De interactieve Brightlings kopen

De interactieve Brightlings kopen?

door

Als je op zoek bent naar een leuke pop voor je dochter (of zoon), kun je een Brightling overwegen. Het speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes, maar is voor populair bij meisjes, en is voor de leeftijdsgroep vier tot en met acht jaar. Je kunt brightlings kopen bij onder andere bol.com.

Wat zijn brightlings?

Brightlings zijn relatief grote poppetjes die in verschillende kleuren leverbaar zijn. In de onderstaande video van de makers van het speelgoed, kun je bekijken hoe de poppen eruit zien.

De video toont hoe de poppen eruit zien, hoe je de verpakking openmaakt en welke functies de Brightlings allemaal hebben. Ook toont Spin Master hoe je de batterijen kunt vervangen. Batterijen worden echter al standaard bijgeleverd, dus deze stap is alleen nodig als de andere batterijen op zijn. Je kunt de pop gemakkelijk aan en uit zitten met de knop onderop de pop. Hieronder volgt een uitgebreidere beschrijving van de schattige en vooral ook populaire pop.

Muziekmodus

Als je brightlings kopen gaat, kun je alvast rekening houden met de muziekmodus. Deze leuke modus zorgt ervoor dat je pop muziek opzet. Het speelgoed houdt van zingen en wil graag dat jij interactief meedoet. Je kunt dus lekker meezingen met het poppetje en dat is goed voor urenlang speelplezier.

Opneemfunctie

Het populaire knuffeldiertje heeft ook een opneemmodus. Met de opneemmodus kun je je stem opnemen, zodat het poppetje je later weer gaat napraten. Je kunt natuurlijk ook gewoon in de normale modus met het knuffelpopje spelen. Dan neemt ‘ie niks op en kun je gewoon lekker knuffelen of kletsen.

Voor welke leeftijd is het speelgoed geschikt?

Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Zoals gezegd is het speelgoed vooral populair bij meisjes, maar uiteraard kunnen jongens er ook gewoon mee spelen.

Specificaties van het product

Het artikel is 13,34 x 24,13 x 30,48 cm groot. De pop weegt zo’n 400 gram. Je hebt drie batterijen nodig om het te laten functioneren. In de verpakking zitten standaard al drie batterijen meegeleverd.

Waar kan ik Brightlings kopen?

Je kunt Brightlings kopen bij verschillende webshops, waaronder bol.com. Beide webshops hebben allebei een ander assortiment. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende varianten, modellen en kleuren. Het artikel kost bij beide webshop € 39,99 en is direct leverbaar. Je hebt keuze uit de kleuren paars en lichtblauw.

Misschien vind je dit ook leuk