kleine tv kopen

Kleine tv kopen?

door

Wil je graag een kleine tv kopen? Voor in de kinderkamer, je eigen slaapkamer of misschien voor in de keuken? Dan heb je natuurlijk keuze uit meerdere modellen. Zo kun je daadwerkelijk kiezen voor een 10-inch televisie als je dat zou willen. Dat is misschien wel erg klein, want menig laptop is namelijk groter. Een televisie tot en met 32-inch wordt namelijk al gezien als een kleine tv. Hieronder volgt een overzicht van je mogelijkheden.

Wat is een kleine tv?

Ben je op zoek naar een kleine tv? Wat is nu eigenlijk de definitie van een kleine tv? Is dat eentje die je onder je armen kunt dragen of is het eentje tot een bepaald formaat? Televisies tot 32 inch (81 centimeter) worden gezien als kleine televisies. Dit zijn ideaal televisies voor op de slaapkamer, maar worden ook gezien als ideale televisies voor gamen. Een bescheiden televisie is wel zo fijn onder deze omstandigheden, maar uit welke televisies kun je nu kiezen? Uiteraard zijn er verschillende merken, maar ook kan de kwaliteit per model flink van elkaar verschillen. Bekijk alle kleine televisies op bol.com of lees hieronder over de verschillende merken.

1. Een kleine tv kopen van Samsung

Samsung wordt gezien als een van de topmerken in televisieland. De Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant brengt met enige regelmaat nieuwe televisies op de markt. Wil je graag een kleine tv kopen? Dan kan deze aanbieder zeker een goede keuze zijn. Je kunt al een voordelig model kopen vanaf slechts 229 euro en daarmee hoeft het ook helemaal niet duur te zijn. De kleine modellen van Samsung zijn vaak geen 4K-tv’s, maar wel kun je kiezen voor een Full HD-model. Gelukkig zijn de meeste modellen wel smart televisies en daarmee kun je dus wel leuke apps downloaden. Bekijk daarvoor de beschrijvingen op bol.com.

2. Een kleine tv kopen van Philips

Philips is van oorsprong een Oer-Hollands merk en is daarmee ook erg populair in de Nederlandse huishoudens. De goedkoopste kleine tv die je kunt kopen van Philips kost ook slechts 179 euro en daarmee is het erg betaalbaar. Ook hiervoor geldt dat dit geen 4K-modellen zijn, maar voor zo’n kleine prijs en formaat hoef je dit natuurlijk ook niet te verwachten. De meeste kleinere modellen van Philips zijn daarentegen wel weer smart tv’s. Ook hier kun je dus diverse leuke apps op downloaden. Wil je graag lekker Netflixen op je televisie? Dan kan dat dus zeker.

De beeldkwaliteit van kleinere modellen van Philips is goed. De meeste zijn voorzien van Full HD (1080p) en dat is goed beeld. Op zo’n kleine televisie is dit vaak ook meer dan voldoende. Dat maakt het dus ook zeker een aanrader om te kiezen voor dit merk.

3. Een kleine tv kopen van LG

LG is, net als Samsung, een merk uit Zuid-Korea. Het bedrijf heeft een klein aanbod in kleinere televisies. Het duurdere model is een Full HD-model en betreft tevens een smart tv. Kies je liever voor de goedkoopste optie van 179 euro? Dan heb je helaas geen smart tv en is de beeldkwaliteit ook iets minder (HD Ready 720p). Op het duurdere model kun je dus wel apps downloaden. Kies je voor de voordelige optie? Dan zal je dus Apple TV of iets dergelijks nodig om dit om te toveren tot een smart tv.

4. Een kleine tv kopen van Salora

Wil je graag een kleine tv kopen? Dan biedt het merk Salora een ontzettend uitgebreid assortiment. Daar waar de bovenstaande merken allemaal televisies hebben vanaf 28-inch, heeft dit merk ook nóg kleinere televisies. Zo kun je een kleine tv kopen van slechts 20-inch (51 centimeter). Dat zijn dus ook écht kleine modellen en zijn ideaal onder verschillende omstandigheden. Als je met het gezin op reis gaat kun je de televisie ook gemakkelijk meenemen. Dit betreft ook nog eens een budgetmerk want de goedkoopste televisie kost slechts 118 euro. Dit model is ook nog eens bijzonder goed beoordeeld met een 4,5 uit 5 sterren. Dat maakt het dus ook zeker een goede koop.

Wil je niet te veel geld besteden aan een televisie, maar wil je wel gewoon een goed model kopen? Dan kun je een kleine tv kopen van Salora. Houd er rekening mee dat de goedkoopste modellen helaas geen smart tv’s zijn. Kies je voor een iets duurder model (vanaf 199 euro)? Dan kies je wel voor een model met smart tv. Bekijk de omschrijvingen goed zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

5. Een kleine tv kopen van Panasonic

Als je aan Panasonic denkt, denk je misschien wel aan de enorme televisies van het merk. Het is een populair merk in televisieland vanwege de grotere modellen. Echter kun je ook een kleine tv kopen van het merk. Deze zijn echter wel iets duurder dan alle bovenstaande merken. Het goedkoopste model haal je in huis vanaf 389 euro en dit betreft helaas nog geen 4K-model. Dit betreft model met HD Ready (720p). Wel is dit een smart tv. Panasonic staat natuurlijk bekend om haar kwaliteit. Vind je dit een goed merk? Dan kan je keuze hier nog weleens op vallen!

