nieuwste speelgoed

Nieuwste speelgoed

door

Ben je benieuwd naar het nieuwste speelgoed van dit moment? Dan ben je op Blog Speelgoed natuurlijk aan het juiste adres. Uiteraard geven we jou in dit artikel graag een overzicht van het nieuwste speelgoed. Regelmatig hebben wij hieronder een afbeelding toegevoegd, zodat je er een goed idee bij krijgt. Wil je graag een van de onderstaande artikelen bekijken? Dan kun je klikken op de links die hierbij staan. Je kunt dan alle foto’s en een uitgebreidere omschrijving bekijken. Wel zo handig. Sommige van de onderstaande artikelen zijn erg goedkoop in huis te halen. Uiteraard hebben wij ook een aantal leuke speelgoed aanbiedingen toegevoegd aan het overzicht.

Tip: wist je dat je op bol.com ook een overzicht kunt vinden van het nieuwste speelgoed? Bekijk het het overzicht hier!

Inhoud verberg

Nieuwste speelgoed verdeeld in leeftijdscategorieën

Voor het gemak hebben wij het nieuwste speelgoed verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Dat is natuurlijk handig, want daarmee kun je direct navigeren naar het nieuwste speelgoed voor de leeftijd van jouw kind. Hierbij hebben we een verdeling gemaakt in: dreumesen en peuters, kleuters, schoolkinderen en tieners en pubers. Ben je klaar voor een overzicht van het nieuwste speelgoed? Lees dan snel verder!

Nieuwste speelgoed voor dreumesen en peuters

We beginnen dit artikel met het nieuwste speelgoed voor peuters en dreumesen. Oftewel: de allerkleinsten onder ons. Mits er nog een klein babybroertje -of zusje is natuurlijk! Er zijn talloze leuke artikelen waar je uit kunt kiezen, maar wat is op dit moment nu echt leuk? Hieronder volgen de leukste én nieuwe artikelen van dit moment.

1. Nijntje verstoppertje spelen

Nijntje verstoppertje spelen is een ontzettend leuk artikel, welke geschikt is voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar. Je kunt Nijntje simpelweg ergens verstoppen in huis en de allerkleinsten kunnen vervolgens op zoek naar het konijntje. Het konijntje wordt geleverd in een koffertje met een handvat. Je kunt dit nieuwste speelgoed van Identity Games dus ook eenvoudig meenemen. Het spel kost slechts 12,99! Daarmee is het erg goedkoop. Het betreft niet eens aanbieding, want standaard kun je het speelgoed al zo voordelig kopen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

2. SmartMax My First Animal Train

Vind je kindje het leuk om te bouwen? Dan is de SmartMax My First Animal Train zeker een aanrader. Dit leuke speelgoed is eenvoudig in elkaar te klikken en is daarmee erg geschikt voor kinderen in deze leeftijdsgroep. Het pakket bevat 25 delen, waarmee een locomotief met een trein kan worden gebouwd. De inhoud van pakket bestaat uit:

  • 4 grote bars
  • 3 staven medium
  • 3 metaalballen
  • 1 treinbestuurder
  • 2 lions delen
  • 2 groene locomotief delen
  • 2 delen van een blauwe gesloten wagons
  • 1 olifant
  • 2 rode delen van een open wagens
  • 2 gele delen van een open wagens

Wil je dit nieuwste speelgoed graag in huis halen? Dan kun je uiteraard terecht op bol.com. Op moment van schrijven kun je dit artikel kopen voor slechts 27,95 euro.

> Bekijk dit artikel op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

SmartMax My First Animal Train nieuwste speelgoed
De SmartMax My First Animal Train behoort tot het nieuwste speelgoed van SmartMax

3. VTech Baby Walker

VTech is een razend populair speelgoedmerk en brengt continu allerlei leuk speelgoed op de markt. Met deze uitgebreide loopwagen kan je kindje zijn of haar plezier niet op. Hiermee kunnen zij hun eerste stapjes zetten en dat is natuurlijk bijzonder leuk. Je kunt dit model betellen in het oranje of in het roze en het is vooral leuk voor kids die net hun eerste stappen zetten. Het is daarmee ideaal voor dreumesen, maar zal misschien iets minder geschikt zijn voor de peuters. Er zitten allerlei toeters en bellen op het toestel en dat maakt het bijzonder leuk.

