little live pets kopen

Little Live Pets kopen? Lees de review!

door

Ga je binnenkort Little Live Pets kopen? Lees dan eerst onze review! Op deze pagina beschrijven we wat het speelgoed precies is, welke varianten er zijn en tot slot hoe kinderen omgaan met het speelgoed. Is het worth buying of kun je het beter in de speelgoedwinkels laten liggen?

Wat zijn Little Live Pets precies?

Als je Little Live Pets kopen gaat, wil je natuurlijk eerst weten wat het precies voor beestjes zijn. Het zijn schattige knuffeldieren die werken op batterijen. De beestje kwebbelen het liefst de hele dag en zijn leverbaar in verschillende diersoorten. De meeste populaire beestjes zijn de kikker, de muisjes, vogeltjes, katten en schildpadden. Er zijn echter ook tijgers en andere varianten. Stuk voor stuk zijn het erg leuke dieren én nog vrij betaalbaar ook.

Voor welke leeftijden is het geschikt?

Als je Little Live Pets kopen gaat, wil je natuurlijk weten voor welke leeftijdsgroep het geschikt is. Op de website van Mooze, de makers van de speelgoeddieren, zagen we een leeftijd vanaf 36 maanden. Er zitten namelijk wat kleine onderdelen aan het knuffeldiertje, waardoor het niet geschikt is voor leeftijden daaronder. Het advies is dus voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. Kinderen raken ook niet snel zat van het speelgoed en daarom is het een aanrader om te bestellen.

Handig voor onderweg

Het laatste wat je wilt is dat kinderen zich gaan vervelen. Het speelgoed kun je gelukkig gemakkelijk meenemen onderweg en dat is ideaal. Veel kinderen nemen het ook mee naar school, zodat ze in hun pauze ermee kunnen spelen. Ook bij de opvang is het speelgoed leuk. Zorg er wel voor dat je het op het einde van de dag weer meeneemt naar huis.

Hoe wordt het speelgoed beoordeeld?

Op verschillende webshops kunnen we gelukkig reviews lezen. Door kopers wordt het speelgoed dan ook goed beoordeeld. Als je Little Live Pets kopen gaat, ben je dus aardig verzekerd van leuk speelgoed. De gemiddelde score is dan ook vier sterren van de vijf. Een aardige score dus.

Waar kan ik Little Live Pets kopen?

Je kunt Little Live Pets kopen via verschillende webshops, waaronder bol.com. De wesbhop heeft een ontzettend ruim assortiment.

Misschien vind je dit ook leuk