kinderquad kopen

Kinderquad kopen? De beste elektrische kinderquads van dit moment!

door

Kinderen vinden het natuurlijk ontzettend leuk om lekker rond te rijden. Papa en mama rijden (waarschijnlijk) ook weleens in de auto, dus hoe leuk is het dan als je zoon of dochter zelf ook lekker kan rijden? Je kunt daarvoor een kinderquad kopen! Deze mini quads voor kinderen zijn erg stabiel, omdat deze op vier wielen staan, en zijn leverbaar in talloze kleuren. De beste elektrische kinderquads hoeven bovendien ook helemaal niet duur te zijn. In dit artikel lees je over de beste modellen van dit moment.

1. Injusa accuvoertuig quad Kawasaki

Injusa Accuvoertuig Quad KawasakiKawaski is een bekend merk in de motorwereld. Deze prachtige quad voor kinderen staat daarom ook niet voor niets op nummer 1. De felgroene kleur springt er echt uit en deze mini quad kan acht kilometer per uur rijden. Kinderen tot maximaal 25 kilogram kunnen erop zitten. Het is een bijzonder stoer model met stevige banden. Deze mini quad is van het merk Injusa en wordt geleverd door bol.com. Je kunt dit model dan ook vóór 23.59 uur bestellen en dan wordt het al de volgende dag bij je thuisbezorgd. Je kunt deze kinderquad kopen voor kinderen tot en met maximaal 4 jaar.

De brede wielen zien er niet alleen mooi uit, maar het zorgt ook voor extra stevigheid. De 12-volt accu is erg krachtig en er is zowel een gaspedaal als een rem aanwezig. Je kind heeft dus alles wat hij of zij nodig heeft om lekker te racen. Gebruik deze mini quad alleen op eigen terrein en niet op de openbare weg.

2. Rollplay mini quad dragon

Rollplay Accuvoertuig Mini-quad DragonDit is een bijzonder speels model met een toffe dragon-look. Deze mini quad is ontwikkeld door het merk Rollplay en is geschikt voor kinderen tot maximaal 5 jaar. Deze quad voor kinderen wordt aangedreven met behulp van een 6-volt accu en heeft oplichtende ogen, zoals een draak dat ook heeft. De kleine piloot die op dit toestel stapt kan simpelweg de knop indrukken op het stuur. Op die manier kan hij of zij gemakkelijk rijden.

Het maximaal belastbare gewicht komt uit op 20 kilogram. Deze mini quad zelf weegt 4,5 kilogram. De snelheid is een stukje lager dan bij het bovenstaande model: dit toestel kan namelijk maximaal 2 kilometer per uur rijden. Het is dan ook erg geschikt voor jongere kinderen, omdat het simpelweg niet erg hard gaat.

3. Kindercar elektrische kinderquad wit

Elektrische kinderquad kopen witDit model is geproduceerd door het merk KinderCar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van dergelijke voertuigen. Het ziet eruit als een stoere offroad auto en beschikt over een krachtige 12-volt motor. Deze quad voor kinderen wordt geleverd met een accu, oplader en afstandsbediening. Als je wilt kun je deze mini quad dus ook besturen met behulp van een afstandsbediening. Dat is ideaal voor kinderen die de vierwieler nog niet zelf kunnen besturen.

Met behulp van de soft start techniek wordt de snelheid opgebouwd. Je kind vliegt er dus niet meteen als een haas vandoor. De maximumsnelheid is 6 kilometer per uur en daarmee is dat zeker binnen de kaders. Een extra toffe optie is zelfs dat er een FM-radiostation aanwezig is. Je kunt dus zelfs filmpjes afspelen en dat is wel een erg coole extra.

4. Elektrische kinderquad geel

KinderQuad kopen elektrischDe KinderCar elektrische kinderquad wordt uitgebracht door de webshop vidaXL. Het betreft een 6-volt model met een bijzondere felgele kleur. Er is een klein dashboard aanwezig met een namaak-kilometerteller. Je kunt dus niet echt zien hoe je kind rijdt. Dat hoeft gelukkig ook niet, want dit model gaat slechts 3 kilometer per uur! Dat is natuurlijk niet bepaald hard, maar dat hoeft ook niet voor je kindje. Je kunt deze quad namelijk kopen voor kinderen vanaf 2 jaar tot maximaal 4 jaar.

Als deze elektrische kinderquad helemaal opgeladen is gaat ‘ie maar liefst een uurtje mee. Je kunt deze quad voor kinderen in beweging brengen door het knopje op het stuur. Zo ben je ervan verzekerd dat je kind niet te hard rijdt. Gebruik dit voertuig bij voorkeur alleen op eigen terrein en uiteraard met toestemming van de eigenaar.

Dit zithoogte is 35 centimeter en er is een automatisch remsysteem aanwezig. Uiteraard wordt er ook standaard een oplader bijgeleverd, dus je kunt de accu ook weer gemakkelijk opladen. Het opladen werkt erg vlot.

5. KinderCar Kinder Quad elektrisch

KinderCar Kinder Quad elektrischDe nummer vijf uit deze lijst wordt eveneens geleverd door vidaXL. Dit model is belastbaar tot maximaal 30 kilogram en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot maximaal 6 jaar. Daarmee is deze kinderquad dus geschikter voor iets oudere kinderen. Ook bij dit model zit een handig knopje op het stuur. Zodra deze losgelaten wordt zal het voertuig automatisch afremmen. Zo is je kindje ervan verzekerd dat hij of zij veilig kan rondrijden.

Als deze quad voor kinderen is opgeladen gaat ‘ie ongeveer een uurtje mee. Ook dit betreft een 6-volt model waar je uiteraard ook een oplader bijkrijgt. De maximumsnelheid is eveneens 3 kilometer per uur.

Voor de veiligheid is het belangrijk dat je deze mini quad alleen gebruikt op eigen terrein met toestemming van de eigenaar van het erf. Daarmee kunnen ongelukken voorkomen worden. Gebruik deze quad voor kinderen dus niet op de openbare weg.

6. Kinder trike politiemotor

Kinder trike wit - Elektrische MotorMisschien kunnen we deze trike geen echte mini quad noemen, maar eigenlijk mag ‘ie ook weer niet ontbreken in deze lijst. Dit is namelijk ook een bijzonder stoer model! Het is namelijk een politiemotor, maar stabiel genoeg voor de allerkleinsten. Immers is het een heuse trike. Je hebt keuze uit de kleuren blauw en groen en je kunt er zelfs een mp3-speler op installeren. Er is namelijk een USB-ingang aanwezig. De zitting is comfortabel en er zijn grote stevige wielen aanwezig.

Al met al is dit een erg stevig model die geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 7 jaar. Het maximale draaggewicht is 25 kilogram en de batterijcapaciteit is goed voor 4,5 uur. De oplaadduur betreft 6 uur, dus dat duurt wel eventjes. Gelukkig kun je deze miniquad voor kinderen daarna ook lang gebruiken. Wil je graag een leuke kinderquad kopen? Dan is dit ook zeker een aanrader.

7. Feber Cars McQueen

Feber Cars 3 McQueen Quad 6vIs je kind tussen de 1 jaar en 3 jaar oud? Dan kun je deze leuk kinderquad kopen. Dit model gaat maximaal 2,5 kilometer per uur en werkt met een gaspedaaltje. Je kind kan dus lekker rondscheuren op zijn dooie gemak. Uiteraard wordt dit toestel geleverd met de benodigde opladers en kies je al met al voor een stoer model. Deze quad voor kinderen is ontworpen en geproduceerd door het merk Feber.

8. Razor Quad elektrisch

Razor Quad electrisch zwartIs je kind al iets ouders en ie hij of zij al aan iets sneller toe? Deze quad voor kinderen is een absolute snelheidsduivel. Dit toestel gaat namelijk maximaal 19 kilometer per uur en beschikt over een 24-volt motor. Het belastbaar gewicht is 54 kilogram en het is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar tot maximaal 11 jaar. Je kind kan er, op een volle accu, minimaal 40 minuten op rondcrossen. Binnen twaalf uur wordt het toestel weer helemaal opgeladen. Wil je graag een stevig en cool model? Dan kun je deze kinderquad kopen!

Het stuur ziet er erg stoer uit en het algehele design maakt het een toffe quad voor kinderen. De rode kleuren combineren goed met de zwarte kleuren en dat maakt het zeker een aanrader voor de al iets oudere kinderen.

Kinderquad kopen: waar kan ik op letten?

Wil je graag een kinderquad kopen? Dan zijn er natuurlijk nog talloze zaken waar je op kunt letten. Zo kun je niet alleen alvast een budget vaststellen, maar ook kun je kijken voor welke leeftijd het toestel geschikt is. Welke accessoires worden er meegeleverd en hoe hard kan het apparaatje eigenlijk? En hoe waarborg je de veiligheid van je kind? Hieronder lees je over enkele aandachtspunten als je een van de kinderquads in huis haalt. Is er misschien zelfs een app beschikbaar of kun je zelfs een smartwatch voor kinderen gebruiken?

Stel een budget vast

Een mini quad voor kinderen kopen is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Toch is het belangrijk dat je van tevoren wel een budget vaststelt. Hoeveel wil je uitgeven en hoe lang kan je kind ermee spelen? Misschien is het een beetje too much om ruim 300 euro uit te geven voor iets waar je kind maar een jaartje mee speelt. Als je een kinderquad wilt kopen is het dus belangrijk dat je een budget vaststelt. Je kunt enkele goedkope modellen halen voor minder dan 100 euro. Dat is nog best wel te doen.

Voor welke leeftijd is de quad voor kinderen geschikt?

Niet iedere mini quad is geschikt voor elke leeftijd. Als je een kinderquad wilt kopen is het dus belangrijk dat je let op de aanbevolen leeftijd. Sommige modellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, terwijl andere modellen geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar of soms zelfs 5 jaar of 7 jaar. Je kunt dit altijd terugvinden in de omschrijvingen zodat je alleen een quad voor je kind koopt die bij zijn of haar leeftijd past.

Wat is maximumsnelheid?

Bepaalde modellen kunnen tot wel 19 kilometer per uur racen, terwijl andere modellen slechts 2 kilometer per uur rijden. Het is belangrijk om daarnaar te kijken. Eigenlijk valt dit ook deels samen met de leeftijd van je kind. Kleine kinderen zullen aan 2 of 3 kilometer per uur meer dan voldoende speelplezier beleven. Een ouder kind zal dat al snel saai vinden. Probeer dat daarom goed af te wegen.

Is er een automatisch remsysteem aanwezig?

Veiligheid voor je kind staat natuurlijk voorop. Een automatisch remsysteem op een kinderquad dan ook wel zo fijn. Bepaalde modellen hebben dit, terwijl andere modellen dat niet hebben. Daarom is het ook raadzaam om daarop te letten als je kinderquad wilt kopen.

Wordt er een oplader bijgeleverd?

Bij vrijwel alle modellen krijg je er gelukkig een oplader bijgeleverd. Daarmee voorkom je dus ook dat je weer extra accessoires nodig hebt. Check voor de zekerheid altijd de omschrijving, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wordt er een afstandsbediening bijgeleverd?

Soms kan het natuurlijk wel fijn zijn als je de mini quad op afstand kan besturen. Wil je graag een kinderquad kopen voor een kind van 2 jaar? Of misschien 3 jaar? Dan kan het natuurlijk handig zijn om te kiezen voor een mini quad met afstandsbediening. Is je kind echter al iets ouder, bijvoorbeeld 8 jaar of misschien zelfs 10 jaar? Dan is dat misschien minder nodig. Je kunt dan ook gerust kiezen voor een ander model.

Welke mini quad accessoires heb ik nodig?

Er zijn talloze mini quad accessoires waar je uit kunt kiezen. Soms wordt dat er al standaard bijgeleverd, zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening. Je kunt er echter ook nog andere spulletjes bijkopen, waaronder veiligheidsaccessoires.

Wat is de garantietermijn?

Als je een kinderquad gaat kopen heb je altijd een garantietermijn. De exacte garantietermijn op een quad voor kinderen kan verschillen per merk of model. Daarom is het ook raadzaam om daar goed op te letten. Gelukkig staat dit ook bij de verschillende omschrijvingen.

Moet ik nog iets monteren?

In sommige gevallen zal je een mini quad in elkaar moeten zetten, maar dat is niet altijd zo. Ben jij niet zo technisch? Dan kun je voor een kant-en-klare mini quad kiezen. Ben jij echter wel een klusser? Dan kun je natuurlijk ook een kinderquad kopen die je deels zelf in elkaar moet zetten. Deze keuze is aan jou.

Kinderquad kopen? Bekijk alle elektrische kinderquads!

Wil je graag een kinderquad kopen? Dan heb je keuze uit talloze leuke modellen. Uiteraard vind je de beste elektrische kinderquads op bol.com. Indien je orderwaarde hoger is dan 20 euro wordt de quad voor kinderen gratis bij je thuisbezorgd!

Misschien vind je dit ook leuk