kinderkoptelefoon kopen

Kinderkoptelefoon kopen? Bekijk de beste koptelefoons voor je kind!

door

Wil je graag een kinderkoptelefoon kopen? Dan heb je keuze uit talloze koptelefoons, maar wat is nu de beste koptelefoon voor je kind? In dit artikel bespreken we de meest betrouwbare modellen van dit moment. Of je dit nu koopt voor je kind voor het gamen of voor muziekluisteren: in dit artikel tref je een handig overzicht met veilige kinderkoptelefoons. Uiteraard hebben we ook diverse reviews gelezen van de verschillende hoofdtelefoons. Zo hebben wij deze top 10 samengesteld!

Kinderkoptelefoon kopen: samenvatting van de beste koptelefoons voor je kind

Dit betreft een vrij lang artikel. Heb je geen zin of tijd om het hele artikel door te lezen? Dan kun je hieronder ook een korte samenvatting lezen. Hier vind je de beste koptelefoons voor je kind van dit moment. Je kunt een kinderkoptelefoon kopen via de links. Hierbij word je doorverwezen naar de populaire webshop bol.com.

  • JBL JR300BT, bekijk dit product. Pluspunten: hoge kwaliteit, volumebegrenzing, verschillende kleuren, licht van gewicht, draadloos met bluetooth.
  • JVC HA-KD5, bekijk dit product. Pluspunten: goedkoop, hoog draagcomfort. Nadeel: geen bluetooth, bedraad model.
  • Trust Sonin, bekijk dit product. Pluspunten: betaalbaar, inclusief microfoon, leverbaar in verschillende kleuren.  Nadelen: geen bluetooth, met draad.
  • JVC HA-KD7ZE, bekijk dit product. Pluspunten: verschillende klikstanden, meerdere kleuren beschikbaar, goed beoordeeld. Nadeel: bedraad model en geen bluetooth.
  • Emoji Flip & Switch, bekijk dit product. Pluspunten: extra stickerset, uniek model, betaalbaar, volumebegrenzing. Nadeel: geen bluetooth en dus niet draadloos

1.  JBL JR300BT kinderkoptelefoon kopen

De JBL JR300BT staat op nummer 1 in deze top 10. Je kunt deze kinderkoptelefoon kopen voor een scherp prijsje en je hebt keuze uit drie verschillende kleuren: blauw, roze en groen. Wat ons betreft is dit het perfecte model, want de accu gaat maar liefst twaalf uur mee op een lading. Het betreft dus ook een draadloos model. Met behulp van de volumebegrenzing op 85 dB staat deze koptelefoon voor je kind dus ook nooit te hard. Dit is een echt allround model die uitermate geschikt is voor de allerkleinsten. Het gewicht komt uit op slechts 113 gram en daarmee is het zo licht als een veertje.

2. JVC HA-KD5 kinderkoptelefoon kopen

De JVC HA-KD5 is ook een prima model. Ook deze koptelefoon voor je kind is leverbaar in verschillende kleuren: roze, rood, paars en geel. We vinden het jammer dat een stoere kleur als blauw helaas ontbreekt. Wel is dit model een stukje goedkoper dan de bovenstaande kinderkoptelefoon. De kwaliteit van het geluid is goed en dit model is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. De zachte oorkussentjes zorgen voor een hoog draagcomfort. Uiteraard is hier ook een volumebegrenzing aanwezig en daarmee kun je gehoorbeschadiging voorkomen. Het betreft een bedraad model en dit werkt dus niet op bluetooth. Dat kun je mogelijk als een nadeel zien.

3. Trust Sonin kinder koptelefoon

Trust Sonin - kinder koptelefoonDe Trust Sonin kinderkoptelefoon is leverbaar in verschillende leuke kleuren. Zo kun je onder andere kiezen uit groen, roze en rood. In tegenstelling tot de bovenstaande modellen is er op de Trust Sonin wel een microfoon aanwezig. Daarmee kun je hier dus ook lekker gamen. Je kunt deze koptelefoon voor je kind bijvoorbeeld aansluiten op je PlayStation 4 of Nintendo Switch. Uiteraard is dit model veilig voor kinderen en is er een goede volumeregeling beschikbaar. Er geldt een volumelimiet van 85 dB en het is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Je kunt de koptelefoon aansluiten met behulp van de 3,5mm-plug.

