LEGO treinen overzicht aanbiedingen

LEGO treinen overzicht, aanbiedingen en reviews

door

LEGO is al jarenlang erg populair. Je kunt er kleine poppetjes van kopen, maar je kunt er ook uitgebreidere bouwpakketten van kopen. Zo kun je onder andere kiezen voor de LEGO treinen. We kunnen best voorstellen dat je het LEGO treinen overzicht inmiddels een beetje kwijt bent. Immers zijn er ook ontzettend veel modellen waar je uit kunt kiezen. Om die reden hebben we dit artikel geschreven. Hier gaan we niet alleen in op het LEGO treinen overzicht, maar vertellen we je ook over diverse leuke aanbiedingen.

LEGO treinen overzicht: de leukste treinen van dit moment

Met LEGO kun je natuurlijk eindeloos variëren. Zo zijn er niet alleen bouwsets met sporen en een trein, maar zijn er ook leuke sets met extra artikelen. Zo zijn er bijvoorbeeld sets met heuse Maersk-containers, kun je complete treinstations bouwen of kun je een kleine kerstmarkt maken. Ook de passagierstrein van LEGO City is zeker een leuke aankoop. Hieronder volgt een LEGO treinen overzicht waarbij je ook kunt profiteren van diverse leuke aanbiedingen.

1. LEGO City Passagierstrein – 60197

1 LEGO City PassagierstreinDe LEGO City Passagierstrein is misschien wel het meest populaire model op dit moment. Niet voor niets staat dit model dan ook op nummer een in dit LEGO treinen overzicht. Je haalt dit pakket in huis voor slechts 99,95 euro en het pakket bevat maar liefst 677 onderdelen. Er zijn vier minifiguren aan toegevoegd, welke bestaan uit twee passagiers, een machinist en een conducteur.

De passagierstrein is een gemotoriseerde locomotief met afstandsbediening welke werkt via bluetooth (tien snelheden). Je kunt de trein dus lekker van afstand besturen en dat is natuurlijk bijzonder leuk. In reviews is deze trein beoordeeld met een 5 uit 5 sterren. Dat is natuurlijk uitermate goed!

2. LEGO City Vrachttrein – 60198

2 LEGO City VrachttreinDe LEGO City Vrachttrein staat op nummer twee in ons LEGO treinen overzicht. Dit model werd voor het eerst op de markt gebracht in 2018 en is erg populair. Het bevat maar liefst 1.226 onderdelen en zes minifiguren. Dat zijn dus zowel meer onderdelen als meer minifiguren dan bij het eerste pakket. De vrachttrein is erg uitgebreid en ook dit model kun je aansturen met behulp van een afstandsbediening. De minifiguren bestaan uit: vier treinmedewerkers, een beveiligingsmedewerker en een boef.

Bovendien zitten er verschillende accessoires in dit pakket. Zo zijn de volgende accessoires toegevoegd: een moersleutel, twaalf goudstaafelementen, vier bankbiljetten, twee bouwbare pallets, drie boomstammen en een sneeuwscooter. Het is dus belangrijk dat je alles goed in de gaten houdt voordat de boef ermee vandoor gaat!

In reviews scoort dit pakket een 5 uit 5 sterren en daarmee wordt ook dit pakket dus bijzonder goed beoordeeld. Je kunt dit pakket, op moment van schrijven, kopen voor slechts 142,49 euro.

3. LEGO City Hogesnelheidstrein – 60051

3 LEGO City HogesnelheidstreinWil je graag genieten van hoge snelheden? Dan is de LEGO City Hogesnelheidstrein natuurlijk een absolute aanrader. Dit pakket staat op nummer drie in het LEGO treinen overzicht en dat is natuurlijk niet voor niets. In de reviews scoort ook dit pakket 5 uit 5 sterren en dat belooft natuurlijk al veel goeds. Je betaalt voor dit pakket 149,95 euro en daarmee is ‘ie iets duurder dan de twee bovenstaande pakketten.

Ook dit betreft een gemotoriseerd model die je kunt besturen met behulp van een afstandsbediening. Het pakket bevat 610 onderdelen, drie leuke minifiguren (een treinmachinist, een reiziger en een fietser) en bovendien is het pakket voorzien van leuke accessoires.