> Bekijk dit artikel op bol.com

4. VTech Bla-Bla-Blocks Speelhuis

Wil je graag interactief speelgoed in huis halen? Dan is de VTech Bla-Bla-Blocks zeker een aanrader. Dit uitgebreide speelgoedpakket staat natuurlijk niet voor niets in deze lijst met nieuwste speelgoed. Met behulp van de handige bouwhandleiding kun je gemakkelijk en snel een mooi paradijs in elkaar zetten. Dit nieuwste speelgoed was zelfs de winnaar van Speelgoed van het Jaar 2018. Als je dit nog niet in huis hebt, dan is dat nu het goede moment om het eens verder te bekijken!

> Bekijk dit artikel op bol.com

5. Little Dutch Houten Bouwblokjes

Houten bouwblokjes kopen is natuurlijk ook altijd een goed idee. Wat ons betreft behoort dit nog steeds tot het nieuwste speelgoed, want dit raakt namelijk nooit uit de mode. Het is een goede manier voor je kindje om te leren. Stapel de blokjes lekker op elkaar en geniet van het speelgoed.

> Bekijk dit artikel op bol.com

6. VTech vrolijke vriendjes

Wil je graag een vrolijk vriendje kopen? Dan kun je kiezen voor dit artikel: VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Prinses, Eenhoorn en Baby. Het is een leuk prinsje met haar een aantal bijbehorende dieren. Het is nog maar net verkrijgbaar en hoort daarmee ook het nieuwste speelgoed. Het is ontzettend leuk om dit in huis te halen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

7. VTech Toet Toet Auto-ambulance

Heb je al een verzameling van de kleine VTech autootjes? Dan ben je zeker niet de enige! Je kunt de verschillende autootjes nu bij elkaar verzamelen met de VTech Toet Toet auto-ambulance. Bij dit artikel ontvang je alleen de ambulance, maar de autootjes zijn apart verkrijgbaar. We kunnen echter al wel voorstellen dat je die al in huis hebt, want het speelgoed van VTech is nu eenmaal ontzettend leuk.

> Bekijk dit artikel op bol.com

8. VTech Baby tablet

Heb je een jong kindje en vertrouw je hem of haar nog niet de iPad toe? Dan is de VTech baby tablet een goede oplossing. Met deze educatieve tablet kunnen de allerkleinsten zich alvast voorbereiden op de grote wereld. Zij kunnen de vormen en kleuren aanraken en zij zullen hier urenlang plezier van hebben. Je kunt dit nieuwste speelgoed kopen voor een prikkie: het kost slechts 24,95 euro en is ontzettend leuk om in huis te halen

> Bekijk dit artikel op bol.com

9. Badspeelgoed

Wat is er nu leuker dan spelen in bad? Helemaal niets toch? Speciaal daarvoor kun je kiezen voor het nieuwste speelgoed van Tomy. Dit badspeelgoed haal je in huis voor slechts 15,99 euro en is bijzonder leuk. De verschillende kleuren maken het leuk voor zowel jongens als meisjes.

> Bekijk dit artikel op bol.com

10. Bumba verstoppertje spelen

Misschien zullen ouders eerder fan zijn van Nijntje, maar misschien zijn de kleinsten onder ons wel eerder fan van Bumba. Zet maar eens Bumba op de televisie en de meeste kleine kinderen kunnen hier uren naar kijken. Speciaal daarvoor hebben bij ook dit artikel toegevoegd aan de lijst: Bumba verstoppertje spelen. Dit is hét alternatief voor Nijntje en behoort wat ons betreft ook tot het nieuwste speelgoed.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Kleuters

Kleuters zijn nét iets ouder en zien daarom ook al graag iets ander speelgoed. Uiteraard bieden wij speciaal voor hen ook een overzicht van het nieuwste speelgoed. Hieronder volgt een uitgebreide lijst van het nieuwste speelgoed van dit moment. In het overzicht hebben wij verschillende speelgoed aanbiedingen meegenomen.

