Nintendo Switch games voor kinderen

Nintendo Switch games voor kinderen

door

De Nintendo Switch is razend populair. Het grote voordeel van deze console is, is dat je deze overal mee naar toe kunt nemen. Wil je graag leuke Nintendo Switch games voor kinderen kopen? Dan kun je ons handige overzicht raadplegen. Wij hebben hier talloze leuke spellen aan toegevoegd, welke geschikt zijn voor verschillende leeftijdscategorieën.

> Bekijk alle spelletjes op bol.com

Wat is een Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is een gameconsole waarmee je zowel thuis als onderweg kunt gamen. Je kunt deze console namelijk aansluiten op je televisie, maar je kunt het apparaatje ook meenemen. Als je je console meeneemt, dan game je net zoals op een Gameboy. Je kunt daarmee genieten van de traditionele console-ervaring, maar ook van een nieuwere manier van gamen. Dat maakt het ook een erg populaire console. Ook onder kinderen is het daarmee erg populair. Ga je met je kind op reis en wil je hem of haar graag bezig houden? Dan is een Nintendo Switch natuurlijk ideaal.

Maar welke games neem je nu mee op reis? Welke spellen zijn goedkoop en/of betaalbaar en zijn ook nog eens geschikt voor deze jonge leeftijd? In dit artikel tref je een overzicht van de Nintendo Switch games voor kinderen. Deze kinderspellen zijn stuk voor stuk allemaal erg leuk en bovendien ook betaalbaar. Soms betreft het een aanbieding, maar als dat het geval is dan staat dat er uiteraard bij genoteerd.

Wil je graag Nintendo Switch games voor kinderen kopen? Dan moet je natuurlijk nog wel beschikken over deze console. Als je deze nog niet in huis hebt gehaald, kun je deze kopen bij bol.com voor een bedrag van 319 euro. Daarmee word je console uiteraard gratis thuisbezorgd. Je hebt bovendien 30 dagen bedenktermijn. Wil je je console toch terugsturen omdat deze niet bevalt? Dan is dat uiteraard geen probleem. Hieronder starten we dan nu eindelijk met de leukste Nintendo Switch games voor kinderen. Deze kinderspellen zijn razend populair op dit moment en de spellen zijn uiteraard geschikt voor de jonge leeftijd.

> Bestel de console op bol.com

Nintendo Switch games voor kinderen console

1. Just Dance 2019

Just Dance 2019 is een erg populair kinderspel. Er zijn 40 verschillende muzieknummers toegevoegd. Het is niet alleen een actief spel, maar het is ook nog eens een bijzonder sportief spel. Je kunt hier dus urenlang plezier van hebben. Er is een speciale Kids Modus beschikbaar en dat maakt het dus ook zeer geschikt voor kinderen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Just Dance 2019

2. Pokémon: Let’s Go, Pikachu of Eevee

Het spel Pokémon Go werd gelanceerd in de zomer van 2016. Het spel werd massaal gespeeld in Nederland en is nog steeds populair. Natuurlijk wordt het niet meer zoveel gespeeld als in het begin, maar toch zijn er nog talloze jongeren die dit spelen. Je kunt nu ook weer een heuse Pokémon game kopen die jezelf kunt verbinden met je Pokémon Go account (als je die hebt). Inmiddels is het kinderspel al talloze keren verkocht en is het daarmee ook razend populair. Het behoort tot een van de populairdere Nintendo Switch games voor kinderen en kan zowel thuis als onderweg gespeeld worden.

> Bekijk dit artikel op bol.com

pokemons lets go

3. Nintendo Labo

Nintendo Labo is een interactief spel waar je lekker kunt bouwen, ontdekken en spelen. Je creatieve geest kan zich dus lekker verder ontwikkelen en dat is ook goed voor kinderen. Je kunt verscheidene creaties maken en dat maakt het simpelweg erg leuk. Deze Nintendo Switch games voor kinderen werd zelfs genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Dat zegt natuurlijk genoeg: het is dus erg leuk. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, dus check het product vooral op bol.com voor de leukste deals.

> Bekijk dit artikel op bol.com

labo

4. My Little Riding Champion

Is paardrijden helemaal jouw ding? Dan is My Little Riding Champion een ontzettend leuk spel om in huis te halen. Het betreft een heuse paardenclub waar je kunt deelnemen aan wedstrijden. Uiteraard moet je wel je best doen om deze te winnen. Je kunt kiezen uit verschillende paarden en je kunt ontzettend leuke ritten maken. Samen met je paard kun je verschillende missies doen en je kunt nieuwe outfits verdienen in het spel. Het spel werd op 13 december 2018 uitgebracht en werd direct volop verkocht.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Riding Champion

