Hoverkart kopen? Lees de review

Hoverkart kopen? Lees de review

door

Eerder las je al een artikel over de hoverboard kopen op onze website. Nu is er iets geheel nieuws uitgekomen. Dit toffe speelgoed is overgewaaid uit de Verenigde Staten: de hoverkart. Je kunt de hoverkart kopen voor slechts 49,98 euro op bol.com (was 59,95 euro). Dit product is een soort verlengstuk voor de hoverboard. Dan kun je een soort skelter maken. Ontzettend leuk en ook erg veilig. Het sturen wordt namelijk veel gemakkelijker en dan verkleint de kans op ongelukken.

De voordelen van de hoverkart

Als je de hoverkart kopen gaat, doe je waarschijnlijk een goede investering. Met het apparaat kun je namelijk gemakkelijk rondrijden. Je kunt extreem eenvoudig sturen, remmen, schakelen en rijden. Als je wilt kun je zelfs een wheelie maken met het apparaat. Het speelgoed maakt gebruik van een balanstechnologie, waardoor je de controle over het stuur nooit kwijt zal raken. Verder is het model ook in lengte verstelbaar. Dat betekent dat zowel mensen met lange als korte benen op het apparaat kunnen rijden.

Handbediening

De handbediening wordt ook gezien als een groot voordeel. Op een hoverboard rijden is namelijk niet gemakkelijk. Je dient je lichaam goed in balans te houden en dat is niet altijd even gemakkelijk. Als je de balans verliest, zal je dus de andere kant opsturen. Natuurlijk kun je jezelf herstellen, maar een enkele keer kan het voorkomen dat je valt. Met de handbediening heb je geen kans tot ongelukken, omdat je de controle zelf beter in de hand hebt. Je kunt eenvoudiger sturen.

Uniek design

Het mag wel gesteld worden, dat je een prachtig design hebt als je dit artikel besteld. Als je een hoverkart kopen gaat, kun je rekenen fris ontwerp waar echt over nagedacht is. Het unieke design is bovendien ook nog eens erg stevig, waardoor het voor veel bestuurders geschikt is. Het apparaat wordt standaard geleverd in de kleur zwart. Dat past bij de meeste hoverboards, want deze zijn vrijwel allemaal wel zwart of hebben donkere kleuren.

Voor welke hoverboards is het model geschikt?

Je kunt de hoverkart kopen als je een 6,5 of 8 inch hoverboard hebt. Voor andere maten is dit model niet geschikt. Wellicht dat er in de toekomst nog andere modellen bij komen, maar vooralsnog is dat nog niet duidelijk. De meeste modellen zijn echter 6,5 of 8 inch, dus de kans is groot dat het erop past.

Belangrijke eigenschappen

Enkele belangrijke eigenschappen wil je natuurlijk wel kennen als je de hoverboard bestellen gaat. De maximale snelheid van het apparaat ligt op ongeveer 30 kilometer per uur. Dat verschilt nog wel per hoverboard of Oxboard, want enkele modellen kunnen namelijk kunnen namelijk harder rijden. Als je eerst een hoverboard kopen wilt, kun je via de link een overzicht aanvragen van de verschillende modellen. Daar vind je ook direct links naar de verschillende aanbieders van de apparaten.

Wat zijn de nadelen?

Het grootste nadeel van een hoverboard in het algemeen is dat de apparaten niet over de openbare weg mogen. Je mag dus, officieel, alleen een hoverboard gebruiken op eigen terrein. Met een hoverkart erbij zal je dus best veel ruimte nodig hebben om leuk met het speelgoed te rijden. Het is dus niet erg geschikt voor drukke steden, zoals Amsterdam. De politie kan toestel namelijk innemen en er kan ook een boete uitgedeeld worden. Niet iedere agent hanteert deze regels, maar in de praktijk zou het wel kunnen. Houd daar dus wel rekening mee.

Bekijk de trailer voordat je een hoverkart kopen gaat

Nog niet overtuigd? Neem dan nog even de tijd om de trailer te bekijken! Je kunt daarna de Hoverkart kopen bij bol.com.

Hoverkart kopen? Waar bestel je het?

Je kunt een hoverkart kopen bij bol.com. De webshop levert het apparaat de volgende dag al. Het model kost slechts 49,98 euro (was 59,95 euro) en zorgt voor een leuke ervaring. Als je het artikel voor 23.00 uur besteld, wordt het morgen alweer thuis afgeleverd. Je kunt zelf een voorkeur aangeven van de levertijd bij de webshop. Let op: de hoverboard zelf is uiteraard niet inbegrepen. Deze dien je zelf aan te schaffen. Kijk daarvoor ook bij het eerder genoemde overzicht.

Misschien vind je dit ook leuk