4. JVC HA-KD7ZE

JVC HA-KD7ZE - On-ear kids koptelefoonDe JVC HA-KD7ZE is een ideale kinderkoptelefoon met een volumebegrenzer. Er zijn zeven verschillende klikstanden aanwezig en daarmee past het op ieder hoofd van ieder kind! Het model gaat dus ook wel een tijdje mee en dat is natuurlijk ook wel zo duurzaam. De geluidssterkte is begrensd, zoals je dat gewend mag zijn van een koptelefoon voor je kind. Wil je deze kinderkoptelefoon kopen? Dan kun je uiteraard terecht op bol.com. Klik daarvoor op de onderstaande button. In de reviews scoort dit model maar liefst een 5 uit 5 sterren. Prima apparaatje dus! Het betreft een bedraad model en daarmee werkt deze dus niet op bluetooth. Je hebt keuze uit de kleuren blauw, geel, roze en rood.

5. Emoji Flip & Switch

Emoji Flip & Switch kinder koptelefoonDe Emoji Flip & Switch is misschien wel het meest kleurrijke model uit dit lijstje. Er staan namelijk talloze leuke emoji’s afgebeeld op deze koptelefoon voor kinderen. Dit model heeft een officiële licentie en is bovendien ook erg betaalbaar. Het wisselende design maakt het ook een erg uniek model. Er is een volumebegrenzing ingesteld op 83 dB en daardoor staat het volume dus ook nooit te hard. Als je wilt kun je het design zelfs veranderen: in het pakket tref je namelijk acht verwisselbare designs. Als je deze kinderkoptelefoon kopen gaat kun je deze ook handig inklappen. Dat is zeker een pluspunt. Het betreft wel een bekabeld model. De kabel is circa een halve meter lang.

6. GRIXX Optimum Kinder koptelefoon

GRIXX Optimum Kinder koptelefoonGRIXX is een ietwat minder bekend merk in deze lijst. Dat wil echter helemaal niets zeggen over kwaliteit van deze kinderkoptelefoons. Ook deze modellen zijn namelijk bijzonder goed. In de reviews scoort dit model een 4 uit 5 sterren en daarmee is het een ruime voldoende. Geen perfect model dus, maar zeker een goed model. Dit model heeft een fraai design met ene handige hoofdband aan de voorzijde. Dat zorgt voor extra comfort en dat is natuurlijk wel zo fijn voor je kind. Je hebt keuze uit drie kleuren: roze, rood en blauw. Ook dit een bedraad model met een 3,5mm Jack-aansluiting. Je kunt deze koptelefoon voor je kind aansluiten op onder andere de laptop, televisie of tablet. De kinderkoptelefoon is gemaakt van een speciale niet-giftige foam. Er is een volumebegrenzing tot 86 dB.

7. Pokémon Electric Pikachu headset

Is jouw kind een echte fan van Pokémon én dan Pikachu in het bijzonder? Dan is de Pokémon Electric Pikachu headset een ware aanrader. Op de grote oordoppen is dit gele vriendje namelijk afgebeeld. We beloven wel: je kind krijgt geen schokjes van Pikachu! Het is een erg leuk stukje elektronica en ideaal voor liefhebbers. De plug type bestaat uit een 3,5mm Jack-aansluiting. Dit betreft dus geen draadloos model en werkt dus ook niet op bluetooth.

8. Philips SHK2000

Philips SHK2000 beste Kids koptelefoonDe Philips SKK2000 doet misschien een beetje denken aan een volwassen model. Toch is dit ook een koptelefoon voor kinderen. Dit model is namelijk begrensd tot maximaal 85 dB. Muziekluisteren blijft daarmee veilig en leuk. De Philips SHK2000 heeft een sterk model en is dat natuurlijk erg handig voor kinderen. Het ontwerp is licht en er is een ergonomische, verstelbare hoofdband die meegroeit met je kind. De duurzame vormgeving ziet er fraai uit en dat maakt het ook een prima model.