4. LEGO City Vrachttrein – 7939

4 LEGO City VrachttreinWordt het tijd om écht aan het werk te gaan? Dan is deze LEGO City Vrachttrein natuurlijk een echte aanrader. Dit pakket is wel flink duurder: 349,99 euro. Ook de levertijd bedraagt langer dan je normaal gewend bent: drie tot zeven dagen. Het wordt dus ook niet geleverd door bol.com zelf, maar door een partner via de website.

Het pakket bevat 839 onderdelen en vier minifiguren. Met de grote kraan kun je tranen inladen en dat is wel ontzettend tof om te doen. Met behulp van de afstandsbediening kun je de trein besturen. Ook dit pakket scoort echter goed: 5 uit 5 sterren. Er worden geen nadelen vermeld in de reviews, dus dat klinkt als een echte aanrader als je het budget ervoor over hebt.

5. LEGO City Value Pack 4 in 1 – 66493

5 LEGO 66493 City Trein Value Pack 4 In 1Wil je kiezen voor een groot uitgebreid pakket? Dan is dit pakket zeker een aanrader. Het staat op nummer vijf in onze LEGO treinen overzicht en dat is niet voor niets. Het pakket bevat namelijk maar liefst 1.343 onderdelen en dat is natuurlijk bijzonder veel. Er zitten vier minifiguren in het pakket, maar het is wel flink aan de prijs. Voor dit pakket betaal je namelijk 499 euro. De levertijd bedraagt twee tot drie dagen.

Het pakket bevat de vrachttrein, treinstation, flexibele rails en wissels (60052, 60050, 7895 en 7499). Daarmee heb je dus ook een bijzonder uitgebreid pakket. Ook dit pakket is beoordeeld met 5 uit 5 sterren op basis van twee reviews. Heb je wat budget over en wil je graag groots en voordelig inkopen? Dan is dit model zeker een aanrader.

6. LEGO Maersk Trein – 10219

6 LEGO Maersk TreinMaersk is sinds 1996 de grootste containerschip- en bevoorradingsschipoperator ter wereld. Het merk komt je vast en zeker ook wel bekend voor. In elke haven vind je de enorme containers. Wil je deze containers op schaal in huis halen? Dan kun je de LEGO Maersk trein in huis halen. Het pakket bevat 1.237 onderdelen en drie minifiguren. De LEGO-bouwset bestaat uit een Maersk dieselloc, twee Maersk containerwagons en een Maersk container vrachtwagen. Er zijn helaas geen reviews beschikbaar, dus daar kunnen we verder niet over schrijven. Misschien kun jij wel de eerste zijn die een review schrijft! Dit pakket kwam voor het eerst op de markt in 2011.

7. LEGO City Treinstation – 60050

7 LEGO City Treinstation - 60050Wil je graag je eigen treinstation maken? Dan kun je kiezen voor LEGO City Treinstation 60050. Houd er wel rekening mee dat hier geen trein inbegrepen in. Je maakt dus alleen het treinstation en kan dus ook vooral interessant zijn als je al beschikt over een LEGO-trein. Het pakket bevat vijf minifiguren en 423 onderdelen. De minifiguren en accessoires bestaan uit een conducteur, chef, taxichauffeur en passagiers. Op het perron kunnen de mensen lekker genieten van een hapje en een drankje. Dit pakket is beoordeeld met 5 uit 5 sterren in de reviews op bol.com. Je kunt dit pakket kopen voor 134,95 euro.

8. LEGO City Passagierstrein – 7938 (aanbieding, nu in prijs verlaagd)

8 LEGO City Passagierstrein - 7938In dit LEGO treinen overzicht hebben we al eerder een passagierstrein omschreven. Dit betreft echter weer een ander model. Dit is in principe de oudere versie. Dit model werd namelijk uitgebracht in 2010 en is momenteel in prijs verlaagd. Het betreft dus een aanbieding. Met behulp van de infrarood afstandsbediening kun je de trein eenvoudig besturen. Je hebt keuze uit zeven verschillende snelheden.

In de reviews scoort dit model eveneens 5 uit 5 sterren. Ook dit is dus een bijzonder leuk model.

9. LEGO Kersttrein – 40138

9 lego kersttreinStaat de kerst voor de deur en heb je niet al te veel budget over voor een trein? Dan kun je kiezen voor de LEGO Kersttrein 40138. Dit is een unieke kersttrein uit de reeks van 2015. Het is wel een vrij kleine trein en daarmee is het niet de beste aankoop uit de lijst. In de reviews scoort dit model een 4 uit 5 sterren. Daarmee is dit ook het eerste model die lager scoort. Toch blijft het een leuk treintje voor eenieder met minder budget. Voor iets meer dan 40 euro is deze trein namelijk voor jou!