1. LEGO Duplo Familiehuis

Familie is en blijft natuurlijk ontzettend belangrijk voor kleuters. Wat is er dan leuker om zelf alvast een beetje het gevoel te krijgen van een eigen gezinnetje? Natuurlijk willen we niet op de zaken vooruitspringen, maar met dit familiehuis van LEGO Duplo haal je alvast wel het nieuwste speelgoed in huis. Het pakket bevat maar liefst 69 onderdelen met drie minifiguren. Je koopt dit pakket voor 32,95 euro. Ondanks dat dit pakket uit 2017 komt, behoort dit wat ons betreft nog steeds tot het nieuwste speelgoed.

> Bekijk dit artikel op bol.com

2. Kid K’NEX Blinkin Buddies

Als je iets ouder wordt, wordt het soms ook tijd voor ander speelgoed. Met K’NEX haal je speelgoed in huis dat nog niet geschikt is voor de allerkleinsten. Nu bevat het immers een aantal kleinere onderdelen, maar voor deze leeftijdsgroep maakt dat natuurlijk niets uit. Dit basispakket kun je kopen voor 14,95 euro en is voorzien van 23 onderdelen. Met deze onderdelen kun je meerdere verschillende poppetjes maken. Je kunt dit basispakket natuurlijk kopen, zodat je kunt bekijken of dit speelgoed bij je kindje past.

> Bekijk dit artikel op bol.com

3. LEGO Duplo Ponystal

Is je zoon of dochter dol op paarden? Dan kun je de LEGO Duplo ponystal kopen. Het pakket bevat niet alleen een paarden, maar ook een aantal minifiguren. Dit nieuwste speelgoed komt uit 2018 en is daarmee nog vers van de pers.

> Bekijk dit artikel op bol.com

4. PonyCycle

Wil je zoon of dochter graag op een paard rijden? En dat ook binnen jouw eigen woning? Dan kan dat met de PonyCycle. Dit is namelijk een heus paard die groot genoeg is zodat je kind erop kan zitten. Het is geschikt voor kinderen van vijf en zes jaar, maar wel is het een redelijk investering. Je betaalt er, op moment van schrijven, namelijk 239 euro. Het nieuwste speelgoed van het merk PonyCycle is echter wel van hoge kwaliteit.

> Bekijk dit artikel op bol.com

5. Fisher-Price Fantasiedorp

Wil je graag een eigen dorp creëren? Dan is het Fisher-Price Fantasiedorp zeker een aanrader. In dit dorp gebeurt van alles en het is dus ook iedere dag weer leuk om hiermee te spelen. Je kunt de set gemakkelijk in elkaar bouwen en het nieuwste speelgoed is ook nog eens van goede kwaliteit. Dit verveelt echt nooit en daarom ook zeker een aanrader.

> Bekijk dit artikel op bol.com

6. KAPLA Kist 1000 stuks

Wil je je fantasie een vrije loop geven? Dan is de KAPLA Kist zeker een aanrader. Deze kist bevat maar liefst 1.000 KAPLA-plankjes en ook krijg je een blauwboek geleverd. Met behulp van dit handige blauwboek kun je gemakkelijk verschillende bouwwerken klaarmaken. Je kunt hierbij de meeste unieke ontwerpen kopen en dat is echt supertof om te doen. Dus: laat de iPad maar liggen en kies voor het nieuwste speelgoed van KAPLA!

> Bekijk dit artikel op bol.com

7. Bioblo Big Box 340 stuks

Die Bioblo Big Box bevat 340 stuks en hiermee kun je ook talloze leuke ontwerpen maken. Zo kun je bijvoorbeeld een boot maken, maar ook een ruimteschip of een auto. Wil je toch liever een vuurtoren of een wolkenkrabber maken? Dan behoort dat ook nog weer tot de mogelijkheden. Het bevordert je zoon of dochter zijn behendigheid, concentratie en creativiteit. Haal je bouwset dus maar snel in huis.

> Bekijk dit artikel op bol.com

8. Bblocks

De Bblocks bevat 500 bouwonderdelen waarmee je leukste torens kunt bouwen. Het is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en je kunt daarmee de leukste bouwwerken maken. Je kunt stoelen, banken, tafels en nog veel meer maken. Is je kind een echte knutselaar? Dan is dit nieuwste speelgoed van Bblocks zeker een aanrader. Wees er wel snel bij, want dit artikel is al bijna weer uitverkocht.

