kinderfototoestel kopen vtech

Kinderfototoestel kopen? Bekijk kinderfotocamera’s van onder andere VTech!

door

Wil je graag een kinderfototoestel kopen? Dan heb je keuze uit talloze leuke kinderfotocamera’s. Zo kun je onder andere kiezen voor leuke kinderfotocamera’s van VTech, maar ook kun je natuurlijk kiezen voor een ietwat professioneler model. Waar kun je allemaal op letten als je een kinderfototoestel wilt kopen? In dit artikel vertellen we je over de mogelijkheden.

1. VTech Kidizoom kinderfototoestel kopen

VTech Kidizoom kinderfototoestel kopenEen VTech Kidizoom kinderfototoestel kopen is misschien wel de beste koop. Dit model is leverbaar in de kleuren blauw en roze en is erg geschikt voor kinderen. Je kunt genieten van 5 megapixels en 4 keer digitale zoom. Er is een camera aan zowel de voor- als achterkant. Daarmee kun je deze kinderfototoestel ook kopen voor selfie-gebruik!

Bovendien zijn er talloze coole effecten beschikbaar. Zo kun je onder andere een ingebouwde stemvervormer gebruiken, maar ook kun je leuke spelletjes spelen. Dit model wordt standaard geleverd met een koptelefoon en een polsbandje. Daarmee is het een leuke aankoop die je ook nog eens goedkoop in huis kunt halen.

2. VTech Kidizoom Action Cam 180

De VTech Kidizoom Action Cam 180 is de nummer twee uit deze lijst. Dit model is iets goedkoper dan het bovenstaande model en is zelfs geschikt voor onderwater. Je hoeft dus helemaal geen GoPro te kopen als je zulke onderwaterfoto’s wilt maken. Met behulp van deze kinderfotocamera kun je leuke foto’s en video’s maken van hoge kwaliteit. Het intern geheugen is 128 MB, maar je kunt dit uitbreiden met behulp van een micro SD-kaartje. Aan de achterzijde tref je een lcd-scherm. Dit model werkt met behulp van een accu, dus je kunt het gemakkelijk opladen. Wil je ook andere action cams bekijken? Bekijk dan: GoPro alternatief action camera!

In de doos tref je de volgende artikelen: de Kidizoom Action Cam 180, waterdichte behuizing, een bevestigingsstuk voor op de fiets, een bevestigingsstuk en bevestigingsplaatje, twee klevende bevestigingsstrips, een micro-USB kabel, een polsbandje en uiteraard een Nederlandstalige handleiding.

3. VTech Kidizoom Selfiecam kinderfototoestel kopen

VTech Kidizoom Selfie StickJe kunt ook de VTech Kidizoom Selfiecam kinderfototoestel kopen. Dit model heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een handige selfiestick. Wil je kind graag leuke foto’s maken hem- of haarzelf? Dan kun je deze kinderfototoestel kopen: dit model is daar perfect voor. Het is geschikt voor de leeftijd vijf tot en met twaalf jaar en is paars van kleur. Helaas zijn er geen andere kleuren beschikbaar.

Dit model beschikt over een 1,41-inch lcd-scherm. Standaard heb je 128MB geheugen, maar je kunt dit eventueel uitbreiden met behulp van een micro SD-kaartje.

4. VTech Kidizoom Flix

VTech Kidizoom kinderfototoestel kopenJe kunt ook kiezen voor de VTech Kidizoom Flix. Deze is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze en was zelfs winnaar van Speelgoed van het Jaar in 2017. Het toestel gaat dus alweer een tijdje mee, maar is nog steeds van hoge kwaliteit. Dit intelligente, eigentijdse en intergalactische design ziet er tof uit. Ook met dit model kun je leuke stemvervormingen toepassen.

Er is 128MB geheugen beschikbaar, maar ook dit kun je uitbreiden met behulp van een micro SD-kaartje. Er zijn bovendien nog drie verschillende augmented reality spellen aanwezig. Ben je klaar met het maken van foto’s? Dan kun je dat ook nog doen!

5. VTech Kidizoom Action Cam

Een action cam hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt namelijk kiezen voor de VTech Kidizoom Action Cam. Dit is een supercoole gadget die geschikt is voor kinderen. De verschillende foto’s en video’s kun je eenvoudig bewerken. Daarmee kun je allerlei leuke avonturen vastleggen. Ook wordt er standaard waterdichte behuizing bijgeleverd. Je kunt onderwater dus ook de leukste foto’s maken. Dat is nog eens cool!

Als je deze kinderfototoestel wilt kopen krijg je ook direct verschillende accessoires. Hierbij kun je denken aan een polsbandje, een fiets-bevestigingsstuk en de al eerdergenoemde waterdichte behuizing.

6. Disney Frozen kinderfototoestel kopen

Hierboven hebben we allerlei speelgoed van VTech omschreven. Toch wordt de markt in kinderfotocamera’s niet helemaal gedomineerd door VTech. Je kunt namelijk ook kiezen voor dit model van Disney Frozen. De camera is echter wel iets minder goed: je moet genoegen nemen met 1.3 megapixel. Er is 8MB geheugen wat goed is voor circa 624 foto’s. In tegenstelling tot de bovenstaande modellen werkt dit apparaatje met behulp van batterijen. Je hoeft dit model dus niet op te laden met een kabeltje.