5. Paw Patrol

Ben je een dierenliefhebber? Dan is dit een ontzettend leuk kinderspel voor jou. Deze game behoort natuurlijjk in de Nintendo Switch games voor kinderen lijst. Het is gebaseerd op de populaire kinderanimatieserie Paw Patrol. In het kinderspel kun je 16 uitdagende avonturen maken met verschillende puppy’s. Dit spel is ontzettend leuk voor kinderen die van dieren houden. Het is nog eens een flinke uitdaging en je kunt het spel goedkoop in huis halen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

paw patrol

6. Super Mario Party

Mario is én blijft natuurlijk altijd een topgame. Dit kinderspel is al tientallen jaren populair. Op de Nintendo Switch ziet de game er ook nog eens erg bijzonder uit. Je kunt het spel met meerdere personen spelen en je speelt het kinderspel in de originele speelstijl. Toch is dit flink vernieuwd, waardoor het er nóg weer beter uitziet. Je kunt het spel met vier personen tegelijk spelen en je komt steeds verder in de game. Het werkt wederom met verschillende werelden, maar er is een zeer dynamische speelstijl aanwezig. Je kunt het nu tegen elkaar opnemen in de minigames. Reden genoeg om dit kinderspel te overwegen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Super Mario Party

7. Rollercoaster Tycoon Adventures

Rollercoaster Tycoon is natuurlijk ook een echte klassieker. Sommige ouders zullen het misschien wel gespeeld hebben op de computer. Inmiddels ziet het spel er natuurlijk veel mooier uit en zijn er talloze fans die daarvoor speciaal een Nintendo Switch in huis gehaald hebben. Rollercoaster Tycoon Adventures mocht natuurlijk niet ontbreken in deze lijst Nintendo Switch games voor kinderen. Er zijn talloze innovatieve mogelijkheden in het kinderspel en dat maakt het bijzonder leuk. En natuurlijk: als de kinderen op bed liggen, kun jij als ouder ook nog gewoon een potje spelen. Het is nu eenmaal erg leuk.

In het spel heb je keuze uit verschillende thema-omgevingen, verschillende parken en kun je de meeste spectaculaire attracties bouwen. Je kunt nu een pretparkeigenaar worden én wie wil dat nu niet?

> Bekijk dit artikel op bol.com

rollercoaster

8. LEGO Harry Potter Collections

Ook LEGO brengt altijd leuke games uit. Ditmaal hebben zij ook een leuke game uitgebracht: LEGO Harry Potter Collections. Er zijn verschillende verhalen beschikbaar en je kunt strijden tussen goed en kwaad. Uiteraard kun je de vreselijke Voldermort bevechten en de (tover)wereld redden. Het avonturenspel voor kinderen zit boordevol actie en is erg leuk om te spelen. Niet voor niets staat dit spel dan ook in onze Nintendo Switch games voor kinderen lijst.

> Bekijk dit artikel op bol.com

LEGO Harry

9. LEGO Super Villains

Natuurlijk staan er meerdere LEGO Nintendo Switch games voor kinderen in deze lijst. Ook LEGO Super Villains is namelijk een aanrader. Bij dit spel staat er een schurk in het midden die je kunt verslaan. Je kunt echter zelf ook een schurk maken en dat maakt het een bijzonder interactief spel. Het kinderspel heeft een leuke verhaallijn en is daarmee ook erg leuk om te spelen. Je hebt dus urenlang plezier van deze leuke game.

> Bekijk dit artikel op bol.com

lego dc super

10. Fortnite

Fortnite is misschien wel het populaire spel op dit moment. Dit is niet alleen een spel voor kinderen, maar ook ontzettend veel volwassenen spelen dit spel iedere dag maar weer. Je start met 100 mensen op een eiland en wie als laatste overblijft wint het spel. Je kunt het spel als solo-speler spelen, maar je kunt ook kiezen voor duo of squads. Regelmatig zijn er bovendien LTM’s (Limited Time Modes) waar de spelvormen iets zijn gewijzigd. Zo heb je weleens spelmodi waarmee je alleen kunt schieten met snipers of er bestaan alleen gouden wapens.

Dit spel is natuurlijk niet alleen beschikbaar voor de Nintendo Switch, maar ook voor de PlayStation, Xbox en de computer. Toch behoort deze natuurlijk ook thuis in de lijst Nintendo Switch games voor kinderen. Het is inmiddels ook al uitgegroeid tot een van de populairste games op de Nintendo Switch. Je kunt het spel gratis downloaden op je console, maar je kunt wel diverse extra bundels kopen. Zo kun je onder andere kiezen voor de Deep Freeze bundel.

> Bekijk dit artikel op bol.com

PS: echte Fortnite fan? Bekijk ook: Fortnite merchandise en kleding

fortnite freeze

11. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een leuke game die afwijkt van het vaste stramien van de voorgaande games van de seriereeks. De veranderingen pakken goed uit voor dit kinderspel en daarom mocht deze game natuurlijk niet ontbreken in de lijst Nintendo Switch games voor kinderen. Het betreft een open speelwereld waar je dus vrij kunt rondlopen. Er zijn verschillende bezigheden en je kunt eindeloos ontdekken in de game. Dat maakt het een fantastisch spel waar je urenlang plezier van kunt hebben.

