led hover ball kopen

Led Hover Ball kopen? Veilig voor indoor!

door

Wil je de Led Hover Ball kopen? Het nieuwe speelgoed is nu continu op de Nederlandse televisie. De platte voetbal is erg populair, omdat het in principe geen schade kan aanrichten binnen het huis. Het is bovendien voorzien van de duurzame ledverlichting, wat veel mensen aanspreekt. Je kunt dit artikel bestellen via onder andere bol.com.

Hoe ziet de voetbal eruit?

Via onderstaande trailer kun je bekijken hoe het product eruit ziet. De officiële trailer is reeds gelanceerd. Let op: er zijn wel verschillende varianten en dit is er slechts één van.

In de video worden er verschillende voordelen benoemd: de trendy voetbal geeft magisch licht, kan stuiteren en maakt geen krassen aan je televisiekastje of bank. Het is dus de ultieme bal voor binnenshuis. Een ronde bal kan veel hoger komen en kan ook sneller voor schade binnenshuis zorgen. Dit hippe product rekent af met die elementen. Hieronder beschrijven we het product iets uitgebreider.

Ingebouwde ledverlichting

Deze voetbal is anders dan de standaard variant: het model heeft namelijk ingebouwde ledverlichting. Deze duurzame elektronica is populair en door de verlichting valt de voetbal ook veel beter op. Je kunt deze prachtige voetbal dan ook veel minder snel kwijtraken en dat is ideaal. Het verdwijnt dus niet zomaar onder het televisiekastje of de bank. De ledverlichting is ook nog eens duurzaam en verbruikt zeven keer minder stroom dan bijvoorbeeld een halogeenlamp. Dit artikel kan dus lang mee en voor de prijs is dat zeker erg fraai. Als je een Led Hover Ball kopen gaat, kun je dat dus alvast meenemen in de overweging. De ledverlichting kan veranderen in verschillende kleuren, maar schommelt doorgaans tussen blauw en groen. De bal zelf is wit. Het ‘magische licht’ is leuk voor verschillende leeftijden.

Kwalitatief materiaal

Als je de Led Hover Ball kopen gaat, wil je natuurlijk een artikel dat gemaakt is van krachtig materiaal. Daarvoor hebben de makers goed over nagedacht. Deze voetbal is namelijk gemaakt van kunststof en daarmee is het materiaal erg zacht. Dat zorgt ervoor dat je geen schade kunt aanrichten aan objecten in de woonkamer. De tijd dat de televisie kapot gaat door een voetbal, is dan ook echt voorbij.

Platte indoor-bal

Het kwalitatieve materiaal en de ingebouwde ledverlichting maken de voetbal al erg leuk, maar er is iets wat nog bijzonderder is. De voetbal is namelijk plat. Het grote voordeel daarvan is dat de bal glijdt over vrijwel ieder oppervlak. De bal komt niet onnodig hoog, waardoor het geen belangrijke woonaccessoires raakt. Een ronde bal kan, in tegenstelling tot een platte bal, wél schade aanrichten in het huishouden. Als je de Led Hover Ball kopen gaat, ben je daar in ieder geval vanaf! De bal blijft namelijk plat op de grond liggen. Je bent dus verzekerd van een gezellig potje voetbal. De platte indoor-bal is voor populair als buiten spelen even niet mogelijk is.

‘Super-glij’-technologie

De makers van dit speelgoed maken gebruik van ‘super-glij’-technologie. Dat wil zeggen dat de platte bal niet de lucht in kan. Alhoewel het artikel erg licht is, blijft het dus op de grond liggen. Dat voorkomt beschadigingen.

Led Hover Ball kopen? Bekijk de specificaties van het artikel!

Deze bal is 16 cm lang en 16 cm breed. Dat is een prima formaat en het weegt ook nog eens vrij weinig. Deze voetbal is wit, maar heeft blauwe en groene accenten vanwege de ledverlichting. Uiteraard tref je een handleiding van het artikel aan. Het artikel is, zoals al eerder vermeld, gemaakt van kunststof en is daarmee een echte indoor-bal.

Voor welke leeftijden is de bal geschikt?

Volgens de makers van het product is het speelgoed geschikt voor kinderen van zes jaar of ouder. Als je een Led Hover Ball kopen gaat, kun je daar alvast rekening mee houden. Het speelgoed is echter ook populair onder andere leeftijdsgroepen. Zo zien de makers ook ‘kinderen’ ermee spelen die de 18 al gepasseerd zijn. Dat betekent in ieder geval dat je met het gehele gezin ermee kunt spelen. De makers van het speelgoed zien in ieder geval een leuke ontwikkeling in het speelgoed als ‘gezinsspel’. Dit hippe product is geschikt voor zowel jongens en meisjes.

Maak het extra leuk: koop doelen!

Als je een Led Hover Ball kopen gaat, kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om leuke doelen erbij te kopen. Je kunt al een doel kopen via bol.com vanaf slechts 20 euro. Doelen maken het spel natuurlijk extra leuk. Zo kun je bijvoorbeeld een wedstrijdje houden met je zoon, dochter, broertje of zusje of misschien wel de buurjongen. Nog een voordeel is, is dat je de doelen later ook weer kunt gebruiken voor buiten. Zorg er wel voor dat er geen extra klein randje voor het doel ligt, want anders wipt de platte bal er niet overheen.

Led Hover Ball kopen?

Wil je de Led Hover Ball kopen? Je kunt het artikel bij verscheidene webshops bestellen, waaronder bol.com. Beide webshops verkopen het artikel al vanaf zo’n 15 euro. Daarmee heb je een zeer goedkope indoor-bal en kun je dus binnenkort al lekker ballen binnenshuis.

Misschien vind je dit ook leuk