LEGO City vliegveld met vliegtuig

LEGO City vliegveld met vliegtuig

door

LEGO City is ontzettend populair onder kinderen. Je kunt er urenlang mee spelen en het bouwen van je eigen stad is altijd leuk. Er zijn talloze bouwsets waar je uit kunt kiezen én uiteraard kun je ook je eigen LEGO City vliegveld met vliegtuig bouwen. Heb je al een leuke stad gemaakt, maar wil je dat mensen ook kunnen komen én gaan? Kies dan voor een van de onderstaande bouwpakketten! Uiteraard hebben wij de verschillende reviews bekeken per bouwpakket en zodoende deze top 5 samengesteld.

1. LEGO City Vliegveld Passagiersterminal 60104

LEGO City Vliegveld PassagiersterminalHet LEGO City Vliegveld Passagiersterminal is veruit de beste koop uit dit lijstje. Dit is een bijzonder uitgebreid pakket met maar liefst 694 onderdelen en 6 minifiguren. Het pakket kwam voor het eerst op de markt in 2016 en is sindsdien razend populair. In de reviews scoort deze bouwset een 5 uit 5 sterren, dus veel beter kan het natuurlijk niet worden. Wel zal je de portemonnee moeten trekken voor deze bouwset. Op moment van schrijven kost het pakket namelijk 183,02 euro.

2. LEGO City Vliegveld VIP Service 60102

Ben jij van plan om een belangrijk persoon te vervoeren? Dan kun je kiezen voor LEGO City Vliegveld VIP Service. Dit pakket bevat 364 onderdelen en 4 minifiguren. Je krijgt min of meer een private jet en dat is natuurlijk ontzettend tof. Is een rijke klant onderweg naar jouw LEGO-stad? Of komt de president in jouw stad op bezoek? Dan is deze bouwset ideaal voor jou. Je kunt exclusief reizen in dit privévliegtuig. Dit pakket is met een prijskaartje van 89,99 euro ook een flink stuk goedkoper.

3. LEGO City Vliegveld Luchtvaartshow 60103

Reviews vliegtuigHoe tof is het als je je eigen luchtvaartshow kunt organiseren? Het kan met dit toffe bouwpakket. Je kunt de verrekijker voor kinderen er wel bij pakken, want daarmee kun je de toffe straaljagers voorbij zien vliegen. Bereid je alvast maar voor op een toffe show. In het pakket tref je maar liefst 670 onderdelen en 6 minifiguren. Naast de twee straaljagers ontvang je ook een klein autootje, een ander vliegtuigje en huisje. Het pakket kost 86 euro en is daarmee, tot dusver, de goedkoopste koop uit dit lijstje.

4. LEGO City Vliegveld Vracht vliegtuig 60101

Vrachtvliegtuig reviewJe kunt ook kiezen voor het LEGO City Vliegveld Vracht vliegtuig. Wil je graag iets vervoeren van stad naar stad? Dan is dit pakket natuurlijk een absolute aanrader. Breng de lading maar aan boord en je bent klaar om te gaan. Dit pakket bevat wel minder onderdelen dan alle bovenstaande pakketten: je zult genoegen moeten doen met 157 onderdelen. Ook bevat het pakket slechts twee minifiguren. Wat wel positief is, is dat de prijs aanzienlijk lager is. Met een prijskaartje van 49,99 euro is dit het goedkoopste bouwpakket uit deze lijst.

5. LEGO City Vliegveld 3182

LEGO CITY VLIEGTUIGWe sluiten deze top 5 af met het LEGO City Vliegveld 3182. Dit is een enorm bouwpakket met bijzonder veel onderdelen. Zo kun je niet alleen een prachtig vliegtuig maken, maar ook kun je radartoren en een passagiershal bouwen. Er zijn vijf minifiguren aanwezig en je krijgt er ook zo’n autootje bij die de koffers vervoert op het vliegveld. Dit is wel het duurste pakket. Met een prijskaartje van 259,95 euro is het pakket niet bepaald goedkoop. In de reviews scoort het bouwpakket wel de maximale score: een 5 uit 5 sterren.

Waar kan ik verder nog op letten?

Wil je graag je eigen LEGO City vliegveld en vliegtuig kopen? Dan kun je natuurlijk nog letten op verschillende zaken. Zo kun je onder andere een budget vaststellen, kun je letten op het aantal minifiguren of personages en kun je het aantal onderdelen nagaan. Op basis daarvan kun je je perfecte bouwset bestellen. Tot slot kun je ook reviews van anderen bekijken.

Welk budget heb je?

Wil je graag je eigen LEGO City vliegveld met vliegtuig oprichten? Dan is het van tevoren natuurlijk wel belangrijk dat je een bepaald budget vaststelt. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat je té veel geld uitgeeft. Gelukkig kun je al een relatief goedkoop pakket kopen vanaf 16,40 euro. Dit betreft de LEGO City Vliegveld Starter Set (staat niet in deze top 5).

Hoeveel onderdelen heeft het pakket?

De duurdere pakketten hebben vanzelfsprekend meer onderdelen. Je kunt hier ook op letten als je je aankoop doet. Wil je een grote luchthaven maken of vind je een kleinere luchthaven ook wel voldoende? In het overzicht op bol.com kun je gemakkelijk nagaan hoeveel onderdelen een bepaald pakket heeft.

Hoeveel personages/minifiguren zitten erin het pakket?

Als je een bouwset wilt kopen is het ook raadzaam om te kijken naar het aantal personages/minifiguren. Het is natuurlijk wel zo leuk als je ook voldoende poppetjes in het pakket hebt. Zo moet je LEGO City vliegveld ook draaiende gehouden worden! De meeste pakketten beschikken over vier tot zes minipersonages. Een enkel pakket bevat slechts twee minifiguren.

Bekijk LEGO vliegveld reviews

Tot slot kun je ook nog letten op de verschillende reviews. Wat zeggen klanten over een bepaalde bouwset? Is het positief of negatief? Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Uiteraard kun je de reviews ook nagaan en zodoende je keuze maken.

Bekijk alle bouwsets

Ben je benieuwd naar alle LEGO City vliegveld met vliegtuig bouwsets? Surf dan naar bol.com voor de leukste bouwsets van dit moment. Je hebt keuze uit meerdere modellen. Staat jouw gewenste model niet bij deze top 5? Dan zijn er uiteraard nog talloze andere mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Het aanbod is enorm. Op alle artikelen heb je standaard 30 dagen bedenktermijn. Bedenk je je nadien toch? Dan kun je het artikel nog gratis retourneren.

Vind jij dit ook een leuke top 5? Laat het ons weten in de reacties of je het eens bent met deze top 5. Je kunt ook een sterrenbeoordeling achterlaten op dit artikel.

Misschien vind je dit ook leuk