> Bekijk dit artikel op bol.com

9. LEGO Grote Kermis

Ben jij dol op de kermis? Dan is de LEGO Grote Kermis bouwset zeker een aanrader. Het pakket bevat maar liefst 106 onderdelen en is uitermate geschikt voor deze leeftijdsgroep. Je kunt dus een dagje binnen blijven, want deze bouwset is ontzettend tof.

> Bekijk dit artikel op bol.com

10. House of Kids Speelkleed BuildingCity

Voor een speelkleed ben je eigenljk nooit te oud. Met die nieuwe model van House of Kids haal je een prachtig speelkleed in huis. Je kunt dit artikel kopen voor 54 euro bij bol.com. Overigens zijn er ook nog verscheidene andere speelkleedjes waar je uit kunt kiezen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Schoolkinderen

Met schoolkinderen bedoelen wij natuurlijk de kinderen die inmiddels al een aantal groepen op de lagere school zitten. Zit je kindje al in groep twee of drie of al een groep hoger? Dan kun je uitkijken naar het onderstaande nieuwste speelgoed. Ook voor deze leeftijdsgroep zitten er een aantal goedkope artikelen bij die momenteel vallen onder de speelgoed aanbiedingen van dit moment.

1. PLAYMOBIL Babywinkel

De allerkleinsten onder ons kiezen natuurlijk voor LEGO Duplo, maar je kunt als je iets ouder bent natuurlijk de overstap maken. Zo kun je ook kiezen voor het nieuwste speelgoed van PLAYMOBIL. Het is niets minder kinderlijk, maar nog wel erg leuk. De PLAYMOBIL Babywinkel is geschikt voor kinderen van vijf tot en met twaalf jaar en bevat een groot aantal figuren. Je kunt je eigen winkeltje beginnen en dat is natuurlijk bijzonder leuk.

> Bekijk dit artikel op bol.com

2. Ticket to Ride Europe (bordspel)

Op deze leeftijd kun je natuurlijk ook al leuke bordspellen spelen. Ticket to Ride Europe is bijzonder leuk en is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Met dit spel kun je dubbel en dwars door Europa reizen en het is niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor de rest van het gezin. Je koopt dit nieuwste speelgoed uiteraard via bol.com.

> Bekijk dit artikel op bol.com

3. Skip-Bo Kaartspel

Het Skip-Bo Kaartspel is een leuk spel wat je kunt spelen met twee tot vier spelers. Het spel duurt vaak zo’n 20 minuutjes en je kunt er ontzettend veel plezier aan hebben. Je kunt het individueel spelen, maar je kunt het ook als duo spelen. Dat is ook nog eens goed voor het samenwerken en daarmee draagt het bij aan een goede ontwikkeling van je kind.

> Bekijk dit artikel op bol.com

4. L.O.L. Surprise Eye

De L.O.L. Surprise Eye is genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 2018 en behoort wat ons betreft ook nog zeker tot het nieuwste speelgoed. Elke pop heeft zo zijn eigen verrassingen. Dat is ontzettend leuk om in huis te halen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

5. VTech Kidizoom Duo 5.0 Kindercamera

Een kindercamera kopen is natuurlijk ook altijd leuk. Je kunt onder andere kiezen voor de VTech Kidizoom Duo 5.0 Kindercamera. Dit model is ontzettend leuk en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: roze en blauw. Je kunt dit cameraatje kopen voor slechts 59,99 euro.

> Bekijk dit artikel op bol.com

6. BABY Born Soft Touch Meisje

De BABY Born Soft Touch Meisje is een interactieve baby welke verkrijgbaar is in de kleuren blauw en paars. Het model is zacht en soepel en is voorzien van kleurrijke kleding. Je BABY Born heeft bovendien een aantal levensechte functies. Zo kun onder andere eten met je baby, maar ze moet zo nu en dan ook even plassen. Dat maakt het interactief en levensecht. In totaal zijn er maar liefst elf verschillende levensechte functies. Uiteraard koop je het nieuwste speelgoed van BABY Born bij bol.com.

