Opblaasbaar zwembad met glijbaan

Opblaasbaar zwembad met glijbaan

door

Wil je graag een opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen? Dan zijn er verschillende leuke zwembaden waar je uit kunt kiezen. Deze zwembaden met glijbanen zijn natuurlijk ideaal voor tijdens de warmere dagen. In dit artikel lees je over de leukste modellen van dit moment.

Intex Dinoland speelzwembad

Opblaasbaar zwembad met glijbaanEen opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen? Het merk Intex heeft ontzettend veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Dit is dus ook niet het enige model van dit merk uit deze lijst die we hier omschrijven. Dit speelzwembad is 229x333x112cm groot en is gemakkelijk aan te sluiten op een tuinslang. Ook is er een leegloopventiel aanwezig zodat je het zwembad ook gemakkelijk kunt laten leeglopen als dat nodig is. Er is geen filterpomp aanwezig, dus als je deze erbij wilt zal je die er los bij moeten kopen.

Het design van dit speelzwembad ziet er erg leuk uit. Er kunnen circa twee kinderen tegelijkertijd in zitten. Drie kinderen zou ook kunnen passen, maar dan wordt het wel krapjes. De glijbaan is niet bijzonder hoog en daarmee geschikt voor de allerkleinsten. Met toezicht is dit geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Intex Jungle Adventure speelzwembad

Intex Jungle AdventureDit speelzwembad is al een stukje groter dan het bovenstaande model. Je betaalt er ook iets meer dan 20 euro meer voor, maar dat is het ook zeker waard. De glijbaan is hoger en ook kan er veel meer water in. Net als bovenstaand model kun je dit opblaasbaar zwembad met glijbaan aansluiten op een tuinslang. Er is eveneens een leegloopventiel aanwezig. Verder kun je genieten van diverse leuke accessoires, waaronder vijf plastic ballen.

Er is een overloopventiel aanwezig, waardoor er nooit meer dan 11 centimeter aan water in komt te staan. Dat komt de veiligheid van je kind uiteraard ten goede. Vooralsnog is het belangrijk dat je je kind goed in de gaten houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Intex speelzwembad dinosaurus

Opblaasbaar zwembad met glijbaanIs jouw kind dol op dinosaurussen? Dan kun je dit leuke speelzwembad kopen. Je kunt dit model kopen voor slechts 37 euro en daarmee is het echt een koopje. De formaten zijn 191x249x109cm. Met behulp van een trapje kan je kind bij de glijbaan komen. Het zwembad heeft een maximaal draagvermogen van 81 kilogram.

Ook dit opblaasbaar zwembad met glijbaan heeft een aantal leuke accessoires, waaronder plastic ballen. Deze kun je voeren aan de dinosaurus. De palmboomsproeier houdt je kind koel en je kunt zelfs een waterval creëren. Standaard krijg je er ook een handige reparatieset bij.

Intex speelzwembad krokodil

Intex Speelzwembad KrokodilKies je liever voor een krokodil in plaats van een dinosaurus? Dan kun je kiezen voor dit alternatieve model van het merk Intex. De glijbaan is relatief klein en ook het zwembad oogt iets minder groot. Toch kan er 180 liter water in. De krokodil heeft een watersproeier, welke je kunt aansluiten op de tuinslang. Dit model is CE goedgekeurd en er is vier weken garantie op productiefouten op grote scheuren. Kleine lekjes dien je zelf te plakken.

Het model is ca. 203cm lang x 173cm breed x 89cm hoog en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 6 jaar. Qua accessoires kun je denken aan een glijbaan, paddenstoel paraplu, krokodil, 2 vissen, baby eend en een opblaasbaar emmertje. Ook bij dit model is een leegloopventiel aanwezig.

Bestway speelzwembad aquarium

Bestway Speelzwembad AquariumIntex is natuurlijk niet het enige merk dat zwembaden levert. Zo kun je namelijk ook kiezen voor het merk Bestway. Dit merk biedt ook een leuk opblaasbaar zwembad met glijbaan die je kunt kopen voor een lage prijs. Er is een leegloopventiel aanwezig en je kunt dit model aansluiten op de tuinslang. Er is geen filterpomp aanwezig.

Er gaat meer water in dan in de bovenstaande speelzwembaden: maar liefst 308 liter. Er is een waterverstuiver aanwezig die je kunt aansluiten op de tuinslang. Binnen zeven minuutjes kun je het zwembadje opblazen. Vervolgens kun je het vullen en spelen maar!

Opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen: hier kun je op letten

Wil je graag een opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen? Dan is het belangrijk dat je let op verschillende zaken. Zo kun je natuurlijk letten op prijs, maar ook op formaat. Ook kun je letten op eventuele accessoires die erbij worden geleverd.

Formaat

Als je een opblaasbaar zwembad met glijbaan wilt kopen is het natuurlijk belangrijk dat je let op het formaat van dit zwembad. Bepaalde modellen zijn namelijk alleen geschikt voor baby’s, terwijl er ook modellen voor peuters of kleuters zijn. Vanzelfsprekend zijn de modellen voor baby’s niet al te diep. Het is in ieder geval altijd belangrijk dat je je kind goed in de gaten houdt. Eventueel kun je ook een zwemband voor je baby kopen.

Prijs

Uiteraard is het ook belangrijk om te letten op prijs. In dit artikel vermelden we enkele zwembaden die slechts enkele tientjes kosten. Er zijn echter ook duurdere modellen waar je voor kunt kiezen. Mogelijk gaan deze modellen langer mee en zijn deze ook geschikt voor volwassenen. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je als ouder ook graag wilt meezwemmen. Ook hiervoor geldt: houdt de diepte en formaten goed in de gaten.

Een pomp voor je opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen

Je kunt ook een pomp voor je opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen. Daarmee kun je je zwembad schoonhouden. Dat zal niet nodig zijn voor elk zwembadje, maar in sommige gevallen kan dat handig zijn. Bij bol.com kun je slim combineren met bepaalde accessoires. Het tweede artikel kan je dan veel goedkoper in huis halen.

Accessoires

Als je een opblaasbaar zwembad met glijbaan wilt kopen kun je ook nog letten op de verschillende accessoires. Bij sommige modellen krijg je er bijvoorbeeld speelballen bij of een reparatieplakker. Laatstgenoemde accessoire kan natuurlijk wel bijzonder handig zijn. In de omschrijvingen kun je altijd nagaan welke accessoires er zijn. Het kan dus ook lonen om daar op te letten als je je zwembad gaat bestellen.

Vergeet de zonnebrandcrème niet!

Als je met je kindje buiten gaat spelen in het water is het natuurlijk belangrijk dat je de zonnebrandcrème niet vergeet. Vooral in het water zal je kind sneller verbranden. Daarom is het belangrijk je je kind goed insmeert. Zo kun je speciale zonnebrandcrème voor kinderen kopen. Dit kun je uiteraard kopen op bol.com. Volg de instructies op de verpakking zodat je je kind optimaal beschermt tegen de straling van de zon.

Opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen? Bekijk alle modellen!

In dit artikel hebben we vijf verschillende zwembaden met glijbanen omschreven. Er zijn natuurlijk nog talloze andere leuke modellen waar je uit kunt kiezen. Wil je graag een opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen? Dan kun je uiteraard surfen naar bol.com. Op deze webshop heb je keuze uit talloze leuke modellen voor uiteenlopende prijzen. Zo zijn er enkele zwembaden voor enkele tientjes, maar ook zijn er modellen die enkele honderden euro’s kosten. De meeste zwembaden zijn op voorraad en worden de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Misschien vind je dit ook leuk