7. Instax kinderfototoestel kopen

Je kunt ook het Instax kinderfototoestel kopen. Dit model is leverbaar in verschillende kleuren: ijsblauw, blauw, limegroen, roze en wit. Het is een instantcamera die je foto’s direct uitprint. Dit model is razend populair onder zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Als je de foto’s uitprint moet je nog wel even geduld hebben. Dit moet eerst helemaal droog worden voordat je foto dan eindelijk verschijnt. Leg de foto daarom gerust even opzij en later is het resultaat supertof!

8. Nikon Coolpix A10

De bovenstaande camera’s worden echter gezien als kinderfotocamera’s. Is je kind al toe aan ietwat volwassenen model? Dan kun je kiezen voor de Nikon Coolpix A10. Dit model wordt geleverd met een tas en is met een prijskaartje van 69 euro ook erg betaalbaar. Het is de tussenstap tussen een kinderfototoestel kopen en een echt duur model kopen. Ook dit apparaatje gaat gemakkelijk in de zak mee en is daarmee ook ideaal voor kinderen.

Kinderfototoestel kopen: waar kan ik verder nog op letten?

Wil je graag een kinderfototoestel kopen? Dan kun je letten op verschillende zaken. Zo kun je onder andere letten op de hoeveelheid megapixels, of je gemakkelijk selfies kunt maken, hoeveel foto’s je erop kwijt kunt en welke accessoires standaard inbegrepen zijn. Hieronder vertellen we je daar graag meer over.

Hoeveel megapixels heeft de camera?

Het aantal megapixels kan sterk verschillen per model. Als je een kinderfototoestel wilt kopen is het dus ook raadzaam om daarop te letten. Verscheidene modellen hebben bijvoorbeeld een 5 megapixelcamera. Dat klinkt misschien weinig, maar met een 4x digitale zoom kan ‘ie wel aardig wat. Het is natuurlijk geen professionele camera, maar het is natuurlijk ook gewoonweg een kinderfotocamera.

Kun je ook selfies maken?

Er zijn een aantal kinderfotocamera’s die speciaal gemaakt zijn voor selfies. Dat geldt onder andere voor de VTech Kidizoom Selfiecam. De naam doet dat natuurlijk ook al vermoeden. Echter kun je vaak ook selfies maken met een van de andere camera’s. Het is misschien dan iets onhandiger, omdat je dan geen stokje hebt. Je kunt het ook met je smartphone, dus waarom ook niet hiermee?

Kun je ook spelletjes spelen op de kinderfotocamera?

Bij bepaalde modellen kun je ook leuke spelletjes spelen. Dat is natuurlijk een extraatje, maar niet ieder model kan dat. Toch is het leuk voor bepaalde kinderen om dat te kunnen spelen. Is je kind al wat ouder? Dan zijn de spelletjes misschien iets minder noodzakelijk. Overigens kunnen zij misschien sowieso overstappen naar een spiegelreflexcamera.

Hoeveel foto’s passen er op het kinderfototoestel?

De meeste kinderfotocamera’s zijn voorzien van een micro SD-kaartje. Hoeveel foto’s er precies op een kinderfototoestel passen verschilt per model. Dat heeft onder andere te maken met de grootte van het SD-kaartje (in GB’s). Ook de grootte per foto (in MB’s) is daarbij natuurlijk belangrijk. Hoeveel er op een fototoestel passen kun je dus teruglezen in de omschrijving. Als voorbeeld: op de Kidizoom Duo kun je standaard circa 1.000 foto’s kwijt of 5 minuten filmopname. Eventueel kun je dat uitbreiden middels een micro SD-kaartje. Je ook een micro SD-kaartje kopen via bol.com.

Welke accessoires zijn inbegrepen?

Bij bepaalde modellen krijg je een aantal handige accessoires. Zo krijg je bij de VTech Kidizoom bijvoorbeeld een bijgesloten koptelefoon. Ook zit er bijvoorbeeld een stemvervormer in en dat is natuurlijk wel vrij uniek. Je kunt daarom eventueel ook letten op de verschillende accessoires. Een cameratas kan bijvoorbeeld ook handig zijn, maar dat is niet altijd inbegrepen. Vergelijk daarom ook gerust de verschillende kinderfotocamera’s met elkaar.

Kinderfototoestel kopen? Bekijk reviews!

Wil je graag een kinderfototoestel kopen? Dan is het ook raadzaam om de reviews door te nemen. Op die manier kun je ook bekijken wat anderen ervan vinden. Hoe hebben zij het toestel ervaren? Wat zijn de pluspunten en wat zijn de minpunten? Als je dat overzicht hebt kun je ook weer gemakkelijker een keuze maken voor je volgende aankoop.

Bekijk alle kinderfotocamera’s

Wil je graag alle kinderfotocamera’s bekijken? Dan kun je surfen naar bol.com. Hier kun je je eigen kinderfototoestel kopen. Je hebt keuze uit enkele tientallen modellen. Vind je je keuze niet ruim genoeg? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ietwat professionelere camera. Zo kun je bijvoorbeeld een vlogcamera kopen van Nikon, Canon of Sony. De goedkoopste camera’s zijn ook geschikt voor kinderen en ook nog eens erg betaalbaar.

Misschien vind je dit ook leuk