kinderhorloge kopen top 10 kinderhorloges

Kinderhorloge kopen? Bekijk de top 10 kinderhorloges!

door

Wil je graag een kinderhorloge kopen voor je zoon of dochter? Via bol.com heb je keuze uit meer dan 1.700 modellen! Dat is natuurlijk een enorme waslijst, maar welk modellen zijn nu écht leuk? In dit artikel tref je de top 10 kinderhorloges van dit moment. Daarvoor heeft de redactie van Blog Speelgoed verschillende reviews bekeken.

> Bekijk het overzicht op bol.com

1. West Watch kinderhorloge kopen

De West Watch kinderhorloge kopen is een ontzettend leuke keuze! Dit betreft een sportmodel die talloze handige functies bevat. Zo kun je niet alleen kijken hoe laat het is, maar kun je ook gebruikmaken van een handige alarmfunctie. De achtergrond wordt verlicht met LED en ook kun je de dag en datum bekijken op het horloge. De band is van hoge kwaliteit en is eveneens gebruikgemaakt van kwalitatief glas. Dit kinderhorloge is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is met een prijs van 29,95 euro ook nog eens erg betaalbaar.

> Bekijk dit model op bol.com

1 West Watch

2. LED sporthorloge

Deze LED sporthorloge is een voordelig koop. Je kunt dit kinderhorloge kopen voor slechts 15,95 euro en bovendien is dit model verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit, roze en rood. Dit betreft een erg compact horloge en dat maakt het ook erg geschikt voor kinderen. Het horlogebandje is slechts twee centimeter dik en dit kinderhorloge oogt erg kwalitatief.

> Bekijk dit model op bol.com

2 LED Sporthorloge

3. Lasika camouflagehorloge

De Lasika camouflagehorloge is een bijzonder leuk model met een legerkleurtje. Er wordt wisselend gebruikgemaakt van de kleuren groen, lichtblauw en zwart. Het ziet er erg stoer uit en is erg geschikt voor jongens. Dit kinderhorloge is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en is daarmee ook geschikt voor degenen die graag hun eerste horloge willen kopen/krijgen! Dit betreft de luxe uitgave waarbij je ook horlogegereedschap en een extra batterijtje krijgt. Je kunt dus jarenlang genieten van dit leuke model.

> Bekijk dit model op bol.com

3 Lasika Horloge

4. LEGO City Horloge

Is jouw zoon of dochter dol op LEGO? Dan is deze LEGO City kinderhorloge een absolute aanrader. Aan de binnenzijde tref je een heuse brandweerman van LEGO. Als je goed kijkt, zie je ook een LEGO-poppetje aan de onderzijde. Er zitten veel details in dit horloge en dat maakt het ook een bijzonder leuk model. Bovendien is dit kinderhorloge ook nog eens waterdicht tot 50 meter. Je kunt er dus ook mee zwemmen en snorkelen als je dat graag wilt.

> Bekijk dit model op bol.com

4 Lego Horloge

5. Lucardi Little Miss Fabulous

Heb jij een jongedame thuiszitten die graag een kinderhorloge kopen wilt? Dan is dit model een absolute aanrader. Dit kinderhorloge is stijlvol en beschikt over een mesh band. Het is geschikt voor jonge meiden, maar zelfs volwassen dames zullen dit een mooi horloge vinden. Dit model is spatwaterdicht en daarmee water resistant. Je kunt er helaas niet mee zwemmen, maar wel mee in de regen lopen. Dit kinderhorloge is voorzien van een rozige kleur en is van het merk Lucardi. Uiteraard wordt ook dit horloge gratis bij je thuisbezorgd.

> Bekijk dit model op bol.com

5 Lucardi - Little Miss Fabulous

6. Jacques Farel Kinderhorloge kopen

Zoek je een stoer jongenshorloge? Dan kun je dit leuke kinderhorloge kopen. Dit model is een speciaal voetbalhorloge en beschikt over een Glow in the Dark feature. Rondom de horlogekast is een draaibare ring aanwezig. Ook geeft de uurwijzer licht in het donker. Zelfs in het donker kun je dus kijken hoe laat het is. Dit model is 3 bar waterdicht en kan daarmee tegen spatjes regen. Helaas kun je niet zwemmen met dit model.

> Bekijk dit model op bol.com

6 Jacques Farel kinderhorloge

7. Fako Bijoux eenhoorn

Vind jij eenhoorns ook zo leuk? Dan is dit model zeker een aanrader. Dit model kost slechts 7,88 euro en is momenteel op voorraad. Je slaat dit kinderhorloge eenvoudig om je pols en je vriendinnetjes zullen er jaloers op zijn. Uit de reviews blijkt bovendien dat het een stevig horloge is voor een kleine prijs. De breedte van de band is 20mm en daarmee is het uitermate geschikt voor kinderen. Niet voor niets staat dit voordelige model dan ook in de top 10 kinderhorloges.

> Bekijk dit model op bol.com

7 Fako Bijoux Kinderhorloge kopen

8. Lasika legerhorloge

Wil je graag een stoer legerhorloge kopen? Dan kun je dit model van Lasika in huis halen. Dit model beschikt over donkerblauwe en donkergroene kleuren. Ook zijn er enkele lichtblauwe tinten aanwezig in dit horloge. Er zijn verscheidene leuke features en functies beschikbaar, waaronder een alarmfunctie, een backlight en een stopwatch. Standaard krijg je bovendien een gereedschap set en een extra batterijtje bij dit product. Je kunt er daarom ook jarenlang mee vooruit.