> Bekijk dit artikel op bol.com

zelda

12. Scribblenauts Mega Pack

Scribblenauts Mega Pack is een leuk kinderspel, welke leuk is voor jong en oud. Het ziet er erg kinderlijk uit en dat maakt het ook geschikt voor verschillende leeftijden. Je kunt spelenderwijs kennis maken met de leuke hoofdrolspelers, maar toch is de oplossing niet altijd even gemakkelijk. Je moet steeds creatievere oplossingen zoeken en dat maakt het een uitdagende game. Wel zijn er altijd meerdere oplossingen. Al met al is het een toffe game waar je veel bij moet nadenken en dat is ook goed voor de ontwikkeling van je kind.

> Bekijk dit artikel op bol.com

scribble

13. Minecraft

Minecraft is een bijzonder leuk spel voor kinderen. Je kunt een prachtige wereld maken zoals jij dat graag wilt. Hierbij kun je spelen in verschillende modi. Je kunt bijvoorbeeld een eigen boerderij maken, een gigantisch paleis bouwen of je kunt je droomhuis in elkaar zetten. Je zult bomen en steen moeten hakken om zodoende materialen te verzamelen. De rivieren en de meren in het spel kun je laten stromen zoals jij dat wil. Kinderen worden er erg creatief door, waardoor het een ontzettend leuke game is. Nintendo Switch games voor kinderen kopen is daarom niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam.

> Bekijk dit artikel op bol.com

minecraft

14. Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard

Kun jij de genadeloze vijanden in dit spel verslaan? Op een mysterieus eiland kun je op zoek naar de schattige kleine wezens. Je kunt de eilanden verkennen met je karakter en het staat garant voor urenlang speelplezier. Het leven van de familieleden staat op het spel, dus je moet snel zijn in het spel. Ga dus maar gauw op avontuur!

> Bekijk dit artikel op bol.com

hoteltrans

15. Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een bijzonder leuk kinderspel. Alles is bevroren in het spel en het is aan jou de taak om alles weer te laten ontdooien. Hiervoor zal je talloze personages moeten verslaan in het spel. Het eiland zit vol hindernissen, dus erg gemakkelijk is het natuurlijk niet. Het is daarmee een flinke uitdaging in deze game. De Nintendo Switch games voor kinderen zijn daarmee soms ook erg uitdagend.

> Bekijk dit artikel op bol.com

donkeykong

16. Yoshi’s Crafted World 2019

Yoshi’s Crafted World 2019 is een kinderspel, waarmee je in Yoshi zijn wereld speelt. Het is een totale nieuw platform, waarbij het doet denken aan een kijkdoos. De visuele stijl van de game is erg bijzonder om te zien en ook erg geschikt voor kinderen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

yoshi crafted

17. Captain Toad

Captain Toad is een personage uit het spel Mario. In dit spel kun je verschillende koninkrijken verkennen zonder de hulp van je vriend Mario. Je kunt onder andere New Donk City bekijken en het is ontzettend leuk om dit spel te spelen met een vriend of vriendin. Het kinderspel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en is bijzonder leuk om te spelen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

captain toad

18. Sonic Mania Plus

Sonic Mania Plus is een actiegame voor kinderen vanaf drie jaar. Het is gebaseerd op de klassieke game uit de jaren ’90 en veel ouders zullen dit misschien ook nog wel herkennen. Als de kinderen op bed liggen, kun je de console dus nog even aanzetten.

> Bekijk dit artikel op bol.com

sonicmania

Nintendo Switch games voor kinderen kopen: hier kun je op letten

Wil je graag Nintendo Switch games voor kinderen kopen? Dan is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat je let op het leeftijdsadvies. De meeste spellen die wij hierboven genoteerd hebben, zijn voor kinderen vanaf drie jaar en ouder. Echter zijn er ook een aantal spelen die geschikt zijn voor kinderen vanaf zeven jaar. Zorg er daarom voor dat je daar goed op let. Uiteraard kun je de producten bekijken op bol.com. Hier kun je de leeftijd ook direct bekijken per game.

Nintendo Switch games voor kinderen met console

Heb je nog geen Nintendo Switch in huis gehaald? Dan kun je ook een Nintendo Switch games voor kinderen met console kopen. Oftewel: je koopt een spel met console. Desgewenst kun je ook nog extra controllers erbij kopen. Sommige games kun je namelijk ook met vier mensen spelen. Standaard heb je echter maar twee controllers bij een console.

Bekijk het totale overzicht

Er zijn natuurlijk talloze kinderspellen waar je uit kunt kiezen. Je kunt het totale overzicht natuurlijk bekijken op bol.com. Hier vind je uiteraard alle leuke kinderspellen in een overzicht. Hier vind je ook verscheidene beoordelingen en reviews van anderen. Zo kun je gemakkelijk een eigen beslissing maken voor je volgende game.

Nintendo Switch games voor kinderen console

Misschien vind je dit ook leuk