9. Trust Urban Spila

Trust Urban Spila kinderkoptelefoon kopenDe Trust Urban Spila is ook een erg kleurrijk model. Is je kind toe aan een erg speels model? Dan is de Trust Urban Spila zeker een aanrader. Je kunt deze koptelefoon voor je kind erg voordelig in huis halen. Ook dit betreft een bedraad model en is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Er is een verstelbare hoofdband aanwezig met als voordeel dat deze koptelefoon voor je kind ook lekker lang meegaat. De oorkussens zijn lekker zacht en dat is natuurlijk wel zo fijn voor je kind. Volumelimiet is ingesteld op 85 dB. Dat maakt het uitermate veilig voor kinderen. In de reviews scoort dit model een 4.4 uit 5 sterren.

10. JVC HA-KD7YE

JVC HA-KD7YE - On-ear kids koptelefoonWe sluiten deze top 10 af met de JVC HA-KD7YE. Wil je graag een kinderkoptelefoon kopen? Dan kan dit ook nog weleens een goede keuze zijn. Dit model beschikt over een kleurrijk design met verschillende kleurtjes. Ook bij dit model heb je keuze uit vier verschillende kleuren: geel, roze, rood en blauw. Je kind kan uitstekend en veilig muziekluisteren. Er zijn zeven klikstanden aanwezig en dat maakt dit ook een erg duurzaam. Bij deze koptelefoon voor je kind worden ook speciale plakstickers geleverd. Je kind kan op die manier zijn of haar headset een eigen look geven! Dat is natuurlijk erg uniek en ook erg leuk bedacht.

Kinderkoptelefoon kopen: waar kan ik verder nog op letten?

Wil je graag een kinderkoptelefoon kopen? Dan zijn er natuurlijk verschillende zaken waar je op kunt letten. Zo is het onder andere belangrijk dat je let op de techniek achter een bepaald model. Hoe zit het bijvoorbeeld met gehoorbeschadiging bij kinderen door een koptelefoon? En welke kleur vind jij belangrijk? En misschien ook niet geheel onbelangrijk: hoeveel budget heb je over voor een nieuwe kinderkoptelefoon? Hieronder volgt een overzicht met belangrijke aandachtspunten waar je op kunt letten.

Is er een volumebeschermer aanwezig?

Een volumebeschermer op een koptelefoon voor je kind is natuurlijk erg belangrijk. Kinderen kunnen sneller gehoorschade oplopen dan volwassenen. Hun kleine oortjes zijn namelijk nog volop in ontwikkeling. Het is dus ook erg belangrijk om daar goed op te letten. Als je een kinderkoptelefoon kopen gaat ben je er gelukkig van verzekerd dat hierover nagedacht is. Dit zijn immers betaalbare modellen die speciaal voor kinderen ontworpen zijn.

Werkt de koptelefoon voor je kind op bluetooth?

Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een draadloos of een bedraad model. De draadloze modellen werken met behulp van bluetooth. Het voordeel daarvan is dat je rustig rondjes door huis kunt lopen zonder dat je erg dichtbij je computer of laptop hoeft te blijven zitten. Je zult dit model wel met enige regelmaat moeten opladen. Dat is natuurlijk wel een nadeeltje.

Kinderkoptelefoon: draadloos of bedraad?

Misschien twijfel je nu: wil je graag een draadloos of bedraad model? Je kunt de voor- en nadelen goed tegen elkaar moeten opwegen. Wil je graag rond kunnen lopen en wil geen vervelend snoer voor je handen? Dat is een draadloze kinderkoptelefoon natuurlijk wel zo handig. Er zit gelukkig ook maar weinig prijsverschil in: een draadloos model is ook erg goedkoop. De meeste kinderkoptelefoons zijn sowieso erg goedkoop.

