KumiKreator kopen review aanbiedingen

Kumikreator kopen? Lees de review én profiteer van aanbiedingen

door

Wil je graag in een handomdraai leuke armbandjes maken? Dan kun je Kumikreator kopen! Met behulp van dit handige pakket kun je de meest stijlvolle armbanden maken. Op deze pagina laten we je weten waar je Kumikreator kopen kunt, maar ook kun je via onze website profiteren aanbiedingen. Tot slot gaan we reviews af van ouders én gebruikers die dit al gekocht hebben.

Tip: Bekijk assortiment op bol.com

Waarom Kumikreator kopen?

Kumikreator kopen is een ontzettend goed idee. Het leuke speelgoed is ontzettend leuk voor creatievelingen. Met behulp van een handige machine kun je namelijk zelf gekleurde draden draaien en zodoende binnen een minuutje een eigen armbandje maken. Die kun je dan natuurlijk zelf houden, maar je kunt dit ook weggeven aan je dierbaren. Als je Kumikreator kopen gaat, kun je tot wel tien verschillende armbandjes kopen. Bovendien zijn er ook verscheidene navulpakketten, zodat je altijd aan de slag kunt blijven gaan.

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bevat verscheidene onderdelen. Zo zit de machine er natuurlijk in, waarmee je de leuke armbandjes kunt maken, maar ook zit hier bijvoorbeeld een handige liniaal in. Voor het maken van de armbandjes zijn er natuurlijk ook verscheidene draadjes toegevoegd. In het pakket tref je maar liefst vijf verschillende kleuren, zodat je veel verschillende designs kunt maken. Alle creatieve kinderen vinden dit ontzettend leuk.

Dit zit er allemaal in het pakket:

  • 1 Cool Maker KumiKreator;
  • 88 Spoeltjes;
  • 10 Sluitingen;
  • 20 Klemmetjes;
  • 26 Stickers;
  • Een ontwerpboekje;
  • 1 Meetlint;
  • 1 Handleiding.

Voor welke leeftijd kun je Kumikreator kopen?

Wil je graag Kumikreator kopen? Dan is de aanbevolen leeftijd vanaf 8 jaar. In de reviews op bol.com blijkt ook wel dat je deze leeftijd moet aanhouden. Over het algemeen wordt het speelgoed vooral gekocht voor meisjes, maar jongens kunnen hier natuurlijk ook prima mee uit de voeten. De reden dat het voor acht jaar en ouder is, is dat het soms een beetje lastig kan zijn om het te maken. Bovendien bevat het pakket enkele kleinere onderdelen en om die reden is het raadzaam om dit uit de buurt te houden van kleine kinderen.

Review op bol.com

Uiteraard bekijken wij graag de reviews op bol.com. Aan de hand daarvan kunnen wij immers zien wat anderen ervan vinden. Je vindt zowel een positieve review als een negatieve review, maar ook zijn er mensen meer dan tevreden. De gemiddelde review is, op moment van schrijven, namelijk 4.6 uit 5 en dat is natuurlijk een bijzonder goed score.

Toch zijn er ook een aantal mensen die wat nadelen in hun review benoemen. Zo geven sommige mensen aan dat het basispakket weinig onderdelen bevat. Als voordelen noemt men wel dat de kwaliteit goed is en dat het ontwerp leuk is. Bovendien kun je verscheidene actiepakketten kopen. Kumikreator kopen kan daarmee best wel voordelig zijn. Zolang je maar de juiste aanbiedingen zoekt op bol.com.

Iemand anders laat nog in zijn review weten dat het zowel voor jongens als voor meiden geschikt is. Dat is zelfs de titel van zijn review! Hij geeft aan dat zowel zijn zoon als zijn dochter ermee spelen. Helemaal prima dus.

Hoe maak je het?

Als je Kumikreator kopen gaat, ben je ongetwijfeld ook erg benieuwd naar hoe je het nu eigenlijk maakt. Uiteraard is het pakket voorzien van een uitgebreide handleiding, maar op YouTube kun je ook talloze leuke filmpjes bekijken. Zo laten videomakers onder andere zien hoe je een armband van acht draden maakt. Voor het gemak tonen wij de video hieronder:

(Tekst gaat verder onder deze video)

Deze video is geüpload door Spin Master Benelux. Alle credits van het filmpje gaan dus ook naar de maker van deze video. Via het filmpje kun je navigeren naar hun YouTube-kanaal voor nog meer content.

Uitgever van het speelgoed

Dit speelgoed is uitgebracht door Spin Master. Dit populairemerk heeft onder andere ook de Boxer speelgoed robot, de Hatchimals en Hatchimals Mystery Egg op de markt gebracht. Daarmee is het een populaire speelgoedfabrikant die continu leuk speelgoed op de markt brengt. Via onze website houden wij jou op de hoogte van aanbiedingen en reviews van dit merk.

Wil je graag Kumikreator kopen?

Wil je graag Kumikreator kopen? Surf dan naar bol.com en profiteer nu van scherpe speelgoed aanbiedingen. Je kunt zowel de set kopen als extra spoeltjes, sluitingen en klemmetjes. Daarmee kun je dus flink knutselen en dat is natuurlijk ontzettend leuk. De armbandjes maken is ontzettend leuk en het is ook nog eens erg duurzaam materiaal. Zoals gezegd zijn de armbanden gemaakt van stevig materiaal en gaat het dus een tijdje mee. Zo kun je vriendschapsarmbandjes maken voor het leven!

De productfoto aan bovenzijde van deze pagina komt van bol.com.

Misschien vind je dit ook leuk