> Bekijk dit artikel op bol.com

7. GraviTrax van Ravensburger

De GraviTrax van Ravensburger is een enorme knikkerbaan waarmee je een eigen kogelwereldje kunt beginnen. Het is voor de creatievelingen onder ons en er is zelfs een gratis app beschikbaar. Hiermee kun je zelfs virtual reality creëren. Ook dit speelgoed is ontzettend tof en mocht daarom niet ontbreken in deze lijst met het nieuwste speelgoed van dit moment.

> Bekijk dit artikel op bol.com

8. LEGO City Passagierstrein

LEGO City is en blijft natuurlijk altijd leuk. Met deze enorme passagierstrein met maar liefst 677 onderdelen en vier minifiguren kun je een enorme trien maken. Uiteraard kun je ondertussen de passagiers ophalen met de trein. Dit prachtige ontwerp mocht niet ontbreken in onze lijst met het nieuwste speelgoed, want dit is zeker een aanrader om in huis te halen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

9. Dobble Classic kaartspel

De Dobble Classic kaartspel is een snelheidsspel waarbij meerdere spelers tegelijkertijd spelen. Er zijn 55 kaarten met daarop acht symbolen. Je moet er razendsnel bij zijn, maar als je wint is dit spel natuurlijk bijzonder leuk.

> Bekijk dit artikel op bol.com

10. Monopoly Valsspelers Editie

Speel je af en toe weleens vals? Haal dan dit unieke spel in huis. Met de Monopoly Valsspeler editie kun je genieten van Monopoly op een geheel nieuwe manier. Dit nieuwste speelgoed is ontzettend leuk en kun je nu voordelig in huis halen. Op moment van schrijven kost het spel slechts 24,99 euro. Daarmee kun je het spel goedkoop in huis halen. Dit betreft geen speelgoed aanbieding, want standaard kost het spel al niet zoveel geld.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Toch liever een klassiek bordspel bestellen? Je kunt ook de originele monopoly kopen!

Tieners en pubers

Tieners en pubers stellen natuurlijk, en terecht ook, geheel andere eisen aan het nieuwste speelgoed. Uiteraard zijn wij hen niet vergeten en volgt hieronder daarom ook een uitgebreid overzicht met het nieuwste speelgoed voor deze leeftijdscategorie.

1. 30 Seconds

30 Seconds is een razend populair bordspel, welke geschikt is voor kinderen vanaf twaalf jaar en ouder. Dit spel is ook uitermate geschikt voor volwassenen en is daarmee een leuk spel voor het hele gezin.

> Bekijk dit artikel op bol.com

2. Codenames

Codenames is een gezelschapsspel waarbij twee rivaliserende geheime diensten spionnen kunnen inzetten. Teamgenoten kennen hun spionnen alleen met hun codenaam. Teams gaan dus met elkaar de strijd aan en er geldt een hoge herspeelbaarheid. Je kunt het spel dus vaak genoeg spelen en het blijft ook erg leuk.

> Bekijk dit artikel op bol.com

3. Smart Games IQ Puzzler Pro

SmartGames komt regelmatig weer met het nieuw speelgoed op de de markt. Ditmaal bestaat het nieuwste speelgoed uit de Smart Games IQ Puzzler pro. Met ruim 120 opdrachten heb je altijd wel iets te doen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

4. Jenga Classic

Jenga Classic bestond natuurlijk tientallen jaren geleden ook al. Echter is het speelgoed vernieuwd en in een nieuw doosje gestopt. Het nieuwste speelgoed van Hasbro Gaming mocht natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Je koopt dit bouwsetje voor slechts 18,99 euro bij bol.com

> Bekijk dit artikel op bol.com

5. Jumbo Portapuzzle Deluxe Puzzelmap

De Jumbo Portapuzzle Deluxe Puzzelmap is een meeneembare mat, waar je op kunt puzzelen. Het is geschikt voor puzzles met 1.000 stukjes en is ontzettend leuk om mee te nemen. Je kunt het bijvoorbeeld meenemen op reis, zodat je hier vooralsnog nog lekker kunt puzzelen.

> Bekijk dit artikel op bol.com

6. NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor Blaster

Met alle andere kinderen van je leeftijd buitenspelen? Neem dan de NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor Blaster mee naar buiten. Het nieuwste speelgoed van NERF kun je kopen voor slechts 16,95 euro. Hiermee kun je pijltjes supersnel afvuren en je kunt een afstand van maar liefst 27 meter bereiken.

> Bekijk dit artikel op bol.com

7. Wie is de mol bordspel

Wie ken het programma ‘Wie is de mol’ nu niet? Je kunt nu, samen met je medespelers, een geheim oplossen. Het is geschikt voor drie tot zes spelers en geschikt voor twaalf jaar en ouder. De mol zat het spel proberen te saboteren. Als diegene daarin slaagt, is het spel verloren.

> Bekijk dit artikel op bol.com

8. 30 Seconds Junior

Toch nog niet helemaal klaar voor de standaarversie van 30 Seconds? Geen nood, want de junioreditie is ook erg leuk. Dit concept is geschikt voor de leeftijdsgroep zeven tot en met twaalf jaar en kan dus nog min of meer in deze categorie vallen. Het nieuwste speelgoed van 999 Games is daarmee ook geschikt voor de nog iets jongeren onder ons.

> Bekijk dit artikel op bol.com

9. Kumikreator

Wil je graag je eigen armbandjes maken? Dan is Kumikreator zeker een aanrader. In een handomdraai maak je de leukste armbandjes. Hiervoor schreven we al eerder een leuke review. Bekijk ook: Kumikreator kopen. Direct bestellen? Surf dan naar bol.com

> Bekijk dit artikel op bol.com

10. LEGO Technic Porsche 911 RSR

Autoliefhebbers opgelet: de LEGO Technich Porsche 911 RSR is ook een echte aanrader. Dit model bestaat uit maar liefst 1.580 onderdelen en daarmee is het ook een geschikte keuze voor deze leeftijdsgroep. Het nieuwste speelgoed van LEGO is uitgebracht in het huidige jaar 2019 en is verkrijgbaar voor 126,99 euro. Je kunt een prachtige auto maken met een maximale aerodynamische efficiëntie. Het betreft een replica van de Porsche 911 RSR en dat is gewoon prachtig om te maken. Je zult er wel enkele dagen of weken over doen, maar zodra het apparaatje klaar is was dit natuurlijk helemaal de moeite waard.

> Bekijk dit artikel op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

LEGO Technic Porsche 911 RSR Nieuwste speelgoed LEGO
Bekijk de Porsche 911 RSR: het nieuwste speelgoed van LEGO van dit moment! (Productfoto via bol.com)

Bonus: nieuwste speelgoed dat geschikt is voor alle leeftijden

Wij sluiten dit artikel af met een extra bonusartikel. Dit nieuwste speelgoed is namelijk geschikt voor alle leeftijden: de Nintendo Switch. De console is razend populair onder verschillende leeftijdsgroepen en je kunt er talloze leuke games op spelen. Je kunt de Nintendo Switch kopen voor 319 euro bij bol.com.

Profiteer van het aanbiedingen

Op onze website kun je talloze leuke reviews lezen. Ook kun je profiteren van verscheidene scherpe speelgoed aanbiedingen. In dit artikel kun je ook weer aantal artikelen extra voordelig in huis halen. Goed speelgoed hoeft helemaal niet duur te zijn! Ook het nieuwste speelgoed is soms direct al in de aanbieding. Profiteer van de leuke aanbiedingen via Blogspeelgoed.nl

Ontbreekt er iets onze lijst met het nieuwste speelgoed?

Ontbreekt er iets onze lijst met het nieuwste speelgoed of vind jij deze zo wel aardig compleet? Uiteraard horen wij altijd graag de meningen van anderen. Daarom kun jij hieronder je reactie achterlaten op het nieuwste speelgoed. Vind jij dat wij iets moeten toevoegen of vind jij iets juist irrelevant? Laat het ons hieronder weten. Je hebt daarnaast ook nog de mogelijkheid om een sterrenbeoordeling achter te laten over ons artikel met het nieuwste speelgoed. Laat ons gerust weten wat jij ervan vindt.

Misschien vind je dit ook leuk