> Bekijk dit model op bol.com

8 Digitaal stoer kinderhorloge kopen

9. Lorus Kids

De naam doet het al vermoeden: Lorus Kids is een echt kinderhorloge! Dit model is stijlvol, voorzien van leuke kleuren en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Er is een handige leesfunctie beschikbaar en dat maakt het ook geschikt voor kinderen die leren klokkijken. Je bestelt dit model voor slechts 32,95 euro bij bol.com en daarmee is het ook nog eens een voordelige koop.

> Bekijk dit model op bol.com

9 Lorus Kids

10. Lorus Young

We eindigen de top 10 kinderhorloges met dit model: de Lorus Young. Dit roze model is uiterst geschikt voor meisjes. Voor de jongens is er overigens ook een donkerblauw model beschikbaar. Momenteel kun je dit kinderhorloge kopen voor een scherpe prijs: 22,27 euro. Daarmee krijg je maar liefst 26 procent korting ten opzichte van de normale prijs van 29,99 euro. Dit polshorloge beschikt over een lichtfunctie en is een duidelijk afleesbare wijzerplaat aanwezig. Uit de verschillende reviews blijkt bovendien dat het model van goede kwaliteit is en gemakkelijk in gebruik is. Met een beoordeling van 4,5 uit 5 sterren is dit dus ook een goede afsluiter in deze top 10 kinderhorloges.

> Bekijk dit model op bol.com

10 Lorus Young

Keuze uit verschillende merken

Wil je graag een kinderhorloge kopen? Dan heb je keuze uit talloze merken en modellen. In de top 10 kinderhorloges konden we natuurlijk niet alle merken opnemen. Daar zijn er simpelweg te veel voor. Uiteraard kun je op bol.com wel gemakkelijk filteren op alle beschikbare merken. De keuze is reuze.

Kinderhorloge kopen: hier kun je op letten

Als je een kinderhorloge kopen gaat, kun je natuurlijk letten op verschillende zaken. Zo kun je onder andere letten op prijs, materiaal horlogeband, kleur van de horlogeband, maar ook bijvoorbeeld op de tijdsaanduiding.

Prijs

Prijs is vaak een belangrijke factor. Je koopt het artikel natuurlijk voor een kind. Zij spelen maar al te graag buiten en komen in aanraking met van alles. De meeste ouders kiezen er daarom voor om een goedkoop model te kopen. Uiteraard kun je gemakkelijk filteren op prijs. In onze top 10 kinderhorloges zijn de modellen ook nooit duurder dan 100 euro. Wil je toch graag een iets prijziger model? Via bol.com heb je natuurlijk een ruime keuze. Het duurste kinderhorloge kost 159 euro en daarmee is het allemaal erg betaalbaar. Het goedkoopste model kost daarentegen slechts 6,99 euro!

Materiaal en kleur horlogeband

Je kunt ook filteren op het type horlogeband. Wil je graag een siliconen, kunstleren of kunststoffen horlogeband? Eventueel kun je daar gemakkelijk op filteren. Bovendien kun je filteren op de kleur. Wil je graag een roze, blauw, zwart of toch een groen bandje? Filter dan daar dan op.

Waterdichte modellen

Er bestaan ook waterdichte modellen. Hierin bestaan verschillende waardes. Zo kun je onder andere kiezen voor een water resistant model (waterspatdicht), regen- en spatwaterdicht en zijn er zelfs modellen waar je mee kunt zwemmen of snorkelen. Wil je hier graag meer over weten? Bekijk dan dit artikel: waterdicht kinderhorloge kopen.

Liever een smartwatch?

Wil je toch liever een slim horloge kopen? Bekijk dan ons overzicht smartwatch voor kinderen. In dit overzicht tref je de top 10 smartwatches van dit moment. Ook daarvoor geldt: er zijn verschillende reviews bekeken. Deze kinderhorloges zijn over het algemeen iets duurder, maar beschikken ook over veel meer functies. Hierbij kun je onder andere denken aan een gps-functie.

Kinderhorloge kopen? Surf naar bol.com

Wil je graag een kinderhorloge kopen? Onze top 10 kinderhorloges staat hierboven genoteerd. Staat het geschikte model hierboven er niet bij? Dan heb je natuurlijk nog keuze uit talloze andere modellen via bol.com. Er zijn meer dan 1.700 modellen beschikbaar. Alle kinderhorloges boven 20 euro worden bovendien gratis bij je thuisbezorgd. Je hebt bovendien 30 dagen bedenktermijn. Vind je zoon of dochter het horloge toch niet zo mooi? Dan kun je het product retourneren binnen deze gestelde termijn! Wel zo gemakkelijk.

Wat vind jij van dit artikel? Als je dit artikel leuk vindt: vergeet dit blogbericht niet te delen op social media met vrienden, familie en andere ouders. Als je wilt kun je hieronder ook een reactie achterlaten over deze top 10 kinderhorloges. Bovendien kun je ook een sterrenbeoordeling achterlaten.

Misschien vind je dit ook leuk