Koptelefoon voor je kind kopen: welke merk kies je?

Als je een koptelefoon voor je kind wilt bestellen kun je natuurlijk ook letten op het merk. Wil je absoluut een koptelefoon van JBL? Of gaat je voorkeur uit naar JVC, Trust of Philips? Het zijn stuk voor stuk bekende namen in deze markt. Een kinderkoptelefoon kopen doe je natuurlijk niet elke dag en daarom is het ook belangrijk om goed te vergelijken. JBL staat bekend als een van de betere merken, maar de keuze is natuurlijk aan jou.

Welk budget heb ik over voor een kinderkoptelefoon?

Een kinderkoptelefoon kopen is, zoals gezegd, geen alledaagse taak. Gelukkig zijn de meeste modellen erg goedkoop. Voor een dergelijke koptelefoon voor je kind betaal je vaak maar een klein bedrag: voor 25 euro ben je wel klaar. Er zijn zelfs modellen die minder dan 20 euro kosten. Dat betekent dus dat je zelfs nog verzendkosten moet betalen! Uiteraard kun je er wel iets anders bijbestellen als je wilt. Zo zie je maar weer: kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn.

Welke kleur vindt mijn kind leuk?

Als je een kinderkoptelefoon wilt kopen heb je keuze uit talloze leuke kleuren. Vind je kind roze een leuke kleur? Of vind je kind blauw juist een stoere kleur? Er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de traditionele zwart kleur. De keuze is aan jou.

Hoe zwaar is de koptelefoon voor mijn kind?

De meeste modellen zijn geschikt voor jongere kinderen. De meeste kinderkoptelefoons zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Echt zwaar zijn de verschillende modellen dus ook niet. Toch kun je natuurlijk de omschrijvingen lezen zodat je zeker weet dat dit bij je kind past.

Is er ook een draagtas aanwezig?

Wil je de koptelefoon voor je kind ook graag meenemen voor onderweg? Dan kan het natuurlijk wel fijn zijn als je hier een draagtas bij hebt. Je kunt het apparaatje dan erg eenvoudig meenemen. Immers past het vaak niet bij een laptoptas in, omdat het natuurlijk wel een vrij grote headset is. Bij sommige modellen krijg je een gratis tas, maar dat is zeker niet bij alle modellen zo. Ook daarvoor geldt: lees de beschrijving om het zeker te weten.

Voor welke leeftijd is dit geschikt?

Zoals gezegd zijn de meeste modellen geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Is je kind nog jonger dan dat? Dan is het advies om nog even te wachten met een kinderkoptelefoon. Het is namelijk niet geschikt voor zulke kleine oortjes. Je wilt gehoorbeschadiging op zo’n jonge leeftijd uiteraard voorkomen, dus kies altijd het zekere voor het onzekere.

Hoe zit het met gehoorbeschadiging?

Gehoorbeschadiging moet je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Het is dus belangrijk dat je ook echt een koptelefoon voor kinderen koopt. De volwassen modellen kunnen een stukje harder en kunnen daardoor gehoorbeschadiging opleveren. Kies daarom altijd voor een geschikt model. Uiteraard kun je daarvoor onze top 10 raadplegen. Dit zijn allemaal veilige modellen voor je kind.

Gehoorbescherming voor kinderen

Gehoorbescherming voor je kind of kinderen is natuurlijk erg belangrijk. In deze top 10 tref je alleen modellen die ook écht geschikt zijn voor kinderen. Daarvoor zijn niet alleen omschrijvingen bekeken, maar ook reviews van anderen zijn gepeild. Er is namelijk altijd een volumebegrenzing aanwezig op een van de bovenstaande modellen.

Is het materiaal duurzaam?

Het is natuurlijk interessant om na te gaan of het materiaal duurzaam is. Hoe lang gaat zo’n koptelefoon voor je kind eigenlijk mee? En wanneer is deze aan vervanging toe? De meeste modellen zijn erg duurzaam, omdat deze namelijk meegroeien met je kind. Je kunt de bovenkant zodanig instellen dat de formaten wijzigen. Daarmee kun je dus een kinderkoptelefoon kopen die bijzonder lang meegaat.

