houten bouwblokjes kopen

Houten bouwblokjes kopen

door

Wil je graag houten bouwblokjes kopen voor je zoon of dochter? Dan heb je een ontzettend ruime keuze uit verschillende producten. Voor ieder budget is er wel iets geschikts te vinden. In dit artikel vertellen we je graag meer over de top 5 van dit moment én leggen wij uit waarom het zo belangrijk is om hier een setje van in huis te hebben. Houten bouwblokjes zijn namelijk niet alleen leuk, maar ook bijzonder leerzaam voor kinderen.

> Bekijk houten blokken op bol.com

Waarom houten bouwblokjes kopen?

Houten bouwblokjes kopen is een aanrader. Het is namelijk niet alleen ontzettend leuk om hiermee te spelen, maar ook is het bijzonder leerzaam. Zo leert je zoon of dochter hoe je moet bouwen, stapelen én tellen. Het draagt bij aan een actieve geest en kan ontzettend educatief zijn. Spelenderwijs leren is natuurlijk ontzettend leuk. Een bijkomend voordeel is bovendien dat de houten bouwblokjes lang mee gaan. Daarmee is het een duurzame aankoop, dat niet snel stuk gaat en lang mooi blijft.

Kinderen kunnen erg creatief worden door veel te spelen. Door bouwblokjes op elkaar te stapelen, kunnen zij zich dingen verbeelden en daadwerkelijk vorm aan iets geven. In feite komen kinderen in aanraking met wiskunde, waardoor zij ook intelligenter worden. Op jonge leeftijd kan je zoon of dochter daarmee al veel leren. Houten bouwblokjes kopen is daarmee een absolute aanrader.

Tot slot verbetert dit ook nog eens zowel het zelfvertrouwen als de motoriek. Vrijwel ieder kind vindt het leuk om te bouwen, dus daarom is het ook raadzaam om daarin te investeren. Je kunt houten bouwblokjes kopen via bol.com.

Houten bouwblokjes kopen: waar kan ik uit kiezen?

Wil je graag houten bouwblokjes kopen? Dan heb je een ontzettend ruime keuze uit verschillende merken, formaten en thema’s. Zo kan je onder andere kiezen voor grote bouwblokken, maar zijn er ook wat kleinere modellen. Bijzonder klein zijn deze bouwblokken gelukkig niet, want daarmee wordt inslikkingsgevaar voorkomen. Houten bouwblokjes kopen kan al bijzonder lang en daarmee is het speelgoed gelukkig ook erg veilig.

Je hebt keuze uit verschillende merken, waaronder Haba, Little Dutch en Tegu. Qua prijzen verschillen de merken gelukkig helemaal niet zoveel van elkaar. Je kunt dus gerust eens een kijkje nemen op bol.com om hier de verschillende prijzen met elkaar te vergelijken.

Verschillende vormen en formaten

Als je houten bouwblokjes kopen gaat, merk je vaak dat een pakket beschikt over verschillende blokjes in verschillende formaten. Zo zijn er bijvoorbeeld ronde vormen, maar ook vierkante vormen en rechthoekige vormen. Daarmee kan er dus iets bijzonders gebouw worden. Er zijn zelfs enkele pakketten met daarop een dekseltje met gaten. Zo kan je zoon of dochter het speelgoed weer opbergen op een speelse manier.

Natuurlijk valt het niet mee om goed te bouwen met dit speelgoed. Immers werkt het niet zoals LEGO of Duplo, waarbij je simpelweg alles in elkaar klikt. Bij dit speelgoed blijven die blokjes niet altijd op elkaar liggen. Dat zorgt er ook voor dat het een uitdaging wordt voor je zoon of dochter. Dat is alleen maar goed voor de ontwikkeling. Houten bouwblokjes kopen is daarmee dus ook echt een aanrader.

Houten bouwblokjes kopen: waar moet ik op letten?

Als je houten bouwblokjes kopen gaat, is het belangrijk om te letten op verschillende aandachtspunten. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar het merk, maar ook naar prijs. Via de webshop van bol.com heb je de mogelijkheid om te filteren op onder andere prijs en merk. Zo weet je zeker dat je je favoriete merk uitkiest en niet te veel betaalt. Houd er rekening mee dat je via deze webshop pas gratis verzending krijgt vanaf 20 euro. Sommige setjes kosten slechts 5 euro! In dat geval zou je dus nog een aantal extra artikelen kunnen bestellen, zodat je bedrag bereikt.

Uiteraard hoef je niet per se voor een merk te kiezen. Er zijn namelijk ook verschillende artikelen van een huismerk. Deze zijn erg voordelig te krijgen én je zoon of dochter merkt het verschil niet. Uiteraard zijn alle houten bouwblokjes goedgekeurd om verkocht te worden en daarmee erg veilig.

Tot slot is het ook nog belangrijk om goed te letten op leeftijd. Bij ieder artikel staat omschreven voor welke leeftijd het product geschikt is. Vaak is dit vanaf een of twee jaar. Houd daar dus eveneens rekening mee als je houten bouwblokjes kopen gaat.

Kies je voor een bepaald thema?

Wil je graag houten bouwblokjes kopen? Dan kan je ook kiezen voor een bepaald thema. Zo kun je onder andere kiezen voor Woezel en Pip houten blokken. Ook kan je kiezen voor roze bouwblokken, die natuurlijk vooral erg leuk zijn voor meisjes. Uiteraard heb je daar ook eens model van voor jongens: deze zijn allemaal lichtblauw. Via de webshop van bol.com kun je deze artikelen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Je hebt keuze uit ruim 350 verschillende artikelen. Houten bouwblokjes kopen bij de webshop kan dus nog weleens wat keuzestress opleveren, omdat er gewoonweg zoveel is!

Onze top 5 houten bouwblokjes

Wil je graag houten bouwblokjes kopen? Dan kan je natuurlijk direct surfen naar bol.com. Echter is de keuze is hier natuurlijk wel enorm. Je hebt namelijk keuze uit meer dan 350 artikelen. Hierbij gaat het alleen nog maar om houten bouwblokjes. Daarom volgt hieronder een top 5 houten bouwblokjes die je kunt kopen. Hopelijk vereenvoudigt dit de keuze! Per artikel omschrijven wij wat het thema is en hoeveel bouwblokjes er in het pakket zitten. Alle artikelen zijn scherp geprijsd.

1. Woezel en Pip houten bouwblokjes kopen

Woezen en Pip houten bouwblokjes kopen is zeker een aanrader. Hierboven beschreven we het al even, maar dit artikel is ook gewoon erg leuk. Het maakt de blokken erg speels en dat zorgt er ook voor dat je zoon of dochter deze steeds weer uit de kast haalt. Je kindje kan haar fantasie niet op bij dit leuke setje bouwblokjes. Het pakket bevat 50 bouwblokjes in verschillende vormen.

> Bestel dit artikel bij bol.com

2. Little Dutch Houten blokkenton

Een ander leuk thema is de Little Dutch Houten blokkenton. Dit artikel is voorzien van prachtige pasteltinten en de blokjes zijn voorzien van verschillende figuren. Uiteraard heb je ook bij deze set allerlei verschillende formaten. Dit artikel staat garant voor veel bouwplezier en is daarom ook zeker een aanrader. Het pakket bevat 50 bouwblokjes in verschillende vormen.

> Bestel dit artikel bij bol.com

3. Roze houten bouwblokjes kopen

Wil je graag roze houten bouwblokjes kopen? Dan is dat natuurlijk ook ontzettend leuk. Dit artikel is erg populair onder meisjes en is bovendien ook nog eens erg voordelig te bestellen. Deze set is voorzien van 50 verschillende onderdelen en je kunt hiermee erg creatief zijn. Je kunt er van alles mee bouwen.

> Bestel dit artikel bij bol.com

4. Blauwe houten bouwblokjes kopen

Kies je juist liever voor de blauwe variant? Dan kan je natuurlijk ook blauwe houten bouwblokjes kopen. Dit artikel beschikt eveneens over 50 verschillende blokjes in verschillende figuren. In principe is het dezelfde set als de roze bouwblokjes van hierboven, maar zijn deze blauw van kleur. Daarmee kan je spreken van een jongens- en meisjesvariant.

> Bestel dit artikel bij bol.com

5. Eichorn Ton natuurlijke blokken

Wil je geen rare kleuren en wil je vooral een set die er nog echt hout uitziet? Dan kan je kiezen voor de Eichhorn Ton met 100 natuurlijk bouwblokken. Deze set beschikt dus over twee keer zoveel blokken als de andere sets van hierboven. Op moment van schrijven is de levertijd van dit artikel helaas wel wat langer dan wij normaal van bol.com gewend zijn. Je zult dus wel iets langer moeten wachten op je artikel.

> Bestel dit artikel bij bol.com

Duurzame investering

Wil je graag houten bouwblokjes kopen? Dan is dat een goede keuze. Dit speelgoed blijft namelijk nog jarenlang goed. Het is erg duurzaam en kan zelfs wel een generatie doorgegeven worden. Via bol.com heb je keuze uit onder andere blokkensets, stapeltoren, speelbokken en blokkenkarren.

Houten bouwblokjes kopen in aanbieding of sale

Wil je graag houten bouwblokjes kopen in de aanbieding of sale? Dan heb je daarvoor ook een speciale sectie bij bol.com. Over het algemeen zijn de artikelen scherp geprijsd, maar soms is het ook gewoon in de sale. Dan kan je het dus extra voordelig bestellen. Je zult echter merken dat vaak gewoon de ‘normale’ prijs gehanteerd wordt. Dat heeft ermee te maken dat het een assortiment is dat altijd populair is. Houten bouwblokjes kopen gebeurt al generaties lang! Gelukkig zijn de artikelen sowieso geprijsd en zou je dus al kunnen spreken over een aanbieding of sale! Immers betaal je al weinig.

Houten bouwblokjes kopen?

Wil je graag houten bouwblokjes kopen? Surf dan snel naar de website van bol.com. Op de webshop heb je een ontzettend ruime keuze uit verschillende artikelen. Er zijn ruim 350 verschillende bouwsets beschikbaar en daarmee heb je dus echt bijzonder veel keuze. Standaard heeft de webshop het assortiment gesorteerd op best verkocht. Je kunt er echter voor kiezen om te filteren op andere zaken. Zo kun je onder andere filteren op alfabetische volgorde of op prijs. Wil je een bepaald merk kiezen? Of wil je de leeftijd specificeren? Dan kan dat natuurlijk ook met behulp van de filters. Bekijk het assortiment van bol.com.

Misschien vind je dit ook leuk