kinderstep kopen top 10 kindersteps reviews

Kinderstep kopen? Bekijk de top 10 kindersteps

door

Wil je graag een kinderstep kopen? Dan heb je keuze uit talloze leuke modellen. Speciaal voor kinderen zijn er betrouwbare modellen waar je mee over de stoep mag. In dit artikel lees je over de top 10 kindersteps van dit moment. Uiteraard hebben wij daarvoor verschillende reviews doorgenomen van de verschillende aanbieders.

> Bekijk hier alle steps op bol.com

1. Sportline scooter roze of rood

De Sportline scooter is leverbaar in de kleuren rood en roze. Dit model is momenteel voorzien van een hoge korting. Je bespaart namelijk maar liefst 30 procent op de adviesprijs. Het betreft een kleurrijk model die bijzonder goed beoordeeld is. In de reviews scoort deze step namelijk bijzonder goed: een 4,6 uit 5 sterren. Je kunt deze kinderstep kopen voor slechts 20,99 en dat maakt het een prima aankoop. Het is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

> Bekijk dit model op bol.com

2. SWASS Kids Scooter Step blauw of rood

De SWASS Kids Scooter step staat op nummer twee in deze top 10 kindersteps. Dit model is leverbaar in de kleuren blauw en rood en is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Het stuur is verstelbaar van 57 tot en met 69 centimeter en daarmee kun je er dus ook jaren mee vooruit. Als je kindje groter wordt kun je het stuur immers gemakkelijk verstellen. Ook uit de reviews van dit model blijkt dat dit een keurig model is. Je kunt deze kinderstep kopen voor een bedrag van 32,95 euro. Daarmee is dit model net iets duurder dan de nummer een uit deze lijst. Normaliter kun je deze kinderstep ook kopen in de kleuren groen, oranje en roze. Helaas zijn deze kleuren op moment van schrijven niet leverbaar.

> Bekijk dit model op bol.com

3. ALERT Aluminium kinderstep kopen

Wil je de ALERT Aluminum kinderstep kopen? Dit model is voorzien van een felgroene kleur en de stuurhoogte is maar liefst 80 centimeter. Dat maakt het dus ook geschikt voor kinderen die al iets groter zijn. De step is inklapbaar en daarmee kun je het model ook gemakkelijk meenemen. In de reviews scoort dit model een 4,3 uit 5 sterren en daarmee wordt deze kinderstep goed beoordeeld. Je kunt deze kinderstep kopen voor slechts 31,05 euro en dit model is direct uit voorraad leverbaar. Dit model is voorzien van stevige banden en dat maakt het ook een prima aankoop.

> Bekijk dit model op bol.com

3 Alert Aluminium Scooter Zwart - Step

4. 2Cycle Step

De 2Cycle Step is belastbaar tot maar liefst 100 kilogram. De voorgaande modellen zijn allemaal belastbaar tot maximaal 50 kilogram. Dat betekent dat dit model dus ook geschikt is voor grotere kinderen. Ook is de stuurhoogte van dit model hoger: 88 cm. Dit model heeft extra grote wielen en het stuurt soepel en licht. Je kunt deze kinderstep kopen voor 40 euro, maar op moment van schrijven is deze niet direct uit voorraad leverbaar. Je kunt deze kinderstep kopen via een van de partners van bol.com. Dit model is leverbaar in de kleuren zwart-wit of blauw met wit. In de reviews scoort deze step een 4 uit 5 sterren. Daarmee wordt ook dit model relatief goed beoordeeld.

> Bekijk dit model op bol.com

5. Marvel & Spider kinderstep kopen

Wil je graag de Marvel & Spider kinderstep kopen? Dit betreft een driewieler en is daarmee geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Ook als je kindje nog niet zo goed zijn of haar evenwicht kan bewaren is dit dus een prima model. Deze kinderstep is geschikt voor kinderen van maximaal 20 kilogram. Het is dus vooral geschikt voor de kleinere kinderen. Het nadeel van dit model is dat zij er wel vrij snel ‘uitgroeien’. Gelukkig is het stuur verstelbaar van 61 tot maximaal 75 centimeter. De fleurige kleuren blauw en rood zorgen ervoor dat je kindje er stoer mee rond kan crossen. Je kunt deze kinderstep kopen voor 35,95 euro en dit model wordt uit voorraad geleverd. Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

> Bekijk dit model op bol.com

Marvel Spider-man 3-wiel Kinderstep kopen

6. Little Tikes Learn To Turn

De Little Tikes Learn To Turn is een prima kinderstep die ideaal is voor de beginnende rijder. Deze kinderstep is namelijk voorzien van een brede voetenplank met twee wielen aan de voorzijde. Dat zorgt voor extra stabiliteit en daarmee is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. In de reviews scoort dit model een 4,3 uit 5 sterren. Het is eenvoudig te besturen voor kleuters en staat gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Je kunt deze kinderstep kopen voor 34,99 euro bij bol.com. Ook dit model is uit voorraad leverbaar: voor 23.59 uur besteld is de volgende dag al in huis.

> Bekijk dit model op bol.com

Little Tikes Lean To Turn Scooter Blauw - Step

7. Kettler Kid’s Scooter Boy

De Kettler’s Kid Scooter Boy is een bijzonder stoer model met elle rode kleuren. Aan de achterzijde zitten twee wielen wat zorgt voor extra stabiliteit. Daarmee is dit model geschikt voor kinderen vanaf twee tot vier jaar oud. De step kan tot maximaal 20 kilogram belast worden. In de reviews scoort dit model een 4,4 uit 5 sterren en daarmee is dit model bijzonder goed beoordeeld. Je kunt deze kinderstep kopen voor 44,96 euro. Daarmee is het model, op moment van schrijven, 25 procent afgeprijsd ten opzichte van de adviesprijs. Dit model is vanuit voorraad leverbaar: voor 23.59 uur besteld is de volgende dag al in huis. Dit model model behoort daarmee ook tot een van de betere speelgoed aanbiedingen van dit moment.

> Bekijk dit model op bol.com

8. Elektrische step met zadel

Wil je kind liever rondscheuren op een elektrische step? Dan kun je deze kinderstep kopen. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder. Met een krachtige 120W kun je snelheden behalen van maximaal 12 kilometer per uur. Het maximum draagvermogen van deze kinderstep bedraagt 50 kilogram. Er is een krachtige batterij aanwezig waardoor dit model zo’n zes tot acht uur meegaat. Uiteraard wordt dit model geleverd met een oplader. Ook krijg je er gratis reservezekeringen bij. Het is belangrijk dat je kindje wel beschermingsmiddelen draagt. Hierbij kun je onder andere denken aan een helm! Veiligheid staat natuurlijk voorop. De reviews zijn erg wisselend. Dit model heeft ook een aantal negatieve reviews gehad. Je kunt de review bekijken op bol.com

> Bekijk dit model op bol.com

9. Move 125 kinderstep kopen

Wil je graag de Move 125 kinderstep kopen? Ook dit wordt gezien als een van de betere modellen uit deze lijst top 10 kindersteps. Dit betreft een leuk blauw model met een stuurhoogte van 81,5 centimeter. De wielen hebben een doorsnede van 125mm en er is een lange voetplank aanwezig. De step kun je bovendien gemakkelijk inklappen en daarmee kun je het model dus ook gemakkelijk meenemen.

> Bekijk dit model op bol.com

10. Nijdam driewiel step

We sluiten de top 10 kindersteps af met de Nijdam driewiel step. Dit model is voorzien van blauwe, gele en zwarte kleuren en ziet er daarmee bijzonder kleurrijk uit. Je kunt deze kinderstep kopen voor slechts 32 euro, maar helaas is het model niet uit voorraad leverbaar. Je zult dus wel enkele dagen geduld moeten hebben. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en is maximaal belastbaar tot 50 kilogram.

> Bekijk dit model op bol.com

10 Nijdam 3-Wiel Step

Een kinderstep kopen: waar kan ik op letten?

Wil je graag een kinderstep kopen voor je kindje? Dan zijn er natuurlijk verscheidene zaken waar je op kunt letten. Zo kun je onder andere natuurlijk letten op prijs. De meeste modellen uit deze top 10 kindersteps betreffen modellen die minder kosten van 100 euro. Sterker nog: de meeste kindersteps zijn goedkoper dan 40 euro! Alleen het elektrische model is aardig aan de prijs. Dat is ook logisch, want daar zit simpelweg ook meer techniek in.

Bovendien kun je natuurlijk ook naar reviews kijken. Een review kan soms ontzettend veel zeggen. Op die manier krijg je een inkijk op een bepaalde kinderstep. Is het model gemaakt van stevig materiaal? Is het geschikt voor de leeftijd van mijn kind? Het zijn vragen die soms beantwoord worden in de reviews. Ga daarom nooit alleen op de omschrijving af, maar controleer ook altijd de reviews. Dat kan erg waardevol zijn.

Wil je graag een kinderstep kopen? Surf naar bol.com

Wil je graag een kinderstep kopen? Surf dan naar bol.com voor de beste deals. Je kunt hier profiteren van verscheidene kinderstep aanbiedingen. Ook in dit artikel hebben wij een aantal kindersteps omschreven die momenteel afgeprijsd zijn. Soms loopt de korting op tot wel 25 procent! Alle artikelen boven de 20 euro worden gratis bij je thuisbezorgd. Standaard heb je 30 dagen bedenktermijn en je kunt je artikelen gratis retourneren. Surf daarom direct naar bol.com voor het nieuwste speelgoed!

Misschien vind je dit ook leuk