Hatchimals Mystery Egg Review

Hatchimals Mystery Egg review

door

In korte tijd zijn er verschillende soorten Hatchimals op de markt gekomen. Eerst kwam de normale variant, later kwamen Hatchibabies en nu zijn er ook Hatchimals Mystery Egg’s. Is het de moeite waard om dit speelfiguurtje te kopen? Je leest het in deze Hatchimals Mystery Egg review.

> Bekijk het speelgoed op bol.com

Spin Master

Waarschijnlijk heb je inmiddels nu wel van het merk Spin Master gehoord. Dit is de uitgever van verschillende speelgoeddiertjes. In deze Hatchimals Mystery Egg review bespreken we het nieuwste item van het merk. Is het de moeite waard om dit mysterieuze ei te kopen? Of kan je ook echt nog wel uit de voeten met je oude Hatchimal?

Prijs

Qua prijs zit het dit keer wel goed met de Hatchimals Mystery Egg. Ditmaal kost het nieuwe pakket slechts 49,99 euro, terwijl de nieuwe producten van Spin Master meestal 69,9 euro kosten. Je kunt dus in ieder geval al rekenen op een goedkoper model. Dit betreft geen aanbieding of sale, want dit is gewoonweg de startprijs van het artikel. Het kan dus, op termijn, alleen maar goedkoper worden. Qua prijs zit het dus ook zeker wel goed, maar toch willen we natuurlijk over meer praten dan alleen prijs in deze Hatchimals Mystery Egg review.

Waarom is dit ei zo mysterieus?

Natuurlijk moeten we in deze Hatchimals Mystery Egg review bespreken waarom dit artikel nou eigenlijk zo mysterieus is. Dat is gelukkig erg simpel om te omschrijven: aan de buitenkant weet je nog niet niet wat aan de binnenzijde van het doosje zit. Bij de Hatchibabies kan je bijvoorbeeld wel van tevoren bepalen welk poppetje je wilt. Het is dan alleen nog maar een verrassing of het een jongetje of een meisje is. Bij dit speelgoed is de verrassing nóg groter. Je weet namelijk niet of het een Bunwee, Pandor Hedgyhen of Elefy is. Dat maakt het dus ook écht mysterieus en dat is natuurlijk erg leuk aan dit nieuwe model.

Uitbroeden en opvoeden, net als de vorige variant

In deze Hatchimals Mystery Egg review kunnen we helaas niet nieuws vertellen over de opvoeding van het speelfiguur. Dat is namelijk hetzelfde gebleven. Je zult het namelijk, als de vorige variant, moeten uitbroeden. Het speelgoeddiertje zit in eerste instantie in een ei en komt op den duur uit. Dat is nog niet nieuws. Het enige wat nu écht nieuw is, is dat je niet weet wat voor poppetje eruit komt. Dat maakt het dus een mysterie.

Net als de vorige variant dien je dit poppetje ook op te voeden. Je kunt het knuffeldiertje liefde en aandacht geven en wat dat betreft is er niets aan veranderd ten opzichte van de vorige modellen.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Volgens de makers van het speelgoed, is de Hatchimals Mystery Egg geschikt voor de leeftijdsgroep 5 tot en met 12 jaar. Wat ons betreft is dat ook een prima leeftijd, alhoewel jongere kinderen hier ook al wel mee kunnen spelen. Er zijn namelijk geen kleine accessoires toegevoegd bij het speelgoed, waardoor het in principe dus kan. Je kunt natuurlijk ook nog eventjes wachten en de leeftijdsgrens aanhouden.

Uit een Hatchimals Mystery Egg review op bol.com blijkt namelijk wel dat kinderen van drie jaar het ook erg leuk vinden. Toch blijft de aanbevolen leeftijd vanaf vijf jaar. Uiteraard is dat iets waar je rekening mee moet houden. Houd uiteraard wel voldoende toezicht op je zoon of dochter, indien je besluit het voor jongere kinderen te kopen.

Geef je je speelgoedvriendje voldoende aandacht

Net als bij het vorige model, dien je ook dit poppetje voldoende aandacht te geven. De ogen kunnen bepaalde kleuren aannemen, waardoor je weet hoe de Hatchimal zich voelt. Overigens is dat niets nieuws, want ook bij het voorgaande model was dat al het geval. Deze Hatchimals Mystery Egg review is dus eigenlijk ook vooral leuk voor kinderen die nog niet eerder een poppetje hebben gekocht. Heb je nog een oud model? Dan is een nieuwe variant niet per se nodig.

Resetknop

Je kunt je Hatchimals Mystery Egg ook weer resetten naar een eerdere editie. Wil je graag je vriendje weer opvoeden vanaf het moment dat het een babytje was? Dan kan je het apparaatje eenvoudig resetten. Aan de onderzijde zit namelijk een klein pijltje waar je in een pinnetje in kunt drukken. Als je deze minimaal twee seconden inhoudt, zal je vriendje resetten.

Voordelen Hatchimals Mystery Egg

Aan de hand van onze Hatchimals Mystery Egg review, kwamen wij op de volgende voordelen:

  • Het is spannend welk poppetje je krijgt, aangezien dit van tevoren nog niet duidelijk is. Dat maakt het dus erg mysterieus;
  • Uit deze Hatchimals Mystery Egg review blijkt ook wel dat het poppetje ditmaal goedkoper is;
  • Het is én blijft altijd spannend wanneer het eitje uitkomt.

Nadelen Hatchimals Mystery Egg

Zoals je misschien ook al wel gelezen hebt, hebben wij ook wat nadelen benoemd in deze Hatchimals Mystery Egg:

  • Het is helaas wel een beetje een herhaling van vorige edities. Er is weinig nieuws aan toegevoegd;
  • Er zijn geen specifieke accessoires toegevoegd, zoals dat wel het geval was bij de Hatchibabies.

Wil je graag Hatchimals Mystery Egg kopen?

Uiteraard kun je zelf de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Als je nog niet eerder een Hatchimal gekocht hebt, pakt deze Hatchimals Mystery Egg review waarschijnlijk wel goed voor jou uit. Heb je al eerder een model gekocht en is deze in de kast beland? Een Hatchimals Mystery Egg kopen is dan misschien iets minder noodzakelijk: immers is er maar weinig nieuws toegevoegd aan deze mysterieuze ei. Je kunt de Hatchimals Mystery Egg kopen via bol.com. Op moment van schrijven kost deze 49,99 euro. Je betaalt geen verzendkosten voor het product.

De productfoto aan de bovenkant van deze pagina komt van bol.com.

Misschien vind je dit ook leuk