10. LEGO Lone Ranger – 79111

10 LEGO treinen overzicht reviews aanbiedingWe sluiten dit LEGO treinen overzicht af met de LEGO Lone Ranger. Dit is eigenlijk een bijzonder uniek model. Het uiterlijk van de trein is helemaal western en dat ziet er erg tof uit. Het pakket bevat 699 onderdelen en ook hier kun je de trein besturen met behulp van een afstandsbediening.

Het pakket bevat bovendien zeven verschillende minifiguren met wapens en accessoires: de Lone Ranger, Tonto, Rebecca Reid, Danny Reid, Butch Cavendish, Latham Cole en Captain Fuller. Je haalt dit leuke pakket in huis voor 208,95 euro bij bol.com. Er is slechts een review beschikbaar, maar wel is dit weer beoordeeld met 5 uit 5 sterren. Daarmee is ook dit model dus weer een prima aankoop!

Bonus: heb je extra rails nodig?

BONUS LEGO City Rechte en Gebogen RailsWil je je pakket uitbreiden? Dan kun je eventueel ook nog extra rails kopen. Het pakket met LEGO City Rechte en Geboven Rails (60205) kun je erg voordelig in huis halen. Dit pakket kost, op moment van schrijven, slechts 16,95 euro en daarmee kun je je aangeschafte pakket nog erg uitbreiden. Uiteraard is het allemaal universeel en past het dus allemaal op elkaar. Dat is natuurlijk erg prettig als je je nieuwe trein in huis haalt.

LEGO treinen overzicht: de eerste trein van LEGO

Hierboven tref je een leuk overzicht van de huidige leuke trienen. Maar wanneer werd de eerste trein eigenlijk geïntroduceerd? De eerste trein van LEGO werd geïntroduceerd in het jaar 1966. Hier begon het treinentijdperk! Deze trein werd met met de hand aangedreven. Set 115 werd al aangedreven door batterijen met behulp van een 4,5 volt motor. Vanaf 1969 werden de treinen als iets sterker: toen reden deze al op 12 volt. De stroomvoorziening kwam toen via de rails. Met behulp van een transformator en een extra onderdeel werkte dat meer dan prima. Voor die tijd was dat natuurlijk al een leuke techniek.

Herziene versie

Vanaf 1980 kwamen de herziene versies op de markt. De treinen begonnen er realistischer uit te zien. De rails werden bijvoorbeeld grijs gemaakt en de dwarsliggers kregen een donkergrijze kleur. Het werd een stukje realistischer en ook werden de wagons langer. Toch kwam het nog steeds niet in de buurt van echte treinen. Gelukkig kwam daar tien jaar later dan toch een verandering in.

LEGO treinen vanaf 1990

Vanaf 1990 brak er een écht nieuw tijdperk aan. Er werd overgestapt van 12 volt naar 9 volt. De stroomvoorziening liep via de rails waar de wielen ook op rijden. De spanning waarop de treinen rijden werden daarmee gelijkgetrokken met andere artikelen van het merk. Ook kon je vanaf toen treinen vanaf afstand bedienen. Deze serie bleef aanhouden tot 2007.

Infraroodbesturing

In 2006 werd weer een nieuwe trein geïntroduceerd. Je kon nu namelijk gebruikmaken van infraroodbesturing. De stroomvoorziening kwam terug in het oude systeem: in de trein. Er konden vanaf nu meerdere treinen bediend worden.

Power functions (huidige systeem)

De huidige treinen in het LEGO treinen overzicht bestaan uit Power Functions. Dit systeem werd in 2010 ontwikkeld door LEGO. Je kunt hiermee niet alleen de motoren aansturen, maar ook de verlichting.

LEGO treinen kopen: waar kan ik op letten?

Wil je graag LEGO treinen kopen? Dan zijn er natuurlijk verschillende zaken waar je op kunt letten. In het LEGO treinen overzicht hebben we in ieder geval afbeeldingen toegevoegd, reviews omschreven en kun je het artikel gemakkelijk bekijken op bol.com. Voordat je het product aankoopt is het natuurlijk raadzaam om de reviews te bekijken. Ook is het verstandig als je de prijzen doorneemt. Past dit artikel binnen mijn budget of kies ik toch liever voor een duurder model? Hieronder volgt en overzicht met zaken waar je op kunt letten. Kies je bijvoorbeeld ook voor een leuke aanbieding?