6. Een kleine tv kopen van Toshiba

In Nederland is het merk Toshiba iets minder populair. Toch levert het bedrijf leuke televisies tegen een scherpe prijs. Zo kun je al een televisie van het merk in huis halen vanaf slechts 179 euro. Iets duurdere modellen beschikken over de optie smart tv en bieden Full HD-beeldresolutie. Onder andere de Toshiba 32L3863 is een aanrader. Dit model wordt door verschillende webshops gezien als de beste koop in deze modellenreeks. Uiteraard kun je zelf vergelijken welke je wilt!

Wat is de kleinste tv waar ik uit kan kiezen?

HKC kleine tvWe hebben hierboven verschillende televisies beschreven. Het kleinste model dat we vermeld hebben was 20-inch (51 centimeter). Dat is al extreem klein, maar wat is nu eigenlijk het allerkleinste model waar je uit kunt kiezen? Dat is de HKC 13M4C 13,3 inch. Deze televisie is van het merk HKC en is ongeveer net zo klein als een laptop. Het betreft een CD/dvd-combo en daarmee kun je dus ook direct films kijken. De televisie is daarmee geschikt voor in de camper of voor in de tent. Ga je met het gezin op reis? Dan kan dit nog weleens een leuke televisie zijn. Je kunt televisiekijken op Full HD-kwaliteit.

Waar kan ik verder op letten?

Wil je graag een kleine tv kopen? Dan zijn er eigenlijk verschillende zaken waar je op kunt letten. Je kunt namelijk letten op: schermformaat, wel of geen smart tv, beeldresolutie, merk en reviews van anderen.

Schermformaat

Het schermformaat is natuurlijk erg belangrijk. Wil je graag een kleine tv kopen? Dan kun je dus televisies bekijken tot 32-inch. Waar wil je je televisie gebruiken? Wil je deze in de slaapkamer plaatsen of neem je je televisie weleens mee? Bijvoorbeeld naar de camping? Als je echt een extreem kleine televisie koopt, zoals de Toshiba 32L3863, kan een laptop misschien nog wel een betere keuze zijn. Daar kun je immers veel meer mee. Daar kun je ook op internetten en een app voor Netfix is dan niet nodig. Wil je een televisie voor in de slaapkamer? Bekijk dan goed hoever je van de televisie af zit om te bepalen welk formaat je nodig hebt.

Kies je iets voor onderweg? Dan kun je eventueel ook tablets voor kinderen kopen. Een robuuste tablet kopen kan natuurlijk ook!

Smart tv?

Een smart tv kan erg handig zijn. Je kunt daardoor namelijk talloze leuke apps downloaden op je televisie. Je kunt dan eenvoudig films streamen via Netflix of Videoland zonder dat je daarvoor een aparte aansluiting nodig hebt. Kies je voor een televisie zonder smart tv? Dan kun je hier apart nog Apple TV of een ander alternatief daarvoor op aansluiten. Op die manier kun je vooralsnog leuke apps downloaden.

Beeldresolutie

De kleinere televisies betreffen allemaal geen 4K-tv’s. In principe is het voor zo’n groot scherm ook onnodig, maar je kunt uiteraard wel kijken naar de beeldresolutie. Het verschil tussen Full HD en HD Ready is namelijk groot. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar Full HD, omdat dat simpelweg iets beter is. Echter moet je daar natuurlijk ook budget voor hebben als je een kleine tv kopen gaat. Goed vergelijken voordat je de aankoop doet is dus ook erg raadzaam.

Merk

Het kan ook lonen om op het merk te letten. Hierboven hebben wij zes verschillende merken omschreven: Samsung, Philips, LG, Salora, Panasonic en Toshiba. Daar waar Salora wordt gezien als een topmerk wordt Panasonic daarentegen gezien als een topmerk. Wil je niet te veel geld uittrekken? Kies dan voor een Salora-televisie. In de reviews worden deze televisies namelijk goed beoordeeld. Bepaalde modellen zijn bovendien ook nog eens een smart tv.

Energielabel

Als je niet te veel kwijt wilt zijn voor de energierekening is het ook raadzaam om te kijken naar het energielabel. Er zijn namelijk televisies met een A+++ label, maar er zijn ook nog modellen met een B-label. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar een goed energielabel, maar die zijn vaak ook iets duurder. Op lange termijn kan dat vaak echter wel uit.

Reviews lezen

Wil je graag een kleine tv kopen? Dan kan het ook zeker lonen om de reviews te bekijken. Er zijn namelijk talloze televisies en merken waar je uit kunt kiezen, maar hoe is de ervaring van anderen? Je kunt dat allemaal gemakkelijk teruglezen in de reviews. Dat kan soms helpen om de beste keuze te maken. Lees goed wat de voor- en nadelen zijn van een bepaalde televisie voordat je de keuze maakt.

Een kleine tv kopen

Wil je graag een kleine tv kopen? Surf dan naar bol.com voor de leukste deals. Bij deze webshop heb je keuze uit talloze modellen. Je kunt niet alleen kiezen voor de topmerken, maar ook zijn er voldoende goedkopere merken waar je uit kunt kiezen. Kortom: een ruim assortiment waar voor iedereen wel iets bij zit.

De webshop levert de meeste televisies erg snel. Bovendien heb je standaard 30 dagen bedenktermijn na je aankoop. Twijfel je toch nog ergens aan? Dan kun je je televisie gratis terugsturen binnen de termijn van 30 dagen. Zo maak je altijd de juiste keuze!

Misschien vind je dit ook leuk