor in de kinderkamer kopen?

Wil je graag Philips Hue voor in de kinderkamer kopen? Surf dan naar bol.com. Via deze webshop heb je keuze uit verscheidene starterspacks en vanuit hier kun je dit weer gemakkelijk aanvullen met extra lampen. Zo kan je de kinderkamer helemaal inrichten zoals jij en je kind dat graag willen. Uiteraard heb je standaard 30 dagen bedenktermijn via deze webshop. Bedenk je je nadien toch nog? Dan kun je je producten gelukkig helemaal gratis annuleren.

Ga jij ook Philips Hue voor in de kinderkamer kopen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Als je dit ook een leuk artikel vindt, kun je een sterrenbeoordeling achterlaten.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de onderstaande video. Dit betreft een Engelstalige video, maar het laat wel erg leuk zien hoe een gezin plezier heeft aan de slimme verlichting van het Nederlandse lampenmerk!

Misschien vind je dit ook leuk