Philips Hue alternatief kopen

Philips Hue alternatief kopen? Bekijk goedkope slimme verlichting alternatieven!

door

Reeds hebben we een artikel geschreven over Philips Hue in de kinderkamer. Zoals bekend is, is deze slimme verlichting wel aardig geprijsd. Wil je liever een goedkoper setje kopen? Dan kun je kiezen voor een Philips Hue alternatief. Welke alternatieven aan slimme verlichting zijn er beschikbaar? Daar vertellen we je in dit artikel graag meer over: je treft hier alle goedkope alternatieven op een rij.

Samenvatting Philips Hue alternatief

Heb je geen zin om het hele artikel te lezen? Dan volgt hieronder een korte samenvatting van de artikelen die we vermeld hebben:

  • KlikAanKlikUit ALED2-2709R NL – slimme energiezuinige verlichting met energielabel A. Je kunt deze slimme verlichting kopen voor slechts 49,95 euro bij bol.com. Dit is misschien wel het beste Philips Hue alternatief van dit moment;
  • MiLight slimme verlichting – MiLight noemt zichzelf het Philips Hue alternatief en schuift dit dus niet onder stoelen of banken. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar vanaf enkele tientjes op bol.com;
  • myStrom slimme verlichting – myStrom komt uit Zwitserland en is dus niet per se goedkoper. Toch zijn er voldoende leuke lampen beschikbaar met andere opties. Bekijk het assortiment op bol.com;
  • Trust Smart home slimme verlichting – tot slot kun je ook nog kiezen voor Trust Smart home slimme verlichting. Overigens is dit ook compatibel met Philips Hue, dus als je dat al hebt kun je dat met elkaar combineren. Surf naar bol.com voor het totaaloverzicht.

KlikAanKlikUit Draadloze Dimbare ledlampen met Afstandsbediening – ALED2-2709R NL

Wil je graag een goed Philips Hue alternatief kopen? Dan zijn de KlikAanKlikUit Draadloze dimbare ledlampen wellicht wel een goede keuze. Deze lampen worden geleverd met een handige afstandsbediening en dus kun je je lampen op afstand bedienen. De warme lichtkleur zorgt voor een aangename sfeer in huis en met een prijskaartje van slechts 49,95 euro haal je het ook nog eens voordelig in huis. Het dimbereik is 10 tot 100 procent en de lampen hebben het energielabel A. Daarmee is het ook nog eens erg zuinige verlichting.

MiLight Wi-Fi E27 led lamp

Je kunt ook kiezen voor het goedkope merk MiLight. Dit bedrijf schuift het niet onder stoelen of banken en noemt zichzelf het Philips Hue alternatief. Deze lamp past in een grote fitting en is gemakkelijk te bedienen met een app. Je kunt deze app downloaden op zowel iOS als Android smartphones. Uiteraard kun je de lamp ook in- en uitschakelen met behulp van de wandschakelaars. In het pakket krijg je een enkele E27 ledlamp en daarmee zit er dus ook niet veel meer bij. Wel is het echt slimme verlichting voor een spotprijsje: voor 18,95 euro haal je dit product in huis.

myStrom WiFi Color E27 LED-lamp

Je kunt ook kiezen voor de Zwitserse fabrikant myStrom. Op bol.com kun je de mySrom WiFi Color E27 ledlamp bestellen. Dit Philips Hue alternatief is ook erg kleurrijk: je kunt namelijk kiezen uit een van de 16 miljoen kleuren. Je kunt de kleur uitkiezen en de lamp aan- en uitzetten. Ook kun je het gemakkelijk dimmen naar wens. Dit model is verkrijgbaar voor iets meer dan 47 euro en is daarmee wel duurder dan het bovenstaande Philips Hue alternatief. De MiLight is wel een stukje goedkoper. Ook de myStrom WiFi Color E27 ledlamp kun je uiteraard bedienen met behulp van een gratis app. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Trust Smart Home – Starterset 2 Dimbare E27 Led Lampen – White and Color + ZigBee Bridge

Tot slot kun je ook nog kiezen voor het volgende Philips Hue alternatief: de Trust Smart Home starterset met twee dimbare E27 ledlampen. Er zijn twee varianten waar je uit kunt kiezen: White and Flame en White and Color + ZigBee Bridge. Beide varianten zijn te bedienen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt de slimme verlichting ook bedienen met behulp van je smartphone of tablet. Ook voor dit Philips Hue alternatief geldt: er is een app beschikbaar voor Android en iOS.

De Trust ZigBee staterset kan gebruikt worden met Trust Smarthome of andere ZigBee-gecertificeerde apparaten. Men noemt het energiebesparende technologie en het is ook nog eens relatief voordelig te bestellen.

Op zoek naar een ander Philips Hue alternatief?

In onze lijst hebben we vier verschillende varianten omschreven die kunnen dienen als Philips Hue alternatief. Wil je graag nog meer alternatieven bekijken? Surf dan naar bol.com voor leuke deals. Er zijn meerdere aanbieders van slimme verlichting waar je uit kunt kiezen. Niet alleen leuk voor in de kamer van je kinderen, maar ook leuk voor in de woon- of slaapkamer (van jezelf).

Als je bestelt via bol.com heb je standaard 30 dagen bedenktermijn. Binnen deze termijn kun je je artikelen dus nog gratis retourneren. Bevalt de slimme verlichting toch niet helemaal? Dan kun je dit gemakkelijk terugsturen zonder kosten.

Wat vind jij van onze blog met alternatieven voor Philips Hue? Laat het ons weten in de reacties of laat het ons weten middels een sterrenbeoordeling.

Misschien vind je dit ook leuk