Nijntje verstoppertje spelen review 1

Nijntje verstoppertje spelen review

door

Misschien heb je al weleens van het spelletje gehoord: Nijntje verstoppertje spelen. Is het een leuk spel en is het de moeite waard om dit spelletje in huis te halen? In dit artikel lees over de Nijntje verstoppertje spelen review. Het spel is in ieder geval erg goedkoop in huis te halen en de reviews op bol.com zijn in ieder geval verrassend positief. Tijd om het spel eens uitgebreid te testen!

> Bekijk dit artikel op bol.com

Over Nijntje verstoppertje spelen

Nijntje verstoppertje spelen is spelletje voor de allerkleinsten: de aanbevolen leeftijd is van twee tot en met vier jaar. Het werkt ook erg simpel: wie Nijntje als het eerst vindt, heeft simpelweg gewonnen. Je kunt het spel natuurlijk keer of keer weer spelen én de volwassene mag het konijntje ergens verstoppen. Als je het konijntje ergens in huis verstopt, klik je op de knop en vervolgens gaat Nijntje om de tien seconden wat geluid produceren: ‘Ik ben hier’. Het konijntje gaat ook steeds harder roepen, dus als je kind je hem niet kan vinden – dan is dat altijd maar een kwestie van tijd. Het speelgoed wordt geleverd in een doosje en hier zit een handig handvat aan. Je kunt het spel dus ook gemakkelijk meenemen en dat is wel zo handig.

Nijntje verstoppertje spelen review

Nijntje verstoppertje spelen review – de voordelen

In deze Nijntje verstoppertje spelen review beginnen we met de positieve punten. Op bol.com wordt het speelgoedfiguur ontzettend goed beoordeeld. Het speelgoed scoort maar liefst een 4.5 uit 5 sterren en dat is natuurlijk bijzonder goed. Het zijn slechts enkelingen die het speelgoed minder leuk vinden. Veelgenoemde voordelen zijn:

  • Het konijntje is van goede kwaliteit;
  • Nijntje heeft een ontzettend leuk ontwerp;
  • Het staat garant voor eindeloos speelplezier;
  • Het konijntje gaat steeds harder roepen en wordt daardoor altijd gevonden;
  • Leerzaam speelgoed.

Nijntje verstoppertje spelen review – de nadelen

In de Nijntje verstoppertje spelen review bekijken wij natuurlijk ook de negatieve reviews. Dat zijn er zeker niet veel, maar een aantal mensen geven aan dat het konijntje snel stukgaat. Ook zouden de batterijen, volgens een aantal kopers, snel opgaan. Dat hangt natuurlijk ook samen met de batterijen die je koopt en of je het konijntje, na het spelen, wel of niet uitzet. Deze nadelen zijn dus te overzien en kunnen daarmee voorkomen worden. Heb je problemen met het konijntje, omdat deze bijvoorbeeld defect is geraakt? Dan kun je contact opnemen met bol.com. De aanbieder heeft een goede klantenservice die je daar natuurlijk graag bij helpt.

Wat krijg je bij het pakket?

Heeft deze Nijntje verstoppertje spelen review je wel overtuigd en wil je het spel graag in huis halen? Dan krijg je niet alleen het poppetje, maar ook krijg je er een setje kaarten bij.

Ook tref je een handleiding in de doos met daarin de spelregels. Dit betreft een Nederlandstalige handleiding, dus de regels zijn direct duidelijk. Hieronder leggen we de spelregels bovendien nog even voor je uit.

Nijntje verstoppertje spelen kopen

Spelregels

Als je het spel wilt kopen, is het natuurlijk belangrijk dat je je aan de spelregels houdt. Er zijn drie niveaus voor het spel:

  • Niveau 1 voor baby’s van zes tot en met twaalf maanden;
  • Niveau 2 voor dreumesen van een tot tweeëneenhalf jaar;
  • Tot slot niveau voor peuters van tweeëneenhalf tot vier jaar.

Niveau 1

Je kindje leert dat dingen niet zomaar verdwijnen als je iets het uit oog verloren hebt. Zet het konijntje in eerste instantie voor je kindje neer. Vervolgens kun je het poppetje deels onder een doek verstoppen. Zet de schakelaar op ‘aan’, zodat het konijntje geluid begint te produceren. Nadien kun je het konijntje helemaal verstoppen, zodat je kindje nu doorheeft dat ‘ie zich echt verstopt.

Niveau 2

Het tweede niveau wordt al iets lastiger. Je weg wat spulletjes neer op de weg naar de loop- of kruiproute. Je kunt het konijntje steeds achter deze voorwerpen verstoppen. Op deze manier kan je kindje het konijntje vooralsnog vinden.

Niveau 3

Bij dit niveau kun je de bijgeleverde kaartjes erbij gebruiken. Pak drie kaarten met verstopplekken en verstop het konijntje op een van deze plekken. Laat de kaartjes zien aan je kind en hij of zij kan vervolgens op zoek naar de plek waar Nijntje ligt.

Overtuigd van de Nijntje verstoppertje spelen review?

Ben je overtuigd van de Nijntje verstoppertje spelen review en vind je de spelregels ook leuk? Dan kun je Nijntje verstoppertje spelen natuurlijk kopen via bol.com. Het totaalbedrag is nog lager dan 20 euro en daarmee is het een erg goedkoop artikel. Houd er rekening mee dat de webshop pas gratis verzendt vanaf 20 euro, dus het kan lonen om nog iets extra’s te bestellen. Als je aangemeld bent voor bol Select, worden standaard alle artikelen gratis naar je toegestuurd. Dit kost 9,99 euro per jaar en je geniet dan ook nog van andere voordelen. Uiteraard lees je hier meer over via bol.com.

Speeltijd en andere informatie

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd zes maanden tot en met vier jaar. Afhankelijk van de leeftijd kun je een bepaald spelniveau kiezen. De speeltijd bedraagt circa 20 minuten en staat garant voor veel speelplezier. Het betreft een volledig Nederlandstalig spel en dat is natuurlijk wel zo handig op deze leeftijd.

Alternatieven voor Nijntje verstoppertje spelen

Er zijn ook nog een aantal alternatieven voor Nijntje verstoppertje spelen. Wil je liever kiezen voor een andere game? Dan kun je ook kiezen voor Dora Verstoppertje Spelen en Woezel & Pip Verstoppertje spelen. Beide spelletjes kun je uiteraard ook bestellen via bol.com. De regels zijn identiek aan elkaar en het spel wordt ook uitgebracht door dezelfde ontwikkelaar. Ben je eerder een fan van Woezel & Pip of vind je kindje Dora toch veel leuker? Dan kun je ook kiezen voor die varianten. Ook deze spelletjes staan natuurlijk garant voor urenlang speelplezier. Vooralsnog blijft het konijntje de meeste populaire editie.

Nijntje verstoppertje spelen kopen?

Wil je graag Nijntje verstoppertje spelen? Dan kun je uiteraard terecht op bol.com. Je kunt natuurlijk zelf bepalen of je het spelletje koopt aan de hand van deze Nijntje verstoppertje spelen review. Op moment van schrijven kost het spel slechts 14,99 euro en daarmee haal je het spel goedkoop, voordelig en natuurlijk snel in huis. Voor 23.59 uur besteld betekent standaard morgen in huis. Dat is de service die je kunt verwachten van bol.com.

Wat vind jij van deze Nijntje verstoppertje spelen review? Laat gerust een reactie achter onderaan dit artikel. Je kunt ook een sterrenbeoordeling achterlaten van 1 tot 10 sterren. Laat ons weten wat jij van dit spel vindt door je mening achter te laten.

Misschien vind je dit ook leuk