Wanneer ontvang ik mijn artikel?

Natuurlijk is het fijn om te weten wanneer je de koptelefoon voor je kind ontvangt. Gelukkig staat dat altijd duidelijk omschreven bij de verschillende artikelen. Voor veel modellen geldt: voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis. Dat geldt niet voor elk model, dus lees dit daarom altijd goed door voordat je een model in huis haalt.

Is er ook een microfoon aanwezig?

Wil je graag een kinderkoptelefoon kopen met microfoon? Niet alle modellen beschikken over een ingebouwde microfoon. In bepaalde gevallen kan het echter handig zijn om te kiezen voor zo’n model. Wil je kind zijn koptelefoon gebruiken voor het gamen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als hij of zij kan communiceren met zijn vriendjes. Let daar dus ook goed op als een kinderkoptelefoon kopen gaat.

Schermen de oorkappen al het geluid af?

Als je kind zijn koptelefoon op heeft zal dit vrijwel al het geluid afschermen. Hij of zij kan dus in alle rust naar filmpjes kijken op de computer of tablet. Ondertussen kun jij als ouder lekker je ding doen: stofzuigen, opruimen of lekker een boek lezen. Of gewoonweg televisiekijken!

Of kies ik toch liever voor oordopjes voor mijn kind?

Niet elk kind wil graag een kinderkoptelefoon kopen. Sommige kinderen hebben liever oordopjes. Dat kan natuurlijk ook een goede keuze zijn. Gelukkig zijn er ook voldoende alternatieven waar je uit kunt kiezen. Bekijk hier alle oordoppen voor kinderen op bol.com.

Wat is de beste draadloze koptelefoon voor mijn kind?

JBL JR300BT kinderkoptelefoon kopenWat is nu de beste draadloze koptelefoon voor mijn kind? Onze keuze valt op de JBL JR300BT – Draadloze on-ear kids koptelefoon. Dit model is leverbaar in drie verschillende kleuren en is met een prijskaartje van 43,99 euro erg betaalbaar. Het betreft een lichtgewicht model en de accu gaat maar liefst twaalf uur mee. Er is een volumebegrenzing aanwezig tot 85 dB. Daarmee is luisteren niet alleen leuk, maar ook erg veilig. In de reviews scoort deze kinderkoptelefoon bovendien een 5 uit 5 sterren. Veel beter gaat het dus niet worden.

Bekijk reviews als je een kinderkoptelefoon kopen gaat!

Wil je graag een kinderkoptelefoon kopen? Dan raden we aan dat je de verschillende reviews ook doorneemt. Natuurlijk kun je uitgaan van een productomschrijving, maar er reviews van derden zijn ook erg interessant om te zien. Wat zijn de voordelen? En wat zijn de nadelen van een bepaald model? Neem gerust de tijd om reviews door te lezen zodat je zeker weet dat je een geode keuze maakt.

Profiteer van exclusieve aanbiedingen

Wil je graag een koptelefoon voor je kind bestellen? Dan kun je via bol.com ook profiteren van diverse leuke aanbiedingen. Sommige modellen zijn nu met 25 procent afgeprijsd en dat is natuurlijk aanzienlijk. Surf daarom naar bol.com en profiteer van leuke speelgoed aanbiedingen.

Bekijk alle kinderkoptelefoons online

In dit artikel heb je een top 10 gezien van de beste kinderkoptelefoons van dit moment. Uiteraard zijn er nog talloze andere modellen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er op bol.com maar liefst 150 verschillende modellen. Staat het juiste model hier niet bij? Surf dan simpelweg naar de webshop en bekijk welke andere modellen er allemaal zijn.

Wat vind jij van dit artikel? Laat gerust een sterrenbeoordeling achter en laat weten wat jij van dit artikel vindt. Je kunt natuurlijk ook een reactie achterlaten: hieronder of op onze Facebook-pagina!

Misschien vind je dit ook leuk