Diverse leuke aanbiedingen

In het LEGO treinen overzicht hebben we verschillende aanbiedingen toegevoegd. Daarmee kun je extra voordelig een trein van het speelgoedmerk in huis halen. Uiteraard geniet je vanaf 20 euro van gratis verzending. Daarmee kun je je speelgoed extra goedkoop in huis halen. Goedkoop speelgoed online bestellen is daarmee een fluitje van een cent.

Stel van tevoren een budget vast

Het is raadzaam dat je van tevoren alvast een budget vaststelt. Er zijn namelijk talloze modellen waar je uit kunt kiezen. Het bovenstaande LEGO treinen overzicht bestaat uit tien modellen, maar er zijn natuurlijk nog meer waar je uit kunt kiezen. Sommige sets kosten bijna 500 euro, terwijl andere uitgebreide sets rond de 100 euro kosten. Het blijft natuurlijk nooit echt goedkoop, maar regelmatig kun je wel genieten van een scherpe aanbieding. Het speelgoed gaat gelukkig wel bijzonder lang mee en daarmee kun je er dus heerlijk van genieten voor een lange periode. Dit kan dus generatie op generatie meegaan. Wil je niet te veel betalen? Bekijk dan ook onze speelgoed aanbiedingen.

Heb je ook batterijen nodig?

Bij sommige LEGO treinen heb je ook batterijen nodig. Het is dus raadzaam om daar goed naar te kijken. Via bol.com kun je regelmatig profiteren van combideals. Zo kun je bijvoorbeeld batterijen extra voordelig inkopen. Als je je producten in je winkelwagen stopt zal je dat ook automatisch zien. Dat is een erg handige feature op de webshop.

Hoeveel minifiguren zijn inbegrepen?

In de omschrijving kun je altijd terugvinden hoeveel minifiguren er inbegrepen zijn. Dat houdt simpelweg in dat er een aantal kleine poppetjes bij zitten. Mogelijk heb je al wat van die poppetjes in huis van een andere bouwset. In het bovenstaande LEGO treinen overzicht hebben we uiteraard ook omschreven hoeveel minifiguren elk pakket bevat. Soms zijn er geen minifiguren inbegrepen, maar soms ook wel.

Snelle levering via bol.com

Wil je graag een van de treinen uit het LEGO treinen overzicht kopen? Dan kun je simpelweg navigeren naar bol.com. Je treft daar een overzicht van de huidige prijzen en aanbiedingen. De meeste artikelen worden door bol.com zelf geleverd en zijn daarmee ook op voorraad. Je kunt de meeste treinen dus bestellen voor 23.59 uur en dit wordt dan de volgende dag bij je thuisbezorgd. Dat is een bijzonder snelle levering waar je van kunt profiteren.

Bekijk ook de verschillende reviews

Heb je een geschikt model gevonden in het LEGO treinen overzicht? En profiteer je misschien ook nog van een leuke aanbieding? Zorg er in ieder geval voor dat je ook de reviews doorneemt. Het speelgoed van LEGO staat vaak goed aangeschreven, maar de reviews doornemen kan natuurlijk geen kwaad. De reviews bestaan uit mensen die de artikelen ook daadwerkelijk gekocht hebben. Op die manier krijg je een goed inzicht van ervaringen van anderen.

Surf naar bol.com voor een compleet overzicht

Wil je graag een van de LEGO treinen uit het overzicht kopen? Surf naar bol.com voor de leukste LEGO treinen. Uiteraard kun je hier terecht voor de leukste modellen. Deze zijn bovendien bijzonder scherp geprijsd. Standaard kun je genieten van 30 dagen bedenktermijn. Vanaf 20 euro worden de artikelen bovendien gratis bij je thuisbezorgd. Dat maakt het een zeer interessante webshop.

Wat vind jij van ons LEGO treinen overzicht? Staan er goede aanbiedingen bij? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Heb je geen zin om te reageren? Dan kun je ook een sterrenbeoordeling achterlaten. Daarmee kun je eveneens laten weten wat je van dit artikel vindt!

Misschien